onsdag, if a feel strong

vaknade idag tröttare än någonsin och började dagen med naturkunskap och dessa jävla atomer! hur glad blir man då på en skala? jag blev iaf piggare och rullade hem på cykeln vid halv 3, med en nervig mikaela :)
övningskörde med mamma vid 3, träffade älskling på stan och skjutsade han till hans pappa (Y) duktigt duktigt.
hem till mormor, hjälpte med att flytta in utemöblerna, hem och på träning. är man duktig såsäg?

Jag är iaf sjuuukt pepp på lördag, för då blir det först sminkning på kupolen, sen middag hos malin, sen partyparty. vi har skrivit upp oss på gästlistan på s2 och jag längtar. har alltid vela partya på riktigt med malin, för vi har så sjukt roligt tsm. och dansa är bara förordet på vad vi kommer göra tillsammans, looking hot!

Hittade fränaste partybilden på mig också, blir man inte typ bara asglad av den? :D visar mina dancemoves så det skriker om det. ojoj



Från danskens 18 års fest, rolig kväll! med sällskapet av martina och matilda mest <3 saknar er tjejer


tisdag, I'd rather give my ego another push

Jag är:

nervös
lycklig
glad
nytränad
nydyschad
partysugen
stressad
förväntansfull

Jag har:

glimten i ögat
snygga ben
stökigt rum
bästaste partnern
härligaste kompisarnma
ångest

Jag vill ha:

starkare armmuskler
snyggare underkläder
körkort
pengar
sex


hihi


onsdag, saturday i loved you like gold

texten talar för sig själv, och den är helt magisk. thåström kan han <3
jag lever mina vänner, är bara inte mig själv 

Det var den dan som råttan jaga katten,
den dan molnen flög upp och ner
det var den dan som lammen skrämmde vargen
det var dan predikanterna sluta be

Det var den dan som snön föll i Sahara
Det var den dan som cirkuspubliken grät
Den dan rörde flugorna inte skiten
Det var den dan när vapenhandlarna kom med fred

Det var en sån dag stenar flöt på vattnet
det var dan som ett plus ett blev tre
det var dan som tidningarna skrev att
nu eller aldrig kommer änglar komma ner

Det var dan en svart fågel kom och sa att,
Nu är nummer 13 ett lyckotal igen
det var en dag precis som man vill ha den
det var den dan som jag träffa dig
som jag träffa dig
som jag träffa dig

onsdag, de var dagen som tidningen skrev att inga änglar kommer komma ner

jag har grinat in public, på mcdonalds.. idag hade jag ett jävligt jobbigt samtal med viktor, och jag vet inte vad jag ska säga. jag är så enormt ledsen och det här är jobbigt.
dirket efter jag hade fått en kram cyklade jag med gråten i halsen till körskolan för jag skulle ha lektion. det var ju bara och skärpa till sig och det var rätt skönt att prata med någon som inte alls känner mig och som inte vet vad som händer i mitt liv. vi kunde skratta och ha roligt ändå. sen när jag satte mig på cykeln hem, satte ipoden i öronen så brast jag ut i tårar igen..  ända vägen hem och fortfarande. jag vill jag vill jag vill jag önskar önskar önskar att du vill ha mig som den jag är <3 älskar dig viktor


tisdag, found out who you are without me

jag är ledsen och förtvivlad, förvirrad och tankspridd. vad vem va eh? jag har massor att skriva men vågar och vill inte. jag behöver någon att lätta mitt hjärta för som inte är inblandad eller känner mig för den jag är.  jag vågar dock inte ta tag i det och boka tid till kuratorn, vad ska man säga egentligen? hej jag heter mikaela och har känslomässiga problem med mig själv och kan inte kontrollera mina tankar.. jag är tveksam och har tappat mitt självförtroende och behöver hjälp med att hantera stressiga tillfällen som jag skapar helt på egen hand. jag har en mamma som inte alls reagerar på saker och underlättar mina problem, en pappa som inte bryr sig längre om inte det sker på hans villkor. det enda jag har är mina vänner..

