fredag, until death tear us apart

om jag inte ligger i en sepeciell ställning i sängen så att huvudet kan luta sig mot kudden så har jag asont! det är något fel med mitt huvud, och jag trodde för ett kort tag att jag ligger på dödsbädden med hjärnhinneinflammation men jag lider inte av lila prickar och ingen illamående.. däremot tror jag och mor att jag har svälda köttlar i halsen som ligger och trycker mot strupen, därför jag inte kan svälja utan att jag vill svära. sen trycker de mot nackmusklerna och upp mot huvudet så jag är nästan som stelopererad, ipren hjälper inte men hey jag har iaf sett 7 avsnitt av O.C och en film idag :) -.-

nu vill jag ha en omfamnande kram

fredag, förlorade barn

är typ sjuk, har kollat på en masa film! så fort det har kommit upp en kärlekscen eller något liknande så far min hjärna igång. jag tänker på dom där stunderna man minns som om dom hände igår, dom där kyssarna vid det speciella tillfället när man flög som på moln. jag har fyra tillfällen men de fyra personer som har kommit mig närmast under min tid som Mikaela Lindroth.
jag vill skriva stunderna så läs om ni vill eller inte.

1a, fest i bäsna och jag dricker tequila för första gången men det spelar ändå ingen roll, för när jag sitter nere i källaren med ex antal personer så kommer killen jag gillade ner och sätter sig på bordet för att massera mina fötter. matilda förstår vad som kommer hända och sätter sig emellan och envis som hon är fick hon som hon ville för en liten stund. tills han långsamt böjde sig framåt och kysste mig, rosa moln nr 1.
2a, hade gått en sjujävla lång promenad för att hämta pizza i en framände by och när vi väl kom tillbaka och ätit upp så ställer han sig upp från soffan och tar tag i mig, ställer sig tätt intill och ger en sån där blick som får knäna att darra sen en kyss, rosa moln nr2.
3de, sunnanöfest och jag fick äntligen äntligen ställa mig på dansgolvet mitt emot personen jag trånat efter och viska i hans öra "det här har jag längtat efter hela kvällen" och sen en kyss. rosa moln nr3.
4de, innan soltorgsfesten jag var på senast, stod och gjorde mig ordning när en vissa människa kommer upp från trappen och säger "älskar när du gör sådär med håret" tar tag om min midja och ännu en gång en mötande blick av kärlek och en kyss. rosa moln nr 4.

torsdag, maybe when you smile you will stay a while

här ligger jag i sängen med mammas bärbara och filosoferar lite. är inte så arg längre, vissa människor är inte värda att vara arga på i en längre tid om man får säga så utan att vara allt för dum. det känns som om jag går framåt ett kapitel i livet, för mig är det inte så lätt att knäcka helt igenom. har mina brister och blir ledsen rätt lätt, men jag är en stark människa och kan gå med hakan uppe nu, ha glimten i ögat och göra det jag älskar, att leva livet!

tydligen så missade jag mitt livs bästa sexakt igår också haha, som jag så synd tackade nej till ;) haha tim är så störtskön ibland, och det är inte som skulle uppskatta hans humor men det gör jag! alla bara tänker på det han gjort och som alla tror han är som person. ett asshole? men jag ser den där killen som är lika sårbar som vilken annan som helst, som kan grina till filmer, prata ut med, skoja med, som är en jävel på att baka, behandlar sina syskon som änglar, ställer upp för familjen och har självförtroendet på topp vilket smittar av sig! han visar ett tufft yttre för han vågar inte visa att han har trubbel hemma och är lika osäker som varenda tonåring. (psykologi i mitt hjärta haha)

idag har jag och malin målat krukor för fulla rullar, det är terapi! kom till malin och pratade ut och sådär sen satt vi tysta till p3 i nästan 3 timmar och bara målade och var inåtvända. Det kändes så bra efteråt, som en lättnad. jag vill inget annat än att må bra nu i mitt liv :) inge mer tårar över killar som bara ställer till trubbel. men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte vilja vara ensam ett sånt långt tag och jag vet vem jag vill ha ;) som jag har påmint jennifer om nu 2 gånger haha (y ) han finns alltid i mina tankar men alla har väl en sån där dreamkille? min råkar bara bo i borlänge och vara en jävel på alla sätt!

