måndag, ?

jag ger upp


tisdag, en evighet att förenkla

sitter här, har en sån där lycklig klump i magen faktiskt. en sån där klump av spännande nyheter och ett skratt som brister ut när som helst. som tusen fjärilar i magen som får en att bubbla av glimten i ögat och fnittrar. en sån där klump där man smider planer som bara känns sådär asbra och allt är tipptopp. är det inte underbart?

måndag, you are beautiful its true

helgen är över, den har varit stressig och sömn var något jag sa hej till ett få par timmar för nödvändighetens skull. på fredagen efter skolan klippe jag johan, åkte hem och träffa min lilla älskling som sedan åkte igen och jag skulle jobba! sen har jag jobbar fram till lördag natt kl 02.00 <3 sålt 700 hamburgare och gjort i ordning dessa, jag drömde om hamburgare på lördagsnatten så jag låg vaken och stressad för det var ju så jävla många som skulle ha hamburgare..

på söndagen träffade jag micki som gav borlänge en visit och sen köra till sifferbo till viktor :) ojoj det går fort i svängarna på kvällen var jag hemma igen. det har varit skönt att typ inte haft tid till något tänkande, och en hel helg med malin och johan i ryggen känns jävligt bra. älskar dom där 2 personerna, med dom kan jag verkligen släppa loss och samtidigt mogna som person. och nu är skolan igång på riktigt och nu blir det äntligen träning igen! sommar kilon har lagt på på min kropp, fast det gör inget :) lite hull på kroppen är nästan skönt att ha, fast har lagt på mig 2 kg, ingenting som syns sådär märkvärt så jag ska väl inte klaga för att inte ha tränat på hela sommarlovet typ.
bergochdalbana med mitt humör, jag mår bra idag det tackar jag för

 
Fotade malin i lördags på våran rast, det var kul















imorgon ska jag ta spruta, jag gillar det inte! även fast jag är diabetiker och håller på med nålar så är det så sjukt läskigt att ta såna där sprutor som sköterskor tar! jag vill nästan svimma när dom sticker i armen men det kommer bli chill. bruden på kortet även min lilla söta Malin ska hålla mig i handen

I tear my heart open, I sew myself shut
And my weakness is that I care too much
My scars remind me that the past is real
I tear my heart open just to feel

tisdag, girl who scared to death by love

nu sitter jag här igen, och känner mig missnöjd med mitt liv! det finns ingen tvekom om att jag älskar alla mina kompisar, och känner mig lycklig lottad för alla är helt underbara och det känns som om jag har lyckats knåpa ihop en goodiebag som ingen annan. MEN varför har inte jag dom där tightatjejpolarna som alltid umgås, som alltid festar, som gör saker? jag ha mina kompisar utspridda så det blir inte att man alltid är medräknad när saker och ting händer så om man inte frågar så blir det oftast ingentingl. det känns så surt, särskilt nu när jag man går sista året på gymnasiet och sen så bara kommer alla flytta härifrån känns det som, då har man inte dom där supernärmstabästatjejkompisarna som alltid är med varandra, utan då kommer det bli ännu jobbigare att vara med varandra och vara inbjuden.

jag var så rädd i år på peace and love att det skulle bli som förra året. jag var nästan ensam, för alla sprang runt med andra och ville inte se det jag ville och lämna mig, sa att dom skulle komma men kom inte.. jag var med matilda hela festivalen, vilket var asskoj men jag saknade det där gänget som stod mitt bland folket och det verkade som om de var dom enda som existerade bland allt folk.
vad ska jag göra åt min magkänsla då? jag har ingen aning, man kan ju inte sluta vara kompis med folk, utan ja.. nu kändes det här extra jobbigt + att när jag fyller år vill jag ut på krogen men då så är folk lite borta dom 2 helgerna som är runt och efter min födelsedag och den helgen jag vill gå ut då är en tjejkompis borta och då vill inte den andra följa med mig och den andra och ja vad ska jag göra? det var enklare förut.. då var alla mycket mer close to eachother och jag hängde med på både det ena och det andra åt alla håll.
snart är det exakt ett år sedan jag var på förfest hemma hos martina, började lära känna malin andersson, när min cykelkedja hoppade påvägen till gasqueen, jag pratade ut med skräddarbackskillarna, fick strul och dejting med DEN där killen jag spanat på i flera år, bjöd fisk på cigg, sen cyklade hem med mina pojkar och skrapa upp hela knät. fy fan vad kul jag hade då..
det är ungefär ett år sedan jag var på bäsnafester stup i kvarten och levde livet som aldrig förr, mitt självförtroende blev bara bättre och bättre och jag kom mina kompisar närmareochnärmare.
det var på sommarlovet jag festade och umgicks med mina kompisar varenda dag underhelgerna och hittade på saker i 5 veckor i rad, sen hände något? jag tänker också på vilka kompisar skulle jag åka utomlands med? vilka känner jag absolut bäst så att man kan dra ihop ett gäng där alla känner sig lika uppskattade och värda? jag har ärligt ingen aning.. jag vet vem jag skulle vilja åka utomlands med, och det hade vi planer på också men sen kom minihitler och förbjöd mig. sen undra om folk liksom backar off när man skaffar pojkvän och tror man bara vill vara med honom?

