sista april

Sista april, jag kom från skolan 16.10 det kändes mindre nice och jag var helt slutkörd! men hem, försöka få tag på morsan om matplanet och nu sitter jag här mätt och belåten, ordninggjord och ska sätta mig på cykeln och dra till matilda :) vi får faktiskt se vart kvällen leder oss. men vi hade planerat stor röj denna dag, som vanlig har vi 702 inbjudningar att gå igenom och vet inte vart vi ska. där drog jag mig i skägget och sa en lögn, vi har ingenstans att ta vägen, som vanligt är borlängefolket lite trist och tråkiga och ska sitta hemma, ut på krogen eller ha fester som man inte får komma på! men vafan vi brukar ju kunna ha jävligt roligt iaf (y) puss på er, jag är glad


you got it all.. WRONG

jag älskar spinning, ett konstaterande jag står fast vid! älskar känslan av att bara vara helt slut efter ett pass man vill liksom bara slänga av sig kläderna för man är så grymt varm/svettig och sen tjohoar man hem med stumma ben på cykeln (y) och valborg är ett enda stort frågetecken för mig och matilda, vad fan ska vi göra? alla ska på krogen men jaha tänker vi och får väl sitta hemma och kolla på tv.. något jag vill göra är att pierca mig också, det skulle sitta så fint med dom pengarna just nu men dom verkar ha hoppat ner å gömt sig i sjön eller så. Kaaatching, när ska man få känna så? sommarjobb kan ju också därmed ta sig i arslet för ingen i vackra borlänge verkar vilja anställa en finfin 17åring! 18 ska man vara på alla punkter för tillfället

  • krogen
  • körkort
  • sommarjobb
  • jobb
  • VUXEN = tatuering, laglig, självständig!

man får helt enkelt vänta till 13 september, då smäller det satan! Förresten så är det snart sommar, jag vill bli rödhårig. några kompisar som kanske känner igen det uttrycket, men vafan man får väl tjata och önska? jag önskar också att mobilen inte hade uppfunnits så man slapp denna jäkla oro om hur/när/varför folk inte hör av sig som man vill..


måndag kväll

Ikväll så tog jag mig en härlig  vår promenad med matilda. Den erbjöd en jäkla massa skvaller, och lite frisk luft denna mysiga kväll :D Vi hade endel bekymmer om vad som händer på sista, alla i våran krets verkar ha fyllt 18 och ska ut på krogen, så vad händer med 17 barnen egentligen? Sen en hel del skvaller om påbörjade(?) förhållanden och sånt, alltid lika trevligt ;) haha. Imorgon bitti ska jag skriva engelska B nationellt prov skriftligt, känns lite sisådär men det kommer säkert gå galant fast dock nog inte mot mvg som jag vill ;o vi ska skriva om jämställdhet, det bara skriker hurray inom mig.


söndag

Helgen har gått, och jag har fyllt ut den med kvalité tid med kompisar. I fredags var jag med matilda, vi plocka fram barnasinnet och åkte till sparkcykel. Ett gott skratt fick vi oss iaf och sen var vi med Ida och Josefin :) vi provade vad som var godast att drinka med till vin. Trevlig kväll allt som allt.
Lördag morgon? vid 11 drog jag mot stan och träffade martina, sen kom linnea sakta men säkert fram till stan, vi åkte till kupolen för flickorna skulle ha lite grejer. Det blev som så att jag också handlade, ett party linne för 50 ;- jag kom undan rätt billigt tyckte jag haha. Lite mys på trappan med glass sen chilla hos linnea och bearbeta brännan. Jag brände mig såklart på höger armen och ansiktet, hurray. Efter lite körkortsträning och skratt begav jag mig mot pappa för en dusch och mat. Martina kom tillbaka och vi tittade på utlandsresor till rhodos :D jag ska fanimig få tag på pengar i sommar! Sen drog vi på fest jag inte var bjuden på, höhö braking the law? nejdå, det var nog okej att jag kom iaf. Det var trevliga människor där och jag var nöjd med kvällen. Även fast telefonsamtalet till martina när jag cyklade hem var lite sisådär fundersamt och argt så slutade kvällen bättre än nånsin :D


onsdag kväll

nu har jag suttit i nog 2 timmar och lyssnat på musik, min egen blandning med shuffle på och inte bytt en enda gång :O! alltså så har jag nog bästa musiksmaken :D love me

