tisdag

bloggen är under rekonstruktion, blir nog klar någon annan gång detta år

tisdag, Can't you hear that boom, badoom, boom, boom

Låt mig citera min mamma "att vara klantig gör oftast ont eller är dyrt!"
AJ.. jag slog i en lösnagel i ett bord när jag var påväg ner för att hämta en nyckel på golvet och jag slog i det så djävulskt hårt att nageln lossnade lite från huden hehe. läskigt, äckligt och så snuskigt ont! så jag har hela fingret lindat för att inte stöta åt nageln, jag önskade också att väggarna var av skumgummi för jag har nuddat väggarna med nageln så många gånger att jag börjat undra om jag är lite dum i huvudet..
Men jag är inte så jäkla bitter :) den andra nageln har också gått av på mitten så den får också ett plåster. jag är så grym

fredag, i'm walking alone

godkväll! igår kom min mamma hit till öret och vi har haft det så trevligt. det är nice och ha mamma här som diskar åt en och hjälper till att städa lite hehe, all hjälp man kan få är guld värd. Idag har vi gått på stan i fyra timmar, ätit på jensens och fightat med vinden som blåste orkanvindar i håret, trodde jag skulle hitta diverse grejer där när jag kom hem..
Just nu sitter jag ensam i lägenheten då alex och mamma for hem till dalarna medan jag stannade kvar här, dumt beslut känner jag just nu i detta tillfälle för det är ensamt.
Men jag hällde upp lite vin, dansar lite med råttorna på bordet och äter snask! marylin jag och elvis lever livet i lägenheten. så jag är väl snart redo att inta tjejhänget som sker nere i sörby och skaka rumpan lite på dansgolvet inatt.
och inte för att det syns så jäkla bra men jag blev less på innehållet i garderboben och satte mig vid symaskinen, detta linne som gick ända upp till nacken där bak kapa jag av och gjorde djup i ryggen. ser faktiskt lite mer snygg live och till detta ska jag ha ett par nya jeans och svarta pumps. prima

tisdag, vi blöder och svär som de bröder vi är

Liten Mikaela och nu är jag vuxen, bor i en annan stad utan min mamma och med min pappa i en helt annan! livet går så fort och hänger jag verkligen med? jag står på egna fötter och inte i mina föräldrars skor. Allt gick så fort på något vis, jag förstod nog inte att jag skulle börja studera i somras och flytta ifrån min trygghet. Fast jag har det ju så enorm mycket lättare än andra eftersom jag har flyttat med min andra trygghet och är sambo med honom. Jag ser upp till folk som flyttar till en ny stad och börjar från skratch, inga vänner och ingen trygghet att falla tillbaka på, dom människorna har något som jag inte har.
Fast klart jag är modig som gjort allt jag har gjort och går igenom varje dag.
Nu ska jag gå och vara vuxen och laga mat, sen ska jag och alex åka och se twilight (alltså inte vara lika vuxen) Sen får vi se om jag tar mig i kragen och går till tatueringsstudion i veckan för att öka på mitt modiga jag.
Ps jag saknar min glugg och mitt överbett haha

måndag, you cant tell anyone

Idag har jag strugglat i skolan med en seminarieuppift, usch säger jag bara utan att gå in på vidare information.
Helgen har varit bra, i lördags så var jag och alex och tränade sen hängde vi på stan en stund. och på kvällen så gick jag ut med Sara Max och Amanda, vi hade asskoj! såhär såg jag ut då!
Sen på söndagskvällen hade vi filmkväll här hos oss, vi kollade på The Priest! fan jag är helt hooked på vampyrer. det var mysigt att ha alla malin malin johan och oskar här :) och idag på gymmet hade jag på mig min nya sportbh jag införskaffade mig i lördags, det blev genast mycket roliga att träna. och den verkligen skriker rosa, känns som jag skulle kunna lysa i mörker me den. får väl gå på party med den och sticka ut lite haha.

