onsdag, at least you got your money

träffade matilda idag på förmiddagen för första gången sen ett bra tag tillbaka. vi låg i hennes säng och pratade skit som vanligt sen gick vi ut på en promenad.. bambi på hal is med springskorna  är en sak som är säker! det var mysigt att vara ute och gå o prata om sånt som hänt och skvaller om pojkvänner som inte gör som man vill och sånt där nyttigt :)

igår åkte jag och solade medan mamma tränade, hon berättade att när hon var liten så gick det rykten om att det var en man som hade somnat i bastun och dagen efter hade dom hittat ett lik helt sönderbränt haha! jag var nämligen rädd att jag skulle somna i solriet och sen inte vakna upp när den slocknade, tur att man inte kan förkolna i ett solairum iaf..
nu ska jag åka och jobba


tisdag, so wonderfull so wonderfully pretty

Tiden går och fortfarande så saknar jag min blogg, jag läser gamla inlägg och blir förvånad över mina vitsiga inlägg fyllda med humor och tankar. jag funderar om jag fortfarande är kapabel till att blogga och hålla det intressant, för vad fan gör jag om dagarna? inte sånt jag gjorde förut iaf.. Jag jobbar som vårdbiträde inom hemtjänsten, hey vilket glammigt liv jag lever där som hjälper de äldre att klara sig i hemmet :) jag har fortfarande pojkvän och livet är rätt så stabilt.
tråkig människa tråkigt liv

eller nej, jag har nog det rätt så bra!
idag är jag ofrivilligt ledig såsom igår och vadfan ska man göra här hemma i hålan? igår bakade jag, lagade mat och när alex kom hem spelade vi på våran vändtia-turnering. det står äntligen 4-4 efter alldeles för många förluster och vredesutbrott på det kassa resultatställningen. jag är typ världens sämsta förlorare, jag slänger kort omkring mig, svär, surar och muttrar såfort jag förlorar.
Nej detta var svårt, att blogga

RSS 2.0