just nu är jag i en sån svacka att jag inte ens vågar ha någon 18 års fest, för tänk om ingen kommer? jag är ju bara den där kompisen som alla känner genom någon annan.. jag vet att jag är uppskattad, bara att nu känns det som tjohej, lika bra att skolan börjar

Hey could anybody take me home I feel leftover and alone
Could anybody take me out just for once just for tonight
Another night out, another night out, another night out
High, feeling low, why am I so slow?

tisdag, in the face in such a ordinary girl

jag får ångest, jag har så mycket kläder! när hur va vad hände? använder inte ens hälften, ändå är det mycket snyggt men ack så mycket udda klädesplagg som inte passar till någonting.. skärpning

tisdag, every found perfection

eftersom jag är sjuk, och mitt rum är kaosartat så tänkte jag ge mig fan på att städa hela rummet! vända det upp och  ner? hämta en svart-sopsäck och bara ösa ner allt skit jag spar på? riva ner alla ca 30 st affisher på rummet? göra mig av med lite kläder? jag hatar stort rum när det kommer till städning, jag får ju plats med hur mkt som helst! och jag är dum nog att spara på en massa saker som bara är ivägen, nu ska jag ta mig i kragen och klivet ut i vuxenlivet och slänga lite på tonårsrum! fast jag älskar ju mitt rum så det kommer nog se lika dant ut bara lite snyggare :)

måndag, det är allt som du får

jag är stressad och trött, min hals är svullen och huvudet är som en pansarvagn! men dock så har jag haft en underbar helg :) började med att åka hem till viktor på fredagen för lite pokerspel, öldrickning och kräftfiske.. det var väldigt mysigt men med få timmar sömn eftersom man ska tömma kräftburarna mitt i natten! lördag, jag åker hem till pappa och lagar lite mat och hade lite kvalitétid sen ligger jag i soffan med täcket upp till hakan och kikar film, viktor kommer hem till mig <3 söndag, grillkväll med typ de bästa och de bjöd på härliga skämt som jag saknat, marshmallows, shots, dans, drinkar och 2.25or! cykla hem, sova 5 timmar, upp till dietisten i morse och lära mig hur jag räknar kolhydrater.
sen träffade jag på en människa på bussen idag som jag satte mig och prata med. jag har skrivit om honom i bloggen förut, hur vi har bråkat men jag tog mig i kragen och hörde av mig faktiskt. sen satt han där, som om ödet ville att vi skulle ses och prata. det gick faktiskt fint, även om det bara var ytligt prat och jag oroade mig över fjortisinvationen i bussen. nu sitter jag äntligen själv uppe på mitt rum och ska krypa ner i sängen med isvatten. åh ensamhet<3



jag och min underbarasötastegoaste kusin Vincent!

fredag, is there life on mars?