ps, jag är inte bättre än någon annan på något vis. vill bara säga det så ingen kan komma och trycka upp det i ansiktet på mig pga vad jag gjort :)

onsdag, its even better i'm alone

What do you think I'd see
If I could walk away from me

Candy says
I hate the quiet places
That cause the smallest taste
Of what will be

Candy says
I hate the big decisions
That cause endless revisions
In my mind

I'm gonna watch the blue birds fly
Over my shoulder
I'm gonna watch them pass me by
Maybe when I'm older

What do you think I'd see
If I could walk away from me


onsdag, I'm sick and tired

haha älska ärlighetens inlägg igår på lite fylla!

jag var så glad igår, när malin hämtade upp mig på stationen så sa hon "vad glad du ser ut!" och jag var glad, jag satt och fnissa för mig sjlälv när jag slipade våra kullor och bara mådde bra. hade fått komplimanger och grejer över saker jag har skämts (?) för förut och jag verkligen bara mådde asbra Jag berättade till några kompisar igår vad som hade hänt, för jag kände att det var jag tvungen att göra ifall det skulle komma fram på något annat vis så vet jag att det sårar 1000 ggr mer. ingen tog illa upp, det var ju som sagt mitt eget val :) är supernöjd över valet, ojoj peppa självkänsla så det finns inte. om jag tänker på det nu kan jag dra på smilbanden lite. men ack jag är så sur och arg nu! blä på allt och snart ska cykla till malin och arbeta med företaget, hon kommer nog få höra ett och annat precis som hon fick höra igår. 

blev glad av ett sms inatt "din 50tals outfit var då snygg iaf ;)" trodde inte sånt skulle komma ifrån den personen, men yeäj. 


 

onsdag, you better die young

jag är arg och ledsen och jag skriver i bloggen tjugo i två. kom precis hem från en fest, och känner bara att hakan ligger i marken och humöret i botten! man gör fan inte såhär, mitt förra ex som var otrogen bryr sig mer om hur jag mår och vad som händer. men efter tre veckor och jag ser den senaste människan som jag älskade typ hålla på med 3 av mina kompisar kändes det som. det känns bara för jävligt! jag blev arg och usch inte alls på humör. är fortfarande inte på humör. jag är inte den enda som känner att någon tar för lätt på tjejer för vi var då 3 st som ville knäa han av samma anledning, då två var hans bästa kompisar. skiter fullständigt i om han läser bloggen, hans fel, gav inte ens ut den till han i första taget. tim var tom där en stund ikväll, kändes skönt att få prata ut och agga lite mot någon som inte tar illa upp och förstår vad jag menar, han och jag är som lite brotherhood.
jag och jennifer slog sönder en glasflaska för vi båda var så arga, det kändes skönt att slå något som lät! det är ju det man är ute efter. och en kram av jennifer och orden "du vet att det finns många som bryr sig här" värmde rakt in i hjärtat. ändå fällde jag tårar på vägen hem med fem andra i bilen. piss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa tom åt han att han gärna fick höra av sig någongång, mhvisst sure babe att han gjorde. pratade med Emil om det här idag för han var nyfiken. han blev lika chockad som jag och sen fällde han kommentaren "där kommer arslet!" hähä ett skratt förlänger livet, godnatt<3 

måndag, kom hit som en vandrare

helt omedvetet gjorde en människa mig precis mkt glad! och väldigt pepp inför morgondagen, han kommer ju stå där med sitt givär och vakta ;) och om polisen kommer har jag en plats bakom honom hähä.

måndag, dansa på logen hela natten lång

Jag är arg!! japp det är vad jag är och jag är sådär arg så jag vill slänga något i väggen eller bara göra något som ger ifrån sig ljud ;o fan ta det här och mitt jävla pissliv känns det som. åhååå och nej jag är inte arg över något som JAG har gjort, utan det är något jag tror någon annan gör just nu! eller gör och gör, det är väl mest en handling jag inte vill veta av än på ett tag som jag säger så! märker ni vad lulligt det här blir när man inte kan skriva vad man vill :( när stänger friskisgymet? jag kan ta ut mig på en jävla crosstrainer fast jag har tränat idag redan och jag blir trött bara jag lyfter en jävla väska.

