söndag, i'm a dog and i feel dirty

jag lackar ur totalt!! igår köpte jag mig en ny dvd då min förra hade gett upp för ett antal månder sedan, och lönen i fredags var fet och fin så jag tänkte varför inte? så nu hade jag fixat film och skulle mysa till det i sängen, öppnar kartongen och gissa vad?! NÅGON JÄVEL har snott dosan ur min kartong !!! jag blev helt jävla rosenrasande. kul att dvd'n inte är på annons länge så jag hoppas på någon snäll idiot i kassan på biltema imorn, annars jävlar. jag blev riktigt arg

söndag, jag kommer inte höra av mig igen

ibland gillar jag inte min piercing, den syns under sport-bh'n och linnet!! det är inte snyggt, iaf inte när man ska och träna

:(


söndag, små lätta moln ser jag på din himmel

Söndagssummering:

fredagen, en dag jag var stolt över mig själv! för vet ni vad jag gjorde, som jag aldrig gjort sen jag började med detta beroende? jag gick helt osminkad till skolan! och det är ingenting att skratta åt, jag var mkt nöjd över mig själv och ska försöka göra det någon mer gång :) för det var faktiskt ingen som kollade snett på mig eller frågade vad som stod till.. den nakna sanningen helt enkelt


Fredagskvällen tilbringade jag i överbacka med film och mys. jag klagar inte dock så var humöret i bott när jag åkte därifrån! men nu känns det mycket bättre :)

på lördagen gjorde jag inte ett skit förutom att jag jobbade och firade min morbror som fyllde 50, grattis på calle! på kvällen så skickade jag mängder med sms, väldigt många till min överbacka kille som var rund under fötterna och jävligt rolig ;) jag log varenda gång det kom ett sms från honom, det är ett stort plus. annars kan ju en sms-session se ut såhär också när man har kul:

jag: fy fan vad jag blev röksugen, helt sjukt :O
johan: cigarettpilsk
jag: så in i helvete! penetrera mina fingrar med en cancerpinne och jesus ska få höra sig ett redigt skrik
johan: du är sjuk i huvet, visste du det?

haha, och ja jag vet det ;)



onsdag, the fire in their eyes

Alltså gud borde vara så jäkla stolt över vad han åstadkom när han gjorde mig :) haha, jag är på bra humör idag! sen har jag hälsat på min mormor + lagat mat. jag har varit allmänt duktig.  



onsdag, jag blev inte stor

jag är tvärsäker på att jag såg glad ut, jag andadaes (mer än behövligt) men jag vetefan om jag rätade på ryggen ;) haha gårdagen gick jätte bra, the icebraker var när jag ringde och sa "jag tror jag har kört fel hehe"
mamma tycker att det finns gott om killar här centralt i borlänge, men istället träffar jag folk bara längre å längre härifrån!

första killen hade bosatt sig i bäsna, det var ju faktiskt helt okej och lätt att hitta med bara en vägbeskrivning för mor min. nästa kille hade bosatt sig i sifferbo som också var helt okej och lätt att hitta. men sen också på sunnanö, det var ju lite sådär "ingen buss, eh åker överallt!" men det gick ju det med. och NU ute i överbacka som ligger nånstans i djurås fast långt ut åt helvete i skogen :) jag klagar inte på huset och dess omgivning för oj där kan man ju stortrivas. men ja, det var lite krångligt att hitta ^^ men det gick prima!



Men vad klarar inte en LINDROTH! :D




tisdag, du kan bli en stjärna som dom aldrig kan ta ner

jag är så äckligt nervös, men det kommer säkert lösa sig! tänk på att andas, se glad ut och räta på ryggen mikaela

måndag, there is the one that never faids


Jag sitter och skickar iväg CV'n för extraarbete och sommarjobb! vem vill liksom inte ge söta snälla mig ett till extrajobb? :)


måndag, det är svårt att vara still

jag är expert på att dagdrömma, fy fan vad underbart det är! tänk om allt kunde bli som jag drömmer det, tror det skulle vara rätt nice


lördag, you are nothing but a hound dog



Idag känner jag mig finurlig och inte alls lika bitter som igår :) det är nog för att jag började dagen med ett spinningpass, ett 75 minuters tom! då är man faktiskt helt slut efteråt och det är härligt. och kvällen bjuder på tjejhäng hos malin. och nu förtjänar jag pizza och cheesecake!



fredag, hur guld och purrpurr


Här får jag iaf känna mig uppskattad :D hihi.
där jag på 1.5 vecka tryckt på mellanslag 10491 gånger (y)



fredags, can't stop the battery

är i en svacka just idag, är hängig sur trött deppig och inte alls glad. jag började dagen med att känna att de flesta människorna i min närhet var "dryga" och bara gick mig på nerverna även fast dom var som vanligt. så det är ju absolut inte dom det är fel på, utan det är bara mig själv. men det blir lite bättre allt eftersom dagen gick, men sen fikade vi på almas och jag bara satt och stirra mest. sen fick man kommentarerna "du verkar pupp idag" med en spydig ton som om man inte får ha en dålig dag. mitt humör blir inte bättre för att jag sitter ensam en fredagkväll heller utan jag vill bara umgås med folk för att slippa tänka på mina känslor. egentligen skulle jag träffat en människa jag tänker på väldigt mycket men så blev inte fallet, och nu försöker jag hitta folk jag kan få komma på besök hos. alla säger nej ;o alla dessa är också par.. dom ska väl få deras private-time utan att jag ska bli bitter :) fast det blir jag, bitter alltså utan att tycka illa om personerna. jag blir bitter på min fredagskväll.

