torsdag, falls on your lovers

Igår lyxade brickebackenfolket till det och åt på en mysig resturang som heter Creperiet! jag blev så oerhört imponerad av deras mat som kallas Galette, det är som en pannkaka serverad med olika matiga fyllnader. Det är som crepes bara att pannkakan är gjord på bovete = glutenfritt PERFEKT! alex kunde också njuta av denna fräna mat :D min galette bestod av rostbiff, potatisgratäng och brieost i denna pannaka och hur lyxigt? för 89 kr, som hittat för en studentplånbok! Alex åt med kyckling, gorgonzolasås, stekta grönsaker och parmesan
Idag, dagen innan min första psykologitenta har jag inte gjort mycket vettigt. jag har bakat bröd åt alex, älskar att bara glutenfritt bröd för man behöver aldrig knåda degen så allt går så lätt och smidigt :) Snart ska jag även börja på middagen som blir Auberginegratäng, jag hoppas på att det smakar bra

onsdag, darling i love you

jag är en person som börjar grina när hon inte får som hon vill, jag styr och ställer för att jag ska må bra. Jag blir arg över ingenting, tänker onda tankar om mig själv men på samma gång sätter jag mig själv över andra människor.

jag är också en person som bryr mig om andra och hjälper alltid till. jag skrattar åt mina egna skämt, är ordentlig och värnar om mina närmsta personer. jag sprider glädje och lagar egen mat, tycker min kropp är snygg på morgonen men vill ändra på allt på kvällen. jag vill hugga av mina fötter på hälften, förstora brösten, dra ut alla tänder och bli kortare, men om någon skulle lirka där nere på djupet skulle jag säga att jag var väldigt stolt över min kropp. jag hoppas att mina positiva sidor väger tyngre än mina negativa och att alexander orkar med mitt grinande, tur för oss att jag är kortsynt. jag lägger även alldeles för mycket pengar på kläder och smink i förhoppning om att höja min självkänsla, men jag har i alla fall självdistans och det är väl ändå tur om något!

jag är iaf fin när jag ler, som jag gör större delen av dagen

onsdag, here comes my baby

Akvariet, det har fört lite tårar med sig! först fick vi uppleva ett tragisk dödsfall på min älskade triton, den fisk jag var mest fäst vid och som jag valde ut helt själv i affären. så vi köpte en trition två, såg lika dana ut men den dog också! jag har grinat och panikattackat över dessa dödsfall och bearbetar nu min sorg.. imorgon ska vi pröva att köpa en trion tre i förhoppningar om att våra mollyfiskar (arten heter molly faktiskt) inte är aggressiva mot min havsgud trition (döpt efter kungen i lilla sjöjungfrun)
här är en bild på mina två slöjstjärtar, den vita/oranga heter sebastian och sen min svarta triton! dom kan bli upp till 20 cm om man nu har otur för då måste man sälja dom.. i bakgrunden simmar en vit molly :)
Här är en orange molly och min triton! det är lite svårt att fokusera bra i akvariet, men triton hade utåtstående ögon! det var det som gjorde att jag ville ha mitt lilla freak extra mycket.
Nu har vi ännu fler fiskar men ni får nöja er med denna information.

fredag, i lose controll

var och sminkade mig idag, här är resultatet på ögonemakeupen :) jag blev ganska nöjd men det är ju tredje gången jag gör det här och ibland känner jag att jag kan det bättre än dom haha självförtroende! men jag tyckte hon var lite slarvig men jag kom ju hem med underbart bra smink. 


efter att vi hade sett boxningsfilmen i onsdags så drömde jag att alex dog i en boxningsfight i Thailand, så efter att jag tillbringat min semester gråtandes på mitt hotellrum inser jag att jag inte hunnit solat så då blir jag ännu mer ledsen eftersom jag måste åka hem lika vit igen.. 



torsdag, when i held ya

- om jag kunde göra om allt annorlunda, skulle jag göra det
värmande ord på kvällskvisten när mitt huvud far iväg till tankar jag inte vill.
Igår var vi på bio med malin och johan, det visades Hamilton för oss som var över förväntan! Spännande och välgjord svensk film, sen när vi kom hem slog vi på The Fighter med Christian Bale och den var snäppet bättre. En filmkväll i bra anda efter en dag med träning och och plugg, det var en bra onsdag :) '
Nu ska jag snart traska till bussen för en sväng ner till stan och lämna in lite lånade filmer och boka tid på makeupstore för sminkning! YES fan vad jag längtar, världens bästa julklapp att få bli sminkad och sen välja och vraka ur deras underbara sortiment för en nice summa.

RSS 2.0