måndag, if i loose you

kan man blocka folk från bloggen? :( jag vill skriva av utan att alla ska få läsa! jag mår inte bra, bristningspunkt nästan men jag vet inte varför. eller jag vet lite varför, och det kan jag inte skriva för den personen läser min blogg. men don´t worry girls, det är ingen av er :)

söndag, wanna make a move to a town thats fun for me

gårdagen,  var egentligen rätt tråkig! det var inte så mkt höjdarfolk på s2 förutom dom jag var där med och sen så så jävla kass musik.. men jag hade några dilemman igår och det första jag vill säga att jag vet att mina kompisar bara vill mitt bästa när dom säger såna här saker till mig. vad som tycker att jag borde göra och så, men nu är jag så förvirrad. tim är en människa som får mina knän att vika sig, hjärtat att slå lite fortare och min mun att torka, och allt detta utan att jag blir kär utan att det är bara så det är. och det kallas lite av begär! japp såklart man vill hålla på lite med min första förälskelse utan att det ska bli något seriöst om man känner att såna känslor inte uppstår. och nej jag är inte arg på han för det han har gjort mot mig, det har jag kommit över med hästlängder. det är inte alls samma känsla som när jag fick en kyss av viktor, då knäna vikte sig på riktigt och hjärtat gjorde volter, då var det love-feelings. jag vill inte sitta här och prata ner mina kompisar som bara vill mitt bästa och det uppskattar jag så sjukt mkt, det är då man märker vilka som riktigt bryr sig <3

men det blir så många krav-ögon. det finns 2 kompisar som blev glada av det här och lite peppade. det är johan och malin, dom förstår mig och säger att "om du gör något när du vet vad du vill få ut av det är det bra". och jag vill bara ha lite kul! första smset av johan i imorse "bakis och nyknullad?" haha han hoppades iaf ;) and hey jag fick många snea blickar igår, och sms som var mindre positiva men jag är inte den där pryda mikaela längre utan jag vill leva livet för en gång skull för jag lever bara en gång. och nej! jag tänker inte bli någon som knullar runt, sådär ja nu har jag det sagt. Va inte sur på mig :D

lördag, no never no more

jag var bitter förut, så ja jag säger SKÅL! :D


lördag, hjälp

jag har sytt upp klänning, fixat vit rosett till håret och fixat dricka idag till vilken nytta? INGEN.. blir att sitta hemma ikväll

lördag, äckel är bara lego till mitt podium

igår bjöds det på idolmys med martina, det var riktigt trevligt! och jag har pratat rätt mycket med tim och det är ju alltid trevlig och jag vet att han bara är ute efter en sak för jag känner ju han, hähä! men igår satte jag ner foten och nej han får inte sova här inatt, det är ju bara helt jävla fel? eller att gå tillbaka till ruta att ett ta hem sitt förra ex ;) han blev sur. sen frågade han om inte jag kunde komma hem till han igår, jag sa nej. han blev ännu surare. haha det är så jävla typiskt honom att lacka ur för att man inte vill med hem till honom. Jag vet vad han vill och det ställer jag faktiskt inte upp på. Klart man vill, men moraliskt sett så hell no! jag står på mig och är duktig :) fast han sa "bästa sättet att komma över någon är att vara med en annan" och ja det är sant, jag svarade "vet jag väl, jag strula med dig första gången för att komma över sebastian" hähä ett litet slag i  magen på honom men jag kontrade upp med "fast sen blev jag kär och då var det kört ;)" i ett annat sms för jag kunde inte vara sådär taskig (a )

hoppas jag kommer ut ikväll!!!! jag är så jättepepp. nu ska jag åka till mormor och äta kyckling (y )

fredag, can you be that way?

hähä jag har varit fullifan hela dagen idag tills jag fick den tråkiga nyheten att det kanske inte alls blir någon utgång för mig imorn som jag har sett så enormt mkt fram emot! då satte jag mig under johans paraply och deppade ihop lite granna men väl på kupolen så blev jag som ett litet barn igen och tönta mig lite med johan. Vi har diskuterat om en kille vi har filmkunskap med om han är fingerfärdig på gh eller armfärdig på trummor! (internskämt så ja..)  men iaf så ska jag boka tid för piercing nästa vecka (y ) äntligen! min 3de, och även den jag är mest nervös inför. ohlala men jag har ju vela haft det ett bra tag nu, snart 2 år hihi. Det kommer nog troligtvis inte komma upp något kort på det så jag säger väl bara att jag tänker pierca bröstvårtan!