Förstår inte varför jag ens sitter ohch trackar ner på mig själv på det här viset, av någon anledning känns det bättre men så tragiskt. Det är ju inte för att någon ska tycka synd om mig, har inte ens en blogg för allmänheten utan för några stycken bara. jag är ju så jäkla bra på att försöka få saker att låta förfärligt och inte berätta hur bra jag har det ibland.
idag i skolan gjorde jag och johan en labbrapport, satt ensamma och skrattade nästan konstant, utan några fejkmasker utan bara ren glädje. fick lätta mitt hjärta till malin som var förstående och frågade efter vi pratat "mikaela hur mår du?" bara en sån fråga underlättar min vardag så enormt.


tisdag, it takes more than a heartbeat to get me

jag är den jag är och inte den som andra vill att jag ska vara. eller ska man försöka ändra på sig för att göra andra nöjda? eller göra dom mera bekväma med att  umgås med mig? jag är tom på ord just nu.. nu ska jag trampa till körskolan och plugga, innan skolan.. sen så 2 lektioner sen ska jag träna ikväll, vill inte gå runt hemma och filosofera. mitt förstånd rasar isär mer och mer för varje gång jag tvekar såhär på mig själv. undra om folk inte tror att jag är den jag är när dom lär känna mig


måndag, i was never told to believe

det blev utgång i lördags iaf, och åhåjaja vad kul jag hade :) började med att snabbt svida om till mina nya partyclothes och matilda hämtade upp mig med bilen. vi hämtade lite dricka och sen satte det igång hemma hos henne med en cider och drink medans jag lockade hennes hår. sen bar det av mot frallan och en gäng killar som förfestade lite lugnt. vi hade det roligt och trevligt och det var nice att träffa alla dom där igen.
sen vidare till hagalund till någon snubbe som hade en jävligt snygg lägenhet och sen så sa jag hej till min älskling som tittade förbi<3
sen flamman= hej och hå? inte alls särskilt kul med äcklig drink
s2= Nu börjar det likna något, dansa arslena av oss och drack goda cider (y ) hade riktigt roligt med matilda malin anderas wiken frallan anton och sebastian. lyfte på hatten och skjutsade hem min kusin som var glad i hågen, stupade i säng vid 3 i hyfsad bra tid med ett samtal till älskling så han kunde andas ut eller nått ;)

Gårdagen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ehe jag var vän med toaletten och sängen heeeeela dagen lång<3


lördag, what the hell are you waiting for?

Blir så lack!!!! jag skulle på min krogendebut idag, men det verkar ju bara skita sig ändå så nu sitter jag här och surar, jag är verkligen jätte sur. killarna ska ut, men dom ska sitta och dricka i vattenparken och matilda vägrar. då vill jag inte ut själv. PISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
pms gör det inte bättre så jag vill bara grina. och om det ändå inte blir något så kunde jag lika gärna stannat hemma hos min älskling!

fredag, take my breath away

nu har jag haft provuppkörning, yeäj! fredrik tyckte jag körde väldigt bra, och det som jag gjorde bra gjorde jag väldigt väldigt bra! kändes jätte skönt att höra. bara att min hsatighetsanpassning till högerregeln var ju rätt kass hähä, jag vill inte köra så sakta! sen hade jag nog missuppfattat det där med vänstersväng på enkelriktadgata? hmf.. menmen en körlektion till innan det är dags, jag LÄNGTAR SÅ IN I HELVETE :D och i helgen ska jag på min krogen debut, jag ska ut med matilda anderas wiken anton och sebastian. jag tror det kan bli riktigt nice och jag är pepp pepp pepp. jag är faktiskt ganska glad för tillfället,  undra om det är för att jag är 18? hihi.  jag och matilda ska dricka Passoá Passion som är en likör med smak av passionsfrukt och blodgrape, tror det kan bli en riktigt hit!
nu tror jag att jag är låg, måste ta blodsocker!