igår lunchade jag med martina! en supergodsallad sen ringde en panikslagen mamma att jagbehövde ta mig hem och bila till falun :) läkarbesöket fick mig att tänka till, skärpning mikaela! sen kom jag hem och senare åkte jag med martina
och jennifer till lovisa för att snacka allt mellan himmel och jord (körkort,självmord,lärare)..
inatt drömde jag att jag hade en bärbardator i sängen, med tillkopplad mus.. drömmer att jag lägger ifrån mig musen i sängen och sen halvvaknar jag av att jag letar i hela sängen efter den där musen, jag sitter och tänker "jag vet att jag la den här någonstans" så river ner täcket, och jag flyttar på hela mig men hittar ingenting, sen kommer jag på mig själv att jag fortfarande halvdrömmer/halvsover. tufft ^^
nu ska jag ut och klippa gräset i bikini, få färg få färg få färg! ikväll blir det äntligen viktor<3 fast vill till LP caféet!! Idolsebastian spelar, och oj den mannen har jag varit kär i. om ni bara öhvem är det? så kika in http://www.youtube.com/watch?v=TT_ptJwhQkc

onsdag, screaming at the top of my head

när jag kom hem idag från halkbanan kändes det jävligt kul att fylla 18, för jag har längtat som en tok efter min artonårsdag på alla fronter. mkt för att få ta körkort. men vad händer när mamma kommer hem? hon börjar bråka om just min artonårsdag, ibland tror jag inte hon vill ha någon jävla dotter. hon jobbar, tränar, handlar, soffan och gnäller såfort jag vill att hon ska hänga med till kupolen eller något sådant. hon tycker det är jobbigt att umgås med mig, det har hon sagt rakt ut. tack så jävla mycket. och idag sa hon "om du skulle kunna se dig själv nu, skulle du bli ledsen" vad gör jag för fel? när får jag flytta härifrån? vad har hon för moral? ingen av mina föräldrar känner mig, ingen orkar bry sig om hur jag är som person, dom ger iaf inte det intrycket att dom vet vem mikaela lindroth är.

jag mår bra igen, säger bara thåström<´3

onsdag, payback time

som på gamla goa tiden sitter jag och storgrinar till one tree hill! till ett avsnitt jag redan sett och vet hur det är men ändå så bara faller tårarna som om allting hände i verkligheten, mysko hur en tv-show kan bara sluka en såhär.
halkbana idag också, SJUKT kul! vad hade jag och oroa mig för? var jag orolig att jag skulle få sladd på bilen? höhö. att sladda och slira och panikbromsa var väldans skoj. tvärnit i 70 och jävlar vad det sög i magen. sen så var det självklart JAG som fick volta med en bil ensam, och sedan ta mig ut, jävla mats! det var inte så farligt men jag var nervös över det också

tisdag, är du symbolen för dom unga

träning, jag kan leva på det där friskisgolvet, jag blir som en annan person. jag glömmer mina bekymmer och bara tar i från tårna och mår bra! friskis får mig till en lugnare människa, vilket är bra.
just nu tänker jag mycket på några kompisar, det finns frågor jag vill ställa men som jag inte vågar. jag är rädd att höra sanningen om sanningen är den jag tror, men om det fortsätter såhär så kommer ju sanningen ändå fram tillslut. jag vill veta om det är något som jag gjort, så att det är anledningen till att en kompis slutat höra av sig, och slutat ta initiativ om att träffas. eller om jag är nojig och bara tror en massa saker? vad ska man säga, vad ska man göra?
sen finns det en gammal kompis, som jag inte pratar med längre. och jag har tänkt så  mycket på honom den senaste tiden men ja vet inte vad jag ska säga till honom utan att det blir jätte patetiskt eller att han blir och må dåligt. usch jag gillar inte det där med samvete ibland. inatt så brast jag ut i tårar inför viktor pga det där jävla samvetet, det bara låg där och gnagde på mig tillslut fick jag berätta en sak för honom som gjorde mig ledsen och honom orolig, stämningen sjönk till botten, men sen insåg jag att min pojkvän är nästintill perfekt. 3 ord i mitt öra och jag kunde andas ut igen och krama om min pojk riktigt hårt <3

måndag, giddy up

 måndag: 07.00 dubbel körlektion
                  12.30 Riskettan
                  17.00 Gagnef, pulpkväll

tisdag: rullskidor / inlines med martina?
onsdag: 09.30 halkbana
torsdag: 15.00 ungdomsmottagningen
fredag: lasarettet!