Nu snart drar jag till martina, hoppas hon står ut med mig :D


torsdag, out there it is ..

den här dagen, har jag nästan varit lycklig! förutom i morse då jag läste något på facebook och fick en läskig klump i magen men annars så ja, jag har nästan dragit på smilbanden hela dagen. skämtat och skojat och haft mig. det känns så (ursäkta språket) in i helvete jävla bra :D
skrev ju om min dröm förut, och gissa vem som skickar ett sms på förmiddagen! jo tim.. haha det är nästan så jävla komiskt så jag vill skratta lite till. Han känner ju mig och vet vad som får mig att skratta och vad som gör mig svag i knäna, och det utnyttjar han till fullo! säkert lite det som gör mig glad, att det är någon som smsar med mig och typ bryr sig lite :)

nu sitter jag och jätteler åt sebastian, haha han är så klockren ibland! och oj ja jag vet inte men jag tror jag mår bra av att se att det finns killar där ute som är lite småintresserade ungefär. Bekräftelse har jag väl skrivit om ett ex antal gånger om i bloggen och ja jag behöver dom! hela tiden. och jag är ju inte liksom åh gilla mig, ta mig! jag älskar bara att flörta :D
nu säger han att jag har visat magen på en fest och sagt "såhär ska det se ut"" och vad stämmer det in med inlägget igår? hahaha oj vad alkohol kan göra en öppen.

ska fortsätta med religionen och teodicéproblemet

torsdag, singing in the rain

haha, sjukaste drömmen inatt! jag drömde att jag var tillsammans med båda mina ex hähä. alltså samtidigt, fast vktor visste inte om det och förstod ingenting heller för jag var tydligen med bägge två hela tiden liksom. sen gav jag malin en blåtira och mig själv under en fotbollsmatch sen på en middag vi var på så använde vi den färgen som ögonskugga ^^ under den middagen var jag också med tim och viktor! wierd.


onsdag, daylight in my heart

mitt självförtroende för den jag är, är stark. jag gillar den jag är på det viset jag visar mig för andra. man kan säga min sociala insida. Jag är ju faktiskt en jävel på det mesta om jag får säga det själv. men mitt självförtroende brister när det kommer till mitt avskalade yttre, jag nästan skäms för mig själv på morgonen, naken, i duschen, i underkläder. Jag vet inte varför men jag tycker det är enormt jobbigt att visa mig på det sättet och det tar ett väldigt långt tag innan jag avslappnat kan visa mig för någon.
jag duschar själv på bastukvällarna med kompisarna, byter om innan de andra kommer och fixar mig. det är ingen som bryr sig förutom jag.
efter två månader med viktor vågade jag fortfarande inte duscha tillsammans med honom, eller bekvämt visa mig utan kläder. vad är det jag tycker är så skamligt egentligen? för jag är ju inte tjock, eller har nå fula ärr på kroppen eller något sånt. Jag vågar inte tro jag är fin som den jag är, dags för ändring? i think so





onsdag, fog


tisdag, now youre learning

dagen började med att hela klassen gick runt älven kl 8, det var kallt! tillbaka till skolan och göra marknadsundersökning, vissa lärare ger verkligen en slag i magen med deras kommentarer.. fortsatte med affärsplanen men droppa det där och gick och åt istället. hade svenska, sen var det affärsplanen! jag och malin hade noll energi och allting gick verkligen åt helvete. Likviditetsbudget och resultatudget som bara blev fel, det är faktiskt jävligt svårt. vi gick till UF lärare, fick hjälp. tog bilen till kupolen när vi insåg att vi glömt tagit reda på adress till människan vi skulle besöka angående apu, kl hade hunnit blivit 4 så skolan var ju stängd.. ringa 118100 och kärringen var inte ens hemma ............................................................................ hem i all stress för jag måste göra: religionsläxa, plugga 5 kapitel i psykologi b, göra hälsopedagogik uppgiften, hämta paket på bussgods, städa på rummet, träna! jag gick ut och fota istället, det lugnade ner mig :) det var cool dimma ute.

jag har förra veckan drömt väldigt mycket om viktor och så, och jag är en människa som alltid kommer ihåg mina drömmar långt tillbaka. och innan jag började drömma om viktor så hade jag lite drömmar då och då om tim, så i förrgår hände det igen. jag drömde om tim om hur han berätta för mig att han hade varit otrogen igår, i förrgår och dagen före det. hähä vi bråkade satan och ja det var en aggressionsdröm! sen så igår började han skriva med mig på msn och det visade sig att han också har gått och blivit singel. det var lite creepy, man kanske ska börja tyda mina drömmar?