Tisdag förmiddag

Sitter nu i skolan, känns som ingen höjdare. Men halv 1 slutar jag faktiskt idag och då ska jag städa mormors bil, kändes inte heller så upplyftande men vad gör man inte för sin mormor :D Och att äta mina soppor på halvkur går också fint, är inte alls lika hungrig som jag trodde jag skulle vara fast kvällarna är värst när man ligger i sängen och magen bara låter då vill man inget hellre än å somna så jag kommer i säng itid iag, något positivt i det hela. Ska även försöka träna idag, jag tror faktiskt jag kommer ha ork till det. Jag har även kollat på 2 sagan om ringen filmer :D asbra, jag ska bara försöka få tag på tredje nu, eftersom jag hade dom andra 2 köpta ;o Så om någon har "sagan om konungens återkomst" och vill se den med mig hör av er (y )
Nu ska jag fortsätta tillbaka till verkligheten och mitt skolarbete.
så där glad är jag inte för tillfället

VHS

Jag älskar att jag är lite retro :D Jag spelar lp-skivor och köper sådana, jag önskade mig tom en egen skivspelare för någon jul sedan.. Och igår natt vid 01 tiden så fixade jag våran vhs spelare och kollade på sagan om ringen på vhs faktiskt :) och idag har jag gått igenom gamla band, hur kul som helst. Fast att kalla vhs retro kanske är fel, men säljs det ens på tex onoff längre? Är ju ett genealiskt sätt att spara filmer man inte vill köpa osv (y )

Söndag

Söndag idag och sista dagen på mitt Påsklov, jag kan inte bestämma mig om det varit givande eller inte. Jag har varit rätt så mycket uttråkad och inte så mycket bekymmerfri. Fast när det väl har hänt saker har jag trivits som fisken i vattnet (y) Idag har jag äntligen påbörjat mina Sagan Om Ringen "maraton",  jag har sett en film och ska försöka se dom andra 2 i veckan :) Jag tycker faktiskt dom är riktigt bra, och tanken slog mig att jag borde läsa böckerna i sommar. Men det kommer ju bli av, för mikaela läser ju så himla mycket hehe. Annars idag har jag slängt i en toning i håret, samma gamla vanliga bruna färg med lite rölätt i, fast denna gången lite mörkare men jag trivs i det. Och sen tog jag cykeln till kupolen och köpte Naturdiet pulver, i veckan börjar jag mitt nya liv. Vägrar att gå upp nåmer nu, isåna fall ska det bara vara muskler. Håll tummen för mig och önska mig lycka till, men tänk inte att "hon är ju inte tjock ;o" för nej det är jag inte, men jag behöver en spark i arslet för att sluta småäta. Jag har haft mina perioder jag inte ätit alls och nu äter jag alldeles för mycket, jag verkar inte ha något lagomt inbyggt i mig. Men jag ska pressa fram det! För beach 09 ska jag inte gömma mig i handduken !
Mikaela i vårvädret

Fredag kväll

Igår firade vi Dansken som fyllt 18 :) det blev tillslut en riktig höjdarkväll tycker jag. Ju mer folk som drog desto roligare blev det av någon anledning, dom bästa kvar till sist. Det var mycket dans och roligheter med badrum och kylskåp! Sen tycker man ju att vissa kanske borde lära sig hur man konverserar och tar hänsyn. Men det är inte alla som vet hur man är social verkar det som, det gjorde mig lite pissed. Jag gjorde ett försök med tydligen så hjälpte det inte, men "hej" man får väl nöja sig med ett sådant. Vid halv 3 drog vi på cyklarna hemåt ett litet gäng, det var kul att kunna cykla hem utan att frysa och ja vi kunde faktiskt cykla. Sen sov martina över här, vi somnade nog mitt i en mening som gick " amandas garderob " kommer jag ihåg.
Idag cyklade jag ner till stan och mötte Johan Malin och Oskar, dom fikade medans jag snålt kolla på men det var helt okej det med :) sen kom Linnea och vi cyklade till vattenparken och satte oss och snacka skit.

Martina Matilda och Mikaela på ett hörn

Torsdag kväll

Igår städade jag mitt rum, vilket kändes oerhört duktigt nu fattas det bara att jag ska plugga lite matte på lovet, vi får se hur det går med den saken. Sedan efter jag städat och duschat och sånt försökte jag ragga någon att gå på kupolen med, det var ungefär lika lätt som att hitta en nål i en höstack! så jag gick själv, jag och ipoden förstås! Jag hade klädproblem som bestod av lila eller turkos kofta.. så mmsade några kära vänner, alla sa lila och det var ju bra eftersom jag köpte den och SEN svarade alla :)
Sen kom matilda till mig en sväng, vi pratade om lite allt möjligt och ikväll ska jag och bruden träna innan det blir fest får våran del :D
Men senare igårkväll så åkte jag hem till Christina som fyllde 18 i onsdags, hon bjöd på lite mat och trevligt sällskap. En riktigt kul och mysig kväll som även fick innehålla en grym punchline från mitt håll!

