tisdag, ska vi göra något äckligt

ibland funderar jag på ifall det är som så att jag gör för lite saker i mitt 20 åriga liv. som just idag känns det som jag går i skolan, lagar mat, tränar och sitter i soffan med udantag att träffa kompisar på helgerna. fast jag kanske gör så mycket mer än vad jag tänker på, som idag var jag och alex till marieberg efter middagen för lite kvalitetshäng och imorgon ska vi på bio med våra dalmasar :) men jag tänker på att det inte händer såna där roliga, extrema, konstiga saker i mitt liv utan det mesta går på rutin. vi gör inga flänga resor, spontana utflyckter, har kompishäng på vardagskvällar eller (åker utomlands) men det kanske är såhär det ska var, eller inte vara vem vet! får bli bättring på detta till våren när man får tillbaka lite livsglädje!

måndag, forget about the pricetag

Söndagsvällen igår var inte så rofylld för såhär kan det se ut när Mikaela lider av PMS

Vi hade handlat hem ingredienser till tacos och skulle mya framför en film efter bilturen hem från dalarna. vi kommer hem och först inser jag att vi inte hade någon ost men ja det var ju kanske inte hela världen, sen när allt är uppdukat så har jag köpt fel tacoskal (blir asförbannad, för i hevlete dom här tacoskalen är liksom sämst) Alex säger åt mig "ja men det smakar likadant som dom andra skalen" :) I HELVETE eller ville jag skrika ut. det skulle vart fyrkantiga skal, ingenting annat dög tydligen denna söndagskväll.
Äter min tacos som är i fel skal, den går självklart sönder! Slänger allt ihopa i tallriken och blir förbannad.
Alex frågar om han ska värma på ett till, jag går med på detta.
När han kommer tillbaka sitter jag och grinar, för jag vill inte bli så arg som jag blev :) jag förstörde min egen tacokväll, behöver jag säga att jag tyckte filmen sög också den första kvarten?
Ska tacka älsklingen min för hans tålamod :)

fredags, whats the point of doing anything

hemma i borlänge, hemma hos mamma där man får äta räksmörgås på vitt bröd och slänga vad man vill i diskhon när man lagar mat och inte riktigt tänka sig för när man sopsorterar! för härligt. någonting som dock känns lite mindre härligt är att alla mina kompisar har flyttat ifrån min underbara stad, jag har ingen att höra av mig till när jag åker hem.. visst finns det kompisar, men inte kompisar man bara skriver till och ses lite spontant och det gör mig så deprimerad. land och rike runt har mitt dalfolk spridit ut sig, mitt älskade borlänge det suger att det känns tråkigt att åka hem. nog för att det är trevligt att sitta i soffan med mamma men det har man ju gjort i så många år :))
anledningen till att vi åkte hem är för att alexanders mamma ligger på sjukhus, så skänt en tanke till oss när vi hälsar på tösen imorn på lasarettet <3



Vad hände med dessa bilder liksom, är ju alldeles för många år sedan!


torsdag, svalkar vinden

Det där med att lägga sig och sova efter en kväll på dansgolvet är oslagbart, särskilt med lite alkohol i kroppen för då sover jag som en prinsessa! jag sover hela natten i samma utslagna position och kan vakna med hela håret i behåll (annars är mitt hår som svinto på morgonen då jag virar runt i sängen som jag vet inte vad) det är så jäkla nice. sen är det kanske inte alltid lika nice med hur man mår när man vaknar dagen efter, men håret är ju viktigast ;)
och det där med krogen (som verkar vara ett utdött ord) tycker jag har blivit en sån hypad grej! jag stör mig på folk som är så aggressiva på dansgolvet och bara vill ha sitt eget space och dom där killarna som går runt och spanar som hökar på alla tjejer för att välja den snyggaste. man kan tydligen inte gå ut och vara lite halvdan utan man ska vara i tip top för att få ragg känns det som. nu har jag ju pojkvän så jag behöver inte ragga, men det är ju ja nej inte vet jag vad..
sådär så vi ut igår, och jag gladast i hågen (beautiful girls are happy girls eller?)