förresten så satte jag på mig viktors halsband idag igen :) jag gillar ju halsbandet så why not liksom

söndag, jag skulle byggt min mur mycket högre

Det är en vecka sedan jag var så enormt ledsen över att kärleken tog slut för min del, det kändes hopplöst.  alldeles nyss satt jag här och bara nä usch vad jobbigt allting blev så jag satte på coldplay - fix you och det är ju den ultimata grinsången, deppsången, tycka-synd-om-sig-själv låten. det känns som om alla kan relatera till den låttexten på något vis.
jag höjde volymen och la mig i sängen, sen tittar jag snett uppåt och min blick möter 4 thåströmtavlor. Jag nästan skiner upp i ett fjantigt leende, har jag förträngt vad mannen gör med mig? jag gick till datorn och bytte låt, till thåström såklart. Med thåström i bakgrunden har jag klarat av mycket i mitt liv och varför sluta med en så sjukt bra kombination? han får mig att må bra ända in i själen och det behöver jag en dag som denna.
ska försöka ta kort på min underbara vägg <3

söndag, try to find out

igår så tillbringade jag min dag med malin och arbete med företaget, stress börjar nästan hugga oss i halsen men vi kommer att klara det (y )
sen vid kl sex så satte jag mig i bilen och körde ut till buchen, gagnef! det var kånkande och bärande ut till en åker där det fanns eldstad och sånt. vi har inte tappat hoppet om sommaren eller vad man ska säga. vi gjorde eld och dunka musik ur bennys bil. vi grillade korv, marshmallows och pratade en  hel del skit. jag hade astrevligt, kul med lite nytt folk ibland. sen var det ju inte lite kul att kunna säga till strömmen när han frågade mig vem jag var: "jag har träffat dig ett antal gånger, men du har nog inte träffat mig" han blev så totalt fundersam men oskar rättade till honom och sa "ett publikfan strömmen" .. yeah han spelar trummor i ett gagnef band jag sett några gånger, Burn the past heter dom.



lördag, right now

At first I was afraid, I was petrified
Kept thinkin’ I could never live,
without you by my side.
But then I spent so many nights just thinkin’ how
you did me wrong. And I grew strong,
and I learned how to get along

It took all the strength i had,
not to fall apart.
just tryin hard to mend the pieces of
my broken heart
And I spent so many nights just feelin'
sorry for myself, I used to cry
But now I hold my head up high
And you see me, somebody new
I’m not that chained up little
person still in love with you

Weren't you the one who tried
to break me with goodbye,
Did you think I'd crumble,
Did you think I'd lay down and die

Oh no not I, I will survive
Oh, as long as I know how to love
I know I'll stay alive, I've got all
my life to live, I've got all my
love to give
I'll survive, I will survive
I will survive!!!

Läs texten och tänk på en starkare, snyggare, pratgladare Mikaela Lindroth.


lördag, saty tuned to my love

Jag tycker det är jobbigt att spendera tid på mitt rum själv, det är så mycket tankar och funderingar som gror i mitt huvud. Det känns som om allting bara blir sämre och sämre, kan inte rycka upp mig och hitta motiveringen. Jag tänker bara på ”tänker han på mig, undra om han redan glömt mig, betyder jag fortfarande något för honom, vad hade hänt om vi åkt till Avesta förra helgen, hur hittar man någon ny, hur ska jag hitta någon som passar in bland mina kompisar, hur länge får jag vara ledsen”

Jag vet själv hur jag kom över Tim och det är ingen rolig historia. När jag inte längre hade några känslor för honom men fortfarande mådde dåligt över honom så hängde jag med honom hem efter en misslyckad fest … efter det så kunde jag gå vidare ganska lätt.

Jag hatar även att sova själv och veta att det inte kommer att sova någon här bredvid mig på ett tag, kanske ett väldigt långt tag. Att inte kunna somna till hjärtslagen av motsatt person och andas i takt. Vakna  upp samtidigt och bara ligga tätt intill varandra för att känna samhörighet. Stå på dansgolvet mitt på s2 och inte känna någon attraktion till någon, för man hade någon hemma som var värd så mycket mer än alla andra. Veta att det finns någon som sitter på bron när man cyklar hem från skolan och väntar på en och man möts av en stor kram innan man stigit av cykeln. Att hålla handen, pussas, prata, skämta, skoja, mysa och bara kolla in i ögonen på den andra och bli varm i hela kroppen.