jippie för mitt schema

              

söndag, fly

det var nu jag tänkte gå ner och ta mig en skål yoghurt med müsli och solroskärnor med mig upp i sängen och kolla på tv. tar ut yoghurten, öppnar och kollar så den är fräsch och jappjapp det varen! sen ställer jag ifrån mig den med locket på halft och gör någonting annat. tar tag i förpackningen och tänkte skaka den så tar i och drar förpackningen först upp och sen ner med en jävla fart . . . yoghurt i hela köket, korken flög av, det är kladdigt på golvet.. sånt här händer ju bara på film, eller att någonannan jävel har gjort det

söndag, allting kommer lösa sig

hemkommen ifrån skövde, efter bilköer, stopp och förarbyten! jag har väl sisådär kört sammanlagt 20 mil iaf (Y) :D gått asbra, men nu så faller mina ögon ihop om jag slappnar av.
i skövde har vi haft strålande sol hela helgen, kom knappt ihåg hur ett moln såg ut, tills jag kom till borlänge<3
träffade micki gjorde jag också. vi fikade på stan och pratade en massa sen efter 3 h så tog vi bussen upp till släkten och hade grillkväll, var riktigt mysigt faktiskt. sedan dagen efter hämtade vi upp henne och bjöd henne på pizza, ojojoj man blir gilvmild i andra städer(y)
nu är jag hemma iaf, i mitt älskade rum och vill bara sova, körlektion 0700 väntar imorgon. det bara skriker jippie inuti mig. kom och massera mina axlar?

fredag, I’ll be the freak you can taunt

halkbana, det är vad jag har på onsdag :D wohou, det känns så jävla härligt! en av de största anledningarna till att jag vill fylla 18 är att jag får ta körkort, det är jag så sjukt pepp på. så idag på körlektionen fick jag den underbara nyheten att jag fick boka in halkbana, 3 körlektioner till sen provuppkörning!!!! jag är glad.
fredrik som jag kör med nu är så avslappnad och härlig att köra med också, jag kan ställa de mest knasiga frågor och han bara skrattar och svarar så gott han kan. idag sa han "dög mitt svar? jag vet inte vad jag ska säga riktigt" och haha det dög :)
nu snart ska jag köra mot skövde också! får se hur långt min mor låter mig köra, synd bara att vi har en sådan obekväm bil, eller rättare sagt så är jag för lång för våran bil så det blir weird.


onsdag, free your mind

igår var jag på filmkväll med mattias, rasmus och björk :) vi hade det riktigt trevligt, jag typ älskar mina skräddarbackskillar, det finns inga som jämt är så goa, glada och roliga som dom! jag stormtrivdes där i soffan medans vi kollade på filmen "gran torino" som faktiskt var riktigt bra och bjöd på några skratt. sen promenerade dom med mig hem, och jag stack ut och fota månen. det gick mindre bra, varför kan man inte vara jätte stabil på hand? jag behöver ett stativ och mitt 70-200 f/2.8 objektiv! hihi, drömma kan man.
igår tränade jag för första gången på, jag vågar inte ens säga det! och åh jag har goaste träningsvärken och det känns att man lever så att säga. det var så kul att äntligen få skutta lite på frikis, och ikväll blir det spinning om inte jag ska fiska med pappsen.
jag är glad

tisdag, now whats holding you back?

hem ljuva hem, så känner jag just nu. jag har varit hemifrån i 5 dagar och det känns som en evighet.. har varit hos pappa sen hos viktor och jag är en riktig ensamvarg som trivs bäst på mitt rum med musik på åhå på det kan jag njuta en hel dag.
i lördags var jag och viktor på bio, det blev självklart harry potter och den var sisdär bra, fast ändå jätte bra och dålig på samma gång. sen hem och kolla på filmen "de hänsynslösa" klockren fim säger jag bara :) denna dag, 1 augusti så blev jag för första gången i mitt liv officiellt en flickvän och har ett datum! det kändes seröst, läskigt och helt underbart med fjärilar i magen på en och samma gång.
även fast jag är kär och galen (?) så kände jag efter 4 dagar tillsammans att nej nu vill jag hem till mitt, hihi jag är i grund och botten en stadstjej som inte klarar av lugna sifferbo och utan mitt eget rum, lägenhet, mamma! så är det, jag behöver allt det här. jag behöver mitt tjaffs med mor och timmar vid datorn när jag vill det. rutinerad kärring är vad jag är, men vet ni vad! jag trivs så in i H med det <3

RSS 2.0