även fast jag vet att morgondagen kommer bjuda på sällskap deluxe hos malin så känner jag att jag måste hitta på någonting idag, annars så gror ångesten inom mig. det känns mest som om jag är "bortglömd, dålig, dum & osocial". dags att rycka upp sig kanske, men klockan är sju och jag har hela kvällen framför mig och ingenting att göra, absolut ingenting. jag har inte ens godis !













torsdag, don't worry


en sån här enkel och snygg gammelvit/gräddvit klänning letar jag efter till studenten



torsdag, like a walk in the rain

här kommer en webcam bild på en krasslig mikaela! igår var jag hemma från skolan men pallrade mig dit idag, för att sen gå hem efter första lektionen. och den oranga stickade västen jag har på mig, i love it! den är så mikaela :)


onsdag, du har solskenet

go micka micka hey, micka du är helt okej hey micka! okej mitt 2a problem från förra inlägget är löst :) (y )

onsdag, always looking down at all i see

jag har så många tankar i huvudet just nu så jag måste få skriva ner lite.

om tre månader och typ 10 dagar åker jag på studentresa=pengar! jag har pengar till resan men inte till fickpengar än, och jag har tre löner på mig att spara. jag vet att jag kommer klara det men ändå känner jag mig stressad som satan över detta pengarproblem. för det är även studenvecka och allt det nu innebär. sen ska jag leva också ? jag kommer tjäna in ungefär 10.000 kr på tre månader och det räcker väl? ellerhur? klart det räcker! -.- ? sen hinner jag få lön i maj innan studentveckan, då kommer det ju gå fint :)

sen har jag klackarna i taket över killproblem. eller jag kan nog inte kalla det problem men nått är det. jag undrar hur mycket man vågar vara på som tjej, när killen ändå bokstavligen sagt att han vill hitta på mer saker men sen inte hör av sig? jag tycker det här är jätte svårt.


tisdag, we got to fly fly fly

mitt bitterfi**a inlägg kan ju slänga sig i väggen! nu är jag glad igen :D fick träffa micki igen <3 sen åkte jag på danskväll på folkdansen och åh jag älskar det. jag har dansat en massa schottis, vals, polka, polska och hambo. och ni som då tror att vi träffas och dansar i folkräkt kan ju slänga er i väggen, och inte för att vi var så många unga där men det var satans kul. tänka sig att jag som artonåring började dansa folkdans bara sådär och får kommentarerna "du är så satans lättlärd så jag tappar hakan mikaeal" jappjapp, bra är jag :) min hambo satt perfekt den här gången, schottisen också och då blir man så stolt över sig själv. polskan var svårast men det kommer nog det där också med samling på två'an och allt hihi


tisdag, och du stäng ute hela världen nu

haha på svenskaprovet idag så fuskade jag :( jag är ringrostig, när jag låg på topp på fuskarkarriären var på högstadiet under varenda tyskalektion och nu tror jag min svenska lärare såg mig ^^ när jag tidigare predikat om ärlighet, jadu det är inte varje dag man är på topp så att säga. Dessutom fuskade jag bara på en fråga ! av 16 .. vem fan sätter för det första 16 frågor på ett prov med rena faktafrågor? idiotiskt..

annars så har jag lite annat gnäll på hjärtat. jag hade tänkt haft tjejkväll sen förfest på lördag :) jätte mysigt och jätte kul ! trodde jag alla tyckte? tills jag får reda på att ingen vill ut på krogen som dom tidigare sa. utan nu vill dom bara ha tjejkväll ute i buschen och dricka vin ensamma 4 tjejer.. jag känner mest "bara för att dom har stadigt sällskap" så vill dom sitta där hemma och inte ut och utforska vad världen har att ge. ge mig dans och mingel tack




söndag, allt jag vill är att vara som en tiger mot din kropp




jag sitter och lyssnar på Martin Svennson, det är musik som jag blir löjligt glad av!
sen sitter jag och spelar Icy Tower på facebook och har det löjligaste flinet i ansiktet. jag tror att jag är glad faktiskt 



söndag, it's not unusual to be loved by anyone

fy fan vilken helg! det innebär både positivt och negativt. jag har jobbat fre-lör-sön och direkt efter jobbet idag åkt och dansat. jag är helt slut.