 Jag saknar det mesta


torsdag, live and let go

idag ska jag klippa mig och färga håret, ny start (y ) 
var på spinning igår också, hade dock ingen motivation vilket var mindre bra 

onsdag, to blue to fly

klippte av alla mina tre peace and love band precis, bara sådär. ny start

tisdag, take a look at me now

Idag gick jag hem med gråten i halsen från skolan, varför utsätter man sig för svar man inte vill höra? Det är ju bara idiotiskt att såra sig själv på det sättet, men de var det jag gjorde idag. Jag har ingen aning om jag är arg, ledsen eller förtvivlad. En sak som är säker är iaf att det känns som om någon viss människa har lekt med mina känslor, att en gång säga att han vill fundera över sina känslor men ångrade sig och det höll i en månda till, grattis! Det verkar inte som om du alls hade bestämt dig att du var säker på dina känslor för isåfall skulle du inte ha behandlat en flicka på det sättet du gjorde. Utan förvarning, efter en underbar helg så får man dra ur dig orden du legat och tänkt på en hel dag. Vad hade du gjort om jag inte frågat ut dig? Låtit mig lida ännu mer? Jag sa även då ett konstaterande, jag var så nervös för du frågade vad jag tänkte på och jag svarade något om mina känslor sen ”och att jag vill ha en puss”.. du blev helt tyst, och gav mig en på kinden. Det var bekräftelsen att du inte längre ville ha mig som din flickvän. Det känns som om du vänder lika lätt på dina känslor som man vänder på en femtioöring.

Jag vill nästan säga att jag hoppas att du skäms. Man gör inte såhär utan förvarning!!

Jag trodde jag hade hittat den där underbara människan som jag nästan inte trodde fanns. Du var aldrig arg eller blev uppretad, du var alltid där och glad och du gjorde mig lugn. men jag trampa väl på den ömma tån och gjorde dig osäker. Du sa att du kom på att du inte var redo för en sån ”tuff” tjej som mig, jag önskade för en stund att du skulle växa upp på några timmar och inse att jag var rätt för dig. Men som jag och malin har sagt tidigare behöver jag kanske någon som har attityd och tar ner mig till jorden. Jag mår bokstavligt skitdåligt, mitt humör svänger som en bergochdalbana och jag är mer ledsen än vad många tror att mikaela lindroth kan vara. När jag kom hem idag arg och ledsen så tog jag av mig  halsbandet runt halsen, jag är fortfarande så sjukt kär.

Viktor om du fortfarande läser mig blogg får du skylla dig själv om du läser saker du inte vill läsa.


tisdag, ?

jag frågar efter saker jag inte vill ha ett svar på. jag mår inte bra

måndag, i just want you for my own


No I can't forget this evening
Or your face as you were leaving
But I guess that's just the way the story goes
You always smile but in your eyes your sorrow shows
Yes, it shows

No I can't forget tomorrow
When I think of all my sorrow
When I had you there but then I let you go
And now it's only fair that I should let you know
What you should know

I can't live
if living is without you
I can't live
I can't give anymore

måndag, something sweet something strong

kan någon komma och hålla om mig

måndag, livet börjar här

man vaknade upp till verkligheten efter att ha somnat med mobilen i handen och ett hopp om att få ett sms där det stod att allt var en dröm eller något liknande. jag kan inte förstå riktigt vad som har hänt i mitt liv, jag kan inte tänka mig att gå tillbaka till mitt gamla tråkiga liv där jag sitter ensam de flesta kvällarna. där jag är rädd att inte ha något att göra på helgerna, vara rädd om att inte bli medräknad när någonting händer. nu har man haft en så enorm trygghet att alltid ha någon som vill vara med mig.
det som slog mig när jag vaknade var "vart ska jag sova på fredag?" då malin har 18 års mys i torsång och jag som hade tänkt att fråga viktor om jag fick sova hos honom eftersom min mamma är borta den helgen.. vart när va hur?

det som gör mig så sjukt ledsen hela tiden är att jag kan inte förstå det här, vad har JAG gjort för fel är det enda jag tänker på. mina känslor som bara blev starkare och starkare för viktor varje gång jag såg honom, fick pussa honom, sova bredvid honom, prata med honom så verkar allting ha gått åt andra hållet för honom. jag som trodde att det här skulle bil mitt förhållande som blev på riktigt, varade länge.
när jag vaknade i morse tänkte jag också på att vi som skulle se twilight tillsammans, du frågade för någon vecka sen om jag ville se den med dig, och klart jag vill? vill fortfarande..