Nej nu ska jag och alex kolla på vampire diaries, andra säsongen nu haha. helt underbart <3

lördag, thats funny

Godmorgon världen! solen skiner, alex sover och jag vet inte vad dagen har att erbjuda men jag hoppas på något roligt (och lite lite lite plugg)
alltså HAha bilden, så sexig i mina snobbenpayamasbyxor mmmh.
igår var jag på twilightmaraton med the girls och det var mkt trevligt! vi skrattade åt Linnea som inte sett filmerna eller läst böckerna för hon tyckte det var svårt att hänga med i twilightvärlden. men det är ju a piece of cake för mig, som inte är nörd utan bara är allmänbildad inom vampyrvärlden.
är mainstream, tog kort på min frukost också som inte såg lika vacker ut som andra bloggares frukostar! jag gjorde en gröt med blåbär i och toppa med kanel och lite mjök, bra start på lördagen! sen lite lättdryck jordgubb/apelsin, smaklökarna dör! matblogg på g? ohno

onsdag, jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Är tränad, duschat, mätt och belåten! så nu slår jag ner röven i soffan för att göra kväll, så jäkla skönt att vara klar med allt för dagen och min klocka är 17.59 aaah.
detta ligger nu i min mage, det var så satans gott! egenpanerad fisk, potatis, sallad och den Gudomliga citron/dillsåsen. åh jag skulle kunna föräta mig på den där såsen alltså.
och här sitter jag och äter min mat, trivs i mitt kök för det är så mysigt <3
Har en ny drog också. Vampire Diaries! första avsnittet från första säsongen gick igår på tv och jag blev helt hooked, varit olaglig och har nu hela säsongen på datorn och redan betat av tre avsnitt :D men man känner ju igen storyn.. det bästa med serien är att det är som en blandning mellan OC och någon annan thriller serie, alltså precis i min smak.
så gissa vad jag ska göra nu?

måndag, you are beautiful

Idag är det chillmode, har ingenting inplanerat!
puss

måndag, dog days are over

Har varit flitig och tagit lite bilder med kameran! tänkte vara som de flesta bloggare och lägga ut dagens outfit hehe, testa på något nytt liksom.
I Torsdags såg jag ut såhär, då skulle jag och Alex ut och äta middag :) vi hade ju 1.5 år på schemat, vi utnyttjar alla tillfällen för lite lyx!
På fredagen skrev jag tenta kl 0815, var uppe från kl 06 med nervositet och pimplade kaffe! drog på mig en skön stickad tröja för att känna mig bekväääm och inte behöva oroa sig över kläderna när man satt där i bunkern. Fick in tentan 0820, med handsvett och puls (tröjan var fanimig för varm) så öppnade jag tentan och tänker: VAD F, är detta allt? tentan gick galant! kanske är tröjans förtjänst så tröjan kanske är korrelerad med lycka, så A är B enbart efter att B inträffade efter A!! (min tenta handlade delvis om korrelationer, synd att ingen av mina läsare läst detta så det var en jävla löjligt skämt det där som ingen förstår sig på..)
På lördagen var jag råttvakt, matade de tre råttorna och lekte lite med de små krabaterna som helst ville krypa innanför jackan, precis som jag! för jävlar i mig vad kallt det var här i helgen, hoppades på snö men fick inte se någon. det enda snö jag fick se var på facebookuppdateringar i BLGE

torsdag, something got a hold in you

Martina visade mig häromdagen att jag låg näst övers på hennes "blogg-lista" och i baktanke hade hon att jag var dålig på att uppdatera :O jag förstår inte vad hon menar.. Martina har förresten skaffat världens sötaste katt och då pratade hon om hur tråkigt det var att ha Rut ->
Påtal om tråkiga djur tänkte jag skaffa fiskar att skåda här hemma i lägenheten, det räcker ju inte med de andra 84 kvadratmeterna jag fyllt med grejer utan man måste ju ha djur! Tänk vad fint det skulle vara om jag kunde kolla på fiskarna medans jag plugga, mmmh. mycket bättre än att ha en katt mysandes i knät när man läser i fotöljen eller? nänä
En annan sak är att jag och Alexander firar 1.5 år idag :D Tiden går fort när man har roligt, vi är ju sambos och allt så han finns alltid bredvid mig <3 Vi ska fira detta med att gå ut och äta ikväll, dagen innan min argumentationstenta! kanske blir bra med lite avslappning.. Nejmen nu ska jag koka kaffe, fortsätta läsa och så småningom dra mig mot skolan för lite seriösare plugg.
Ses snart igen då
'

RSS 2.0