Här stod jag i provhytten och funderade vilken färg som klädde mig bäst Det var denna tös som fyllt 18 <3

Lera, som man gillade som dagisbarn

Imorgon ska jag skriva in mig på körskolan. För snart ska även denna 91'a fylla 18, pilska micka blir arton. Känns overkligt men kul förstås. Jag har 3 kompisar som fyller 18 denna vecka, Stina imorn, Johan på torsdag och Anton på lördag :) Grattis till dom, ännu fler som kan dra på krogen när hemmafesterna suger och lämna min ensam kvar på vägen hemåt :p Så på torsdag ska jag hem till Stina och fira henne med lite klasskompisar och på fredag blir det fest och fira johan (Y) ser fram emot. Imorgon ska jag färga martinas hår, korts i taket. Hon är påväg hem från kiruna nu också :D känns riktigt bra att få hem min honey.
Imorgon ska jag också på bio :) ser jag fram emot nästan ännu mer.

Men idag! skulle jag släpa mig ut och fota lite analogt, så tänkte att jag kunde gå ner i dalen och fota på vattnet där.. BRA idé, det var ju is och lera överallt så mina vita tygskor är inte vita längre. Tänkte den underbara tanken att jag kanske kunde gå runt en stor isfläck också, då var jag tvungen att kliva ut i skogen lite, men vad klarar inte mikaela liksom. Jag klarade det, men efter brottning med träd och balansgång och is som gick sönder med lera under (Y) yeäj tänkte jag och vände faktiskt. Tillbaka hem och tvätta skorna, hoppas på att dom torkar tills imorn.
Om 2 timmar ska jag träna med matilda, det ser jag fram emot, äntligen lite spinning som kan köra slut på mig det behöver jag.

HP

Iställer för att gå head over heals, får man ta tag i saker själv. Självständig tjej (kvinna?) som jag är (Y) :D men såklart har andra smådilemman åkt upp, vart man än vänder huvudet kan jag inte låta bli att få funderingar som bara ställer till det för mig. Men sånt är livet. Det som inte dödar, härdar som man brukar säga, dock säger jag det som inte härdar, dödar! låter mer aggressivt fast folk vet ju vad man menar.
Ikväll har jag kollat på Harry Potter - De Vise Sten med några tjejer, snacka om att man kändes sig stor. Harry var ju pytte liten!! och ändå satt man och tänkte "herre gud är dom här filmerna barntillåtna?" Det är ju nästan så man sitter där lite på helspänn, det är ju faktiskt spännande när han ska möta Voldemort där vid spegeln, eller när ansiktet kommer ur boken när han är i den föbjudna delen på biblioteket. Den scenen sket man ju nästan i brallan när man såg den första gången.
Nu ska jag ta och dra mig mot sängen, och när johan var här bläddrade han i min M. Manson bok, funderar på om jag ska läsa om den, jaja! :)

First up

Jag vill också ha en blogg, så nu kan ni kalla mig mainstream unge. Fast det här är min 3de blogg, dom andra 2 har varit hemliga sen radera jag dom av någon anledning. Jag vill faktiskt kunna skriva ner mina tankar och vad jag gjort om dagen när jag känner för det. Det är inte alltid man vill berätta saker till en viss människa utan man vill bara få det sagt.

Som idag har jag varit med mickis, vi har suttit och lapat sol på hennes balkong mest hela dagen för jag jobbar stenhårt på att mina armar inte ska skrika albino-vitt. Vi har diskuterat fram och tillbaka, mestadels om killar för det verkar vara det heta samtalsämnet. Vi kom fram till att man egentligen borde starta i botten, får då kan man ju helt enkelt inte bli / vara / göra något sämre än vad det redan är, man måste liksom arbeta sig uppåt. Sen att man inte ska sluta bli förvånad. Visst, vi tjejer gör säkert lika mycket dumt som killar bara det känns som det är fokuserat på olika områden. Det som känns som en big deal för oss är inte det för den andra. Man kanske borde påpeka när man känner sig missnöjd, men vem vill vara den bitchen jämt och ständigt? Själv går jag head over heals för att en viss människa inte hör av sig, fast alla kanske inte är lika sms beroende som mig?

Nu ska jag återgå till min underbara värld där jag inte behöver bry mig om någonting annat än One Tree Hill

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0