man vaknar heller inte till något godmorgon<3 sms, inte godnatt för den delen och ingenting under hela dagen som peppar en själv. du var mitt allt

söndag, sealed with a broken heart

jag grinar ungefär lika mycket som regnet faller utanför mitt fönster, kärlek är överskattat och just nu ser jag inget ljus

det skrev jag för 2 h 5 min sen, jag är fortfaran ledsen, ännu mer ledsen. jag trodde aldrig i hela mitt liv att det här skulle sluta såhär. jag är singel. jag kan knappt andas för jag bara hyperventilerar och dom sista orden jag fick höra var "det kommer bli bra" ofta det känns som om det nånsin kommer gå bra?
2 förhållanden i mitt liv och bägge slutar så tvärt och inte som jag vill, mitt hjärta har gått i tusen bitar och jag har kramp i käkarna.
frågetecken frågetecken frågetecken frågetecken frågetecken frågetecken frågetecken frågetecken frågetecken för jag älskar dig Viktor Forsman

jag kan inte tro att det är sant, att på 2 timmar så tog mitt lyckligaste förhållande slut, sitter och tänker på halsbandet jag har på mig som jag fick i present, faktiskt grässtråt jag fortfaranade har kvar från våran promenad när jag första gången var hemma hos honom i viken efter malins fest. colan som står i kylen som jag alldeles nyss köpte åt dig för jag råkade spränga sönder den andra i frysen inatt. vår kväll igår hemma hos pappa och att det alltid har varit jag som sagt jag älskar dig på senaste tiden.
jag kommer aldrig glömma första gången jag såg dig, när du inte ens såg mig och jag frågade martina vem du var. redan då så var du fast i mitt huvud, sen träffades vi på PL.. första kyssen var i ren desperation om sprit från malin och min sida så du fick en varsin kyss. hela den kvällen höll du om mig på konserterna och det kändes som om jag var i rätt armar. jag blev rent utsagt avundsjuk när du höll om annika på håkan konserten och inte mig. 
efter PL sågs vi på talludden och grillade med några stycken, sen skulle du bära mig ut till bilen pga spöregn och åska. vi snubbla och det är alltid ett minne jag kommer bära med mig. jag bjöd hem dig till pappa för att hänga med på fest, som inte blev av och det blev bara du och jag. jag kommer aldrig glömma att du klev ur bilen din pappa körde med dina ljusa jeans och den gråa tishan som du faktiskt hade på dig idag och vad jag hade på mig den kvällen och så nervös jag var då det har inte hänt många gånger i mina dar. 1a augusti gick vi på harry potter och det blev våran dag, jag hade fjärilar i hela magen. och hur jag faktiskt älskade hur du var lite dålig på att lyssna med alldeles för söt för att bli för arg på och hur mysig du var i morse när jag vaknade upp av en kyss på munnen, det gjorde min dag för en stund tills du blev deppig och onåbar.

tänk att jag har mist en sån underbar människa, och en sån underbar familj han hade.

vad ska jag göra nu? känns som om jag kämpar för att överleva  

söndag, I'm only human, and that's my saving grace

helgen ska ju vara givande? jag har då inte känt något sånt för fem öre typ. fredagskvällen började med att bila ut till viken och ha det trevligt med viktor och co, det var givande för den familjen kan inte ge något annat än en glad klump i magen. okej fredagen var bra.
lördag och jag får reda på att pappa ska ut på krogen igen, alltså så tom lägenhet och en pappa som är i fullrulle.
han kommer hem vid 12, och jag tänker varför måste jag leva hans pissliv? det liv som han lever, lever jag också när jag är där. varför ska jag behöva stå ut med att tjejer släpas in genom ytterdörren som om han vore 22 och pimp? antingen får man ligga vaken till metallica ringsignal för bruden orkar inte gå och svara, eller så får man en blyg kärring i hallen som säger "ska jag säga att jag är här?" när jag och viktor satt i soffan och kolla på film.

varför ska jag behöva höra stön från sovrummet och samtidigt tycka att det är okej.. jag tycker fan inte att det är okej, hur skulle pappa tycka om jag åkte till grannstaden för 2 dagars festande och inte hade någonstans att sova för att det kommer ju alltid nån med öppna famnar? eller tar hem killar till mig varje helg?
han bryr sig ju inte längre vart jag är eller hur jag kommer hem. jag är less!!!!! borde man tycka det är kul för farsan att han får sig ett skjut? .. älsklingen min tog det hela mycket lugnare än mig och tröstade mig när jag bröt ihop, han är iaf underbar<3

+ detta så drömmer jag om en människa jag inte vill drömma om. kan man tyda drömmar? drömmer man om saker man tänker på? jag vill bara sätta ett sort fett frågetecken till dessa drömmar för dom gör mig inte glad för 5 öre. och jag vill vara glad. 