men det positiva, på lördagen var jag på filmkväll efter jobbet en stund och vi kollade på skräckfilm. en skräckfilm som jag sett, ändå skrek jag högst vid en scen? och personen jag fikade med tidigare denna dag lovade att lära mig tycka som skräckfilm. undra om inte jag är ett hopplöst fall? ;) men skräckfilm är ju alltid mysigt att kolla på om man har någon att krama om! som på filmkvällen, det satt tre par i soffan ihopkurade med varandra och sen kom jag i fötöljen? med en filt<3 (och allergichock i hela aniktet, nice)

detta är filmen vi såg, den är jätte äcklig. det hjälpte inte ens att jag hade sett den utan det kröp i hela kroppen och sånt.






torsdag, om jag hör hennes hjärta sakta slå

ni anar inte hur mkt jag slitit med min header i ps, men jag blev nästan lite nöjd.

torsdag, ropar glatt åt mina kor


todays funny stuff!

sms från findus: "badass sitter bakom mig och pratar om hur man bygger snyggast muskler" haha yeah (y) vi kan inte få nog av honom, så är det bara :)

sen innan jag satte mig på cykeln hem så hade vi denna jättehärliga konversation, jätte givande..

jag "idag ska jag få äta semla :D"
john "ja, säg hej till fettvalken sen :)"
jag "äsch, jag tränar säkert hårdare än dig på friskis ändå, så det gör inget"
johan "ja men han har ju inget fett att träna bort?"
jag: "VADÅ? så du menar att jag har fett att träna bort? :)"

johan och john ger varandra en highfive sen brast dom ut i asgarv, jag skratta också.

onsdag, en låda är en låda

idag på naturkunskapen fick vi reda på att när man andas in använder man inte någonting att kvävet som finns i luften. så jag tog ett djupt andetag och andades ut på johan och sa:

jag - "KVÄVEATTACK!"
johan (snabbsomsatan) - "absorbering!!" , så andades han inåt min luft.

fan vad jag skrattade :)


onsdag, medans dom som lever nedanför dom lyder

igår tog jag bilen till linnea och hälsade på henne, det var nice! vi tyckte nog stundvis väldigt synd om oss själva och berättade vad vi saknade med killar. vi bakade lite kladdkaka, kollade på mästarens mästare, tjatade och dividerade. sen tog jag bilen hem i det värsta vädret jag varit med om :O min bil bara for åt alla håll å kanter och jag var fan rädd, 70 km/h hela stora vägen hem från falun (Y)

och just nu är jag glad, förväntansfull och sprallig :D vad som kommer att ske är jätte nervöst men ett behövligt steg i mitt liv. jag är iaf inte som pensionärerna i tidningen och klagar över semelpriserna :)


måndag, säg goddag är ni här



Hej



söndag, bakom 15 dubbla reglar



Mh, njut av keops pyramid LIVE! hihi. sånt där man bara trodde 60-talisterna skulle få höra live

lördag, kärlek är för dom

jag är hemkommen från en vistelse i stockholm som gjort mig lycklig. jag känner mig nöjd, glad och helt jävla sliten som en festivalbesökare :D joakim thåström är nog sveriges piggaste, snyggaste och bästaste 50 åring och bästa live-artist. finns ingen som kan leverera den känslan som han gör med kroppsspråk, skrik och texter som han gör. kombinationen av detta är helt oslagbart. han är bäst.

sen var jag nervös över folket jag åkte dit med, just för att det inte är kompisar jag pratar regelbundet med och aldrig har gjort. men var oroade jag mig över? det var en av de roligaste resor jag varit på, är tveksam om jag någongång skrattat så mycket och känt mig så bekväm med tre människor. de förgyllde verkligen min resa och jag kommer ha träningsvärk i magen. nya sunshines i mitt live, alltid lika uppskattat!

några citat som får mig att le
"med din rumpstorlek att döma är det inte första gången du åker tunnelbana"
"Byt,,, SPÄRR" (sagd av vakt till mig och emil när vi pratade med varann i extas på dalmål:D)
"ding, dong, dase"
"stryp sex med paul anka"



PEPPA THÅSTRÖM :D


fredag, river en stad och bygger en ny

Hejdå Borlänge, hej Stockholm och HEJ THÅSTRÖM!!! :D
lycka, jag kommer må så jävla bra. jag får hjärtklappning av att bara tänka på vad som kommer hända ikväll. se min älskade joakim thåström <3 puss på er allihopa, jag är glad


onsdag, smile if there's anything you want

idag har vi haft fotosession @ my place. det var avklätt och nice (y ) annars så är mitt humör sisådär upp och ner just nu, men PÅ FREDAG FÅR JAG SE THÅSTRÖM :D kan inte riktigt förstå det dära va.

annars idag hade jag och johan rollspel i skolan för klassen, jag var sexmissbrukare och han var min företagskurator. detta var inom ämnet "psykosocialt arbete" men vi har nog aldrig fått den läraren att skratta som hon gjorde idag, under hela lektionen. sen rollspelade vi även som kurator och "conny", vi ägde.


måndag, i want to lick on your lollipop



Fotouppgift i skolan: Känsla, kluven


RSS 2.0