onsdag, nu vill jag ha dig baby

vi har blivit med fisk här på enrisvägen! bilder kommer senare antar jag, det är är jättesöta firrar, så nu har jag äntligen inte sällskap här i lägenheten. många skrattar när jag säger att de är till för att hålla mig sällskap, men jag brukar prata med dom lite och puttinutta med mina älsklingar. 

nu om en stund ska jag dra iväg på lite fest, martina har fyllt år i måndags GRATTIS!
bjuder på en lite äldre bild, malin fyllde 18 så ja det är tre år sedan!!!!!! :'( eller jag säger två eftersom det är i slutet av året :D fy vi börjar bli gamla, närmare 30 än 10 nu liksom så det börjar gå utför. det har jag lärt mig på psykologin att det bara kommer gå utför för mina organ snart ;)
man kan ju lika gärna spela lite fjortisledsen i oredigeradbild, för fjortis är väl vad jag är i mitt löshår! påtal om fjortis så är jag ju rätt utseendefixerad och här för några dagar sedan kom jag och tänka på en sak min mamma sa till mig för många år sedan. Det var en sommardag och vi gick på stan, sen la jag kommentaren om att det var så drygt att bli så svettig mellan låren i klänning (eftersom mina lår gick ihop) då utbrister min mamma: VA går dina lår ihop? det gör inte mina.. ja ibland kanske man inte tänker på vad man säger, men det där har alltid hängt med mig och ja jag vet att alla kroppar ser olika ut. men nu har jag lite växt i min bebismage och lår!

onsdag, underjordiskabasgångar

åkte till vc för misstänkt vaxpropp i höger öra, kom hem med nässpray och spolning av vänster? det är bra att man har koll på sig egen kropp!

onsdag, små lätta moln ser jag på min himmel

Igår gymade jag med en ny kompis, vi pratade lite om pojkbekymmer och det passade mig bra att få några stöttande ord då jag faktiskt hela dagen igår filosoferade om dessa problem. alla vet väl att ha en partner inte alltid är en dans på rosor, man stöter alla på motgångar under tidens gång. jag och min älskade alexander har hållt ihop nu i snart två år, vilket har resulterat i en del bråk men mest kärlek. det är inte alltid man kommer överrens med det så kallade fenomenet exflickvänner som i mitt fall inte verkar vilja BACK OFF! sårbar som min pojke är med bekymmer på andra håll faller lätt i fällan som skapar stora diskussioner i vårat förhållande som tär på mitt psyke. det är inte alltid man vet om man orkar kämpa, en, gång, till. men jag gav mig fan på att jag ska försöka en sista gång men det blir så många tankar, folk säger att man är ung och har hela livet på sig att hitta sitt livs kärlek men om Alexander är mitt livs kärlek för stunden då? vill man släppa honom då? Nej.
Men ska man stanna i ett förhållande där man ibland inte vet om man lägger sig lycklig fler dagar i veckan än vad man lägger sig olycklig? klart jag är lycklig, man inbillar sig bara en massa trams när man är ledsen. 

man går igenom dalar men jag har gett mig fan på att det ska bli bra igen, bättre och vi kan nog bli starkare som par.  

Nu ska jag traska mot vårdcentralen igen och få någon bukt på mitt öra som jag inte hör något på :) sen blir det till skolan och lära sit ett och annat nytt! 

PS tänk om man kunde få leva på tacos, fetaost, kebab, halloumiost och lax <3 DÅ skulle jag nog vara lycklig ;)

söndag, flickan med de guldbruna ögonen

i fredags fyllde Johan 21 år och han bjöd på fest, så vi var ut på krogen hade kul så då såg det ut såhär på lördagsmorgonen i soffan. Trötta som as, lelösa och inte alls beredda på att åka till borlänge. I bilen hem till örebro idag pratade jag och alex om barnuppfostran och hur vi vill helst att våra barn ska växa upp i en by som tex gagnef. det verkar som om sammanhållningen i en by verkar vara så mysigt och bättre kontakt med kompisar och lugnt! sådant vuxensamtal hade vi och vilka familjer som vi trivs i, så sådana ska vi bli :)
Ikväll har vi sett på film hos oss med de andra brickebackenparet, Cowboys and aliens blev det. Den var helt okej, och nu går malin och johan hem med 10 avsnitt av Vampire Diaries! LYLLOS. själv är jag ikapp tv'n och kan inte se nå mer i förväg..