lördag, lose for a while

igår var jag på filmkväll, vi såg eurotrip och vi undrar skarpt varför inte den filmen vunnit en oscar? om inte för bästa film så för bästa musik! Jag körde också bil, hihi jag tycker det fortfarande är lika underbart som första dagen jag satte mig i bilen utan övningkörningsskylten, vilket bara är 10 dagar sen men ändå.
Nu halvligger jag i soffan, viktor kollar på 2 fast and 2 furious en film jag faktiskt sett mer än 5 gånger tror jag :P var en gång i tiden mina favoritfilmer faktiskt fast jag tycker fortfarande dom är bra. jag gillar inte kärlek och trams på film, utan det måste ju hända något och vad händer liksom inte i bilfilmer? det går fort och folk är på flykt, hell yeah sen att det är humor i också skadar ju inte.
vilket sugigt inlägg, borde egentligen radera det men här kommer en bild på min älskling

torsdag, dont look in the mirror it is the past you dont want to see

skrev i förra inlägget att jag inte haft tid till att leta efter NK boken eller för den delen att städa, nu hade jag lite tid att städa innan viktor kommer för det såg ut som en bomb på mitt rum. och jag hitta boken! under en klädhög hähä jag som hade kopierat alla 35 sidor i skolan idag men sånt är livet. jag skulle vilja ha en svart matta på mitt rum, och nya gardiner förresten

onsdag, every memory i have tried to keep

Nu är jag hemkommen från en heldag med malin, vi har varit till banken, colorama, beckers, kupolen, maxim!
på banken var vi riktiga affärskvinnor och skapade företagsinternetkonto (y) på colorama fick vi sponsring, beckers kunde inte stå oss till hjälp, kupolen bjöd på vantbyte och middag på matpalatset sen så bytte vi bil och vi hämtade  upp findus sen maxim!
har sett goodnight sweetheart, och oj oj oj? så sjukt jävla bra var det, just nu vid detta tillfälle så tror ju jag också att jag kan sjunga dansa och vara teaterapa.. man blir så sugen. och jävlar vad dom sjöng bra allihopa och det bjöd på många skratt, ångrar inte att jag såg den :D

Jag har lite bilder jag ska ladda upp när jag får tid, vet dock inte när det ska vara för det känns som om jag inte har tid till någonting, ändå har jag inte tränat den här veckan än ;s vad är det som tar upp min tid? har inte haft tid till viktor, städat rummet, leta reda på NKboken, men vad är det jag har gjort egentligen? borde har en datorfri vecka

Tisdag, ekonomichef

 

måndag, be my hero

Är trött och sliten, men hey! jag har haft en underbar helg (y ) Men jag tror tyvärr jag har börjat blivit förkyld :( det känns ju inte sådär toppen bra, så ville egentligen ta bilen till viktor en sväng ikväll, men morsan min tyckte jag såg för hängig ut? jaha tack för den liksom, jag som ville mysa lite.. istället gjorde jag lite läxa och nu ligger jag i sängen och förbereder mig för lite anna anka, sen söömn!
och i lördags så stod jag och pratade med mamma samtidigt som jag lekte och tappade plattången på LÄPPEN! jag har fetast brännsåret, och det ser ut som en äcklig herpesvårta! lite ärrvävnad och köttsår <3 det svider varje gång jag äter och pussas, det är ju orättvist. kommer säkert få ett jätte snyggt ärr där sen :(
Annars mår jag finemang, så att ni vet

lördag, be alive

Vet ni vad som hände i torsdags? :D jag fick körkort <3
det är så sjukt härligt att säga till mamma: jag tar bilen .. man känner sig så stor och det är så jävla kul att köra bil! jag stortrivs i bilen, och första helgen med körkort och jag bryr mig knappt om bensinpengarna jag pungar ut!
ikväll blir det dessutom utgång med bästa brudsen! Vi firar malin som fyller 18 på söndag, och mitt körkort ;) och lollo som blir 19! jippiekayeäj. jag är jätte glad, jätte pepp och SNYGG. jag har sminkat mig på makeupstore idag.


Vet ni att det där var en riktigt egokick, att sitta och bli sminkad och sen få köpa smink. jag blir glad när jag ser mig i spegeln, och när man får komplimanger för mina ögon. det brukar jag få, och ja, jag gillar faktiskt också mina ögon. Nu ska jag snart börja städa på mitt rum igen, sätta upp mina thåström tavlor <3 och börja klä på mig mina festkläder! skulle vilja att älskling var här och fota mig, men ibland så får man inte som man vill och inget stativ har jag heller ;) men jag är ju glad ändå. förväntar mig en grym kväll.

RSS 2.0