tisdag, the roof is on fire

länge sen sedan sist, men jag har väl inte haft nå känslor att löpa amok över eftersom min blogg inte är en vad-jag-gjort-idag blogg.. Men vet ni vad, jag är nu myndig, hur tufft är inte det? jag får nu dricka alkohol på krogen, köpa nikotion, bli straffad, köra bil, resa ensam, skaffa bankkonto, jobba med andra regler, tjäna mer pengar! yeah :)
på lördag gör jag min krogen debut, jag ser mkt mkt fram emot det (Y)
helgen som varit sammanfattar jag som givande för kropp och själ, jag tillbringade hela lördagen med min älskling och med släkt.. hade lite bjudning för mig och sedan på eftermiddagen spelade jag bowling med lite släkt och viktor, sen på kvällen var jag på bio med 6 kompisar och hade hur mysigt som helst, jag stormtrivdes! sen på söndagen hade jag kompisar här hela dagen från kl 2 till typ 8, hej och så inte en lugn stund. natten som var, sov jag 12 timmar, jag tog igen helgen kan man säga.
Jag har fått underbara presenter, objektiv, blixt, thåströmtavlor, klippning, imperietboxen, vinglas, pengar och piercing ;) nu ska jag slå klackarna i taket och nerverna i botten och pierca självaste bröstvårtan. ge mig lugnande?


söndag, a bottle sealed with a broken herat

en långhelg, en helg fyld med sällskap och tråkigheter. jag har iaf bevisat att jag nästan var kung på spelet rappakalja, det var verkligen min grej and i liked it.
sen så idag slängde jag mig i deppressioner/aggressioner/förvirring på cykeln och trampa som en idiot uppför skräddarbacken och intervall träna i dom värsta uppförsbackarna. när jag var helt slut cyklade jag nerför, sen längs hela matsknutsvägen bort till bullermyren och sen ner mot stan, hem igen.. kom hem och mådde lite bättre, badade, mådde ännu bättre. fick samtalet, fick bekräftelsen, fick sanning, mår skit! ungdomskänslor är ingenting att leka med, och jag hatar det här med förhållanden, ärlighet och en massa jävla skit.

And some days it don't come easy,
And some days it don't come hard
Some days it don't come at all,
And these are the days that never end.

And some days I pray for Silence,
And some days I pray for Soul,
Some days I just pray to the God
Of Sex and Drums and Rock 'N' Roll.

And some nights I lose the feeling
And some nights I lose control
Some nights I just lose it all
When I watch you dance and the thunder rolls

And maybe I'm lonely,
That's all I'm qualified to be,
There's just one and only,
One and only promise I can keep.


lördag, om idag inte var en ändlös landsväg

i torsdags natt gjorde jag någonting jag alltid har velat gjort.. tänk er en sommarnatt med regn, och man har på sig en fin klänning, utsläppt hår och småspringer och håller någon kär i handen och är glad. det gjorde jag fast med lite andra omständigheter hähä.
Det spöregnade
Jag var full och glad
Gick barfota i regnet pga av köttiga skavsår
Hade för tight klänning för att det skulle se avslappnat ut
Viktor höll i paraplyt och inte min hand

haha, men det var så ljuvligt att svalka fötterna i vattenpölarna :)


onsdag, i'm not just another one

i'm back in buisness! jag har lugnat ner mig lite, och när jag mådde som sämst drog jag till viktor för en lugn stund med film och mys. precis vad jag behövde! viktor är perfekt för mig, han är en människa som inte hetsar upp sig eller blir arg för minsta lilla, man kan nästan säga att han är motsatsen till mig (humörmässigt) han får mig lugn bara av att vara mig nära. jag själv är en människa med ett humör som heter duga, jag är nästan alltid glad men jag kan bittra ihop i 30 minuter sen är det över. jag är expert på att stressa upp mig över saker jag inte kan råför och att bli irriterad. jappjapp, jag vet om mina svagheter men det är dom som gör mig till mig sometimes. fast mina styrkor slår mycket större och jag anses vara en väldigt social och trevlig människa.

hela morgonen / förmiddagen har jag städat på mitt rum. gått runt och plockat, provat gamla klänningar som bara är använda en gång, monterat ner ett skrivbord, slängt lite skit, satt undan kort i pärmar och ojoj vad jag har varit duktig. när jag kommer hem ikväll ska jag dammsuga och tvätta :) men nu ska jag dra till skolan för en lektion, sen träffa martina. härlig dag

RSS 2.0