torsdag, but tonight

Hämtade ut min psykologibok idag, 2.5 kg gick denna bebis på som jag ska ha 3 av 4 delkurser nästa termin.. 1004 sidor på engelska, you have to love it!

torsdag, i dont care no i wouldnt dare

Igårkväll låg jag i sängen 2.5 h och läste Linas Kvällsbok, för tredje gången. Första gången jag läste denna underbara bok var jag kanske 15, precis som Lina i boken och det är så underbart att skratta åt hennes tankar i boken som var precis som mina i den åldern. anledningen till att jag inte kunde sluta läsa igår var att jag kom in i andra boken, som är bäst bäst bäst. Lina börjar på gymnasiet i ny ort och blir kär i KEVIN! Hur en människa kan framställas så snygg, sexig, intressant och som en kille man bara vill sätta tänderna i är så sjukt på något vis. men Lina är ju ihop med Ivar, 14 år.. knepigt, och så intressant! jaja igår när klockan började bli 01.15 och alex sovit i tre timmar la jag ner boken, i förhoppning om att drömma om Kevin. japp
Idag är jag offeciellt klar med första terminen på universitetet! SÅ JÄVLA SKÖNT, godkänd i allt (vilken jag inte trodde skulle ske i höstas, trodde då att jag inte skulle klara någonting) jag har nu alltså 5 terminer kvar tills jag får en filosofisk kandidatexamen i beteendevetenskap <3 spännande

onsdag, turn it up tonight

Sitter och skrattar åt mig själv i min ensamhet framför datorn! jag chattar lite på facebook och skrattar åt mina egna så jäkla roliga vitsar och snabbtänkta kommentarer. får man tycka sin egen humor är den bästa? får man alltid skratta åt sina egna skämt? det gör iaf jag, jag är bland dom roligaste människorna jag känner och jag får alltid dom flesta att skratta eller åtminstone le utan att de ens behöver se mig. tangenterna är ibland min bästa vän <3

måndag, shake that ass

Sitter i skolan och skriver det sista på vårat PM som så fint heter "Ät bra och må sunt" där vi har analyserat olika träningsmagasin och hur de framställer hälsodiealet! och vad har jag lärt mig av detta kan man undra, jo att media idag är ett stort skämt som bara lurar oss med olika information och dubbla budskap. Som "hitta dig själv, må bra och var nöjd med dig själv" sen så bara matar samma hälsotidning dieter om hur du går ner i vikt och hur du får den slanka snygga kroppen :) Jahaja säger vi och skrattar lite hånfullt åt alla modeller som enligt dom är hälsoidelat, medan i mina ögon är anorexismala för sådär ser då verkligen inte en riktigt kvinna ut utan kläder. Det är ju faktiskt när man ser dom där extremt smala människorna i bikini på stranden och fäller kommentaren "jäklar, ser du vad smal hon är?" medan i tidningen avundar man hennes kropp, mh-m det låter ju vettigt.

Stop messing with my mind mediahelvete och låt mig leva mitt liv!
Jag vill att kvinnorna ska se ut som mig och mina kompisar
med lite höfter och hull på kroppen med ett leende på läpparna.
lite typ så kan jag avreagera mig lite överdrivet

lördag, beväpna er med vingar

Nu var det ett tag sedan, vi kan kalla mitt långa uppehåll lite julsemester! Nu är jag tillbaka till skolan och allt vad det innebär :) Jag är även ensam hemma i Örebro medans sambon är hemma i dalarna, jahaja så vad sysselsätter jag mig med då? Inte ett skit, förutom kolla lite på Thåström på tv <3 fäller nästan en tår för min underbara karl som jag haft ett förhållande med nu i 8 år, fast han vet inte om det. jag har följt honom land och rike runt (Borlänge, Skövde, Stockholm och snart Örebro) jag har delat min lycka med honom, delat tårar och filosofiska stunder! Han är min vita riddare och min största idol <3

Låt dom aldrig få se dig skaka
Låt dom aldrig få se dig svag
Låt dom aldrig få sig dig falla


RSS 2.0