tisdag, massförvirring och fetma, brottslighet och fängelse nästa

Det här är rätt så kul, lägg märke till vilken sida om Linnea jag står/sitter/ligger på varje bild ;) hon är min vänstra halva!


måndag, bursting in flames tonight

var ett tag sedan sist! men nu är min stressvecka över och jag kan andas ut vilket känns så jävla skönt. Allt med UF får ta ett rejält jävla break denna vecka :)

men jag måste bara skriva en sak som hände i skolan:

johan: Strömmen är singel, det är slut mellan han och marina :( :)
jag: Neeej? varför tog det slut för? :(:(
malin: JAA!! :D Mikaela du måste lägga in en stöt.
johan: ja han är ju HH, het och härlig. fast det är ju din mamma också
jag: öh?
johan: ja fast då står det ju för heil hitler !

fy fan vad jag skrattade, ramlade nästan ihop på golvet. och är det bara jag som reagerar ledset när folk gör slut? både malin och johan var pepp på att jag skulle lägga in en stöt. jag har ju faktiskt erkänt att han är het ;) när han spelar trummor med bar överkropp haha.

Men lite helgsummering: Fredagen bestod av en massa bilåkande och spelning i falun :) sedan en kväll hos Tillas med massa prat och skratt. Lördag=jobb och sen utgång :D ROLIGASTE hittills, jag och matilda hade ju sjukt roligt och fy fan vad vi garvade. sen var det en massa känt folk ute, kul kul! mindre roligt var jobbet på söndagen och sedan det dubbla danspasset men vafan ;) det ska ju kännas att man lever så att säga



första och andra bilden är på Wiiken från deras spelning, sen kommer en bild på rasmus och sen jag och malin från UF-mässan i torsdags :)

söndag, i know there's a reason for everything that comes and goes

jag ska sluta slösa min tid på det förflutna och fokusera min tid på det jag vill ska hända i mitt liv. istället för att bry mig för mycket över vad som hänt i mitt liv, ska jag försöka se tillbaka på det med ett leende på läpparna och vara stolt över det livet jag har bakom mig. för jag har ändå gjort mycket spännande saker, träffat människor och skrattat så varför se tillbaka på det med en tyngd i hjärtat? när jag kan le åt alla dumma saker jag gjort och inse att jag faktiskt är en jävligt bra människa just här idag, nu, ikväll och även imorgon.

det gäller att ta tag i saker själv om man verkligen vill att de ska ske! och jag är säker på mina känslor eftersom jag bara tänker på en person för många timmar om dygnet :) jag vet att det är dit mitt hjärta vill, men jag är rädd. men jag ska inte vara rädd för att vara rädd utan jag ska anta det som en utmaning.


söndag, try your best to brake me

gårdagen var kul, speciell och kan beskrivas med nytt folk. jag hade faktiskt kul att träffa en MASSA nya människor, även fast jag inte var den mest sociala så pratade jag på. inne på etage träffade jag en gammal flört, och jag flög fram och knackade på hans axel. han sa "vad fan gör du här? :D" så gav jag han en kram och han sa: krama mig längre, jag har så tråkigt.. han tjej stod bara och tittade på men jag vände mig så snällt om och hälsade på henne också. men den där kramen, jag har saknat den. inte bara från honom utan i allmänhet.

känslan av att sakta sträcka sig upp på tå, dra armarna uppåt mot hans hals och känna hans kropp mot min kropp och hans armar runt min midja/rygg. trycka sig riktigt nära en sista gång och andas ut. det gör så mycket i hjärtat, personen jag kramade igår är en sån person som jag aldrig kommer glömma. att JAG fick honom är för mig fortfarande helt amazing, att han ville ha mig och gav mig komplimanger som ingen annan. honom släppte jag taget om och mitt psyke föll i botten och jag vet inte om jag nånsin blivit bra från det där. för att samma känsla som efter honom dyker ofta upp, och det är bara i sammanhang med mat. men om jag vill bli glad kan jag tänka på personen som tog mig ur mina problem, tim. eller blir jag glad då?

det är så mycket just nu, mycket med allt! skola, träning, företag, kompisar, killar & hemmet. och jag har ingen aning om vad det är som gjort att jag idag bara går runt och grinar i omlopp över ingenting. en viss kille har gjort mig besviken för andra gången på en vecka, men jag kan ändå inte ställa krav på honom som ger mig rättvisa att bli arg? eller kan jag, jag har faktiskt ingen aning. sen en kompis som skjutsade hem mig från falun igår, en kompis med ett vist förflutet följde med mig till dörren och där fastnade vi och pratade i en halvtimme. halv tre på natten och det bara flöt på så himla underbart.

jag är kluven, fast egentligen inte. jag är säker på mina känslor men jag vet inte om jag vågar och vill
jag vill ha en kram



mitt senaste förhållande, jag måste säga att jag var lycklig. men nu sitter jag och skrattar för mig själv, killar hit och killar dit :)


lördag, i can walk on water

fan vad jag älskar att träna på morgonen! eller kanske ska kalla det förmiddan, men kl 10.30 satt iaf jag på min spinningcykel på friskis och körde ett rejält jävla pass (Y) nu kan jag ta falun med gott samvete ikväll då linnea firar att hon blir 19! jag tror på en toppenkväll och mitt humör är lite uppåner men vafan :) ikväll ska jag ha kul!

torsdag, how do you do the things that you do



Jag har suttit och pillat på mitt cd-omslag till foto b kursen! det är inte min grej men det är väl bara att bita ihop. så detta har jag gjort idag. inget avancerat, men jag har iaf gått efter färgteman på de olika sidorna ;) tänka kreativt, ooohja !


måndag, if you worry you make it double



Detta gjorde jag och malin idag, långfärdskridskor! det var så sjukt härligt förutom strösta blåsan jag har på tummen den är mindre härlig. något mer som var mindre härligt var när jag skulle ta den här bilden.. jag satte mig i snöhögen med min kameran stadigt i handen, hur stadigt mitt arsle var på snöhögen var en annan femma. för jag föll ner och ramlade ner och gled ut på isen :( malin vek sig i asgarv, hon skrattade hejdlöst och sa "SERIÖST?? ramlade du av snöhögen?" japp det gjorde jag. efter två mil i solen så åkte vi buss hem till malin och bastade. hur skönt var inte det? sen målade vi krukor hej å hå. livet är gött


torsdag, vem kysste elin bakom ryggen på marie?

i lördags på sunnanöbystugefesten så fick jag höra kommentaren "hon står ju bara där och skrattar" och jag vet inte hur mkt jag funderat över den där kommentaren och hurvida jag ska ta den negativit eller inte.. jag var nykter och måste haft kul eftersom jag skrattade? men gav jag intrycket i att vara helt bakom flötet? jag vet inte :( och vet inte hur mycket energi jag ska lägga i att bry mig. ett skratt förlänger ju livet, right?



alldeles nyss skjutsade jag rasmus till tågstationen också, och usch vad ofärskämt mysigt vi har haft det ikväll :) vi har bara legat i min säng och pratat om allt mellan himmel och jord, sen myst lite (y) jag har saknat detta väldigt mycket. och han blir bara trevligare och trevligare, snällare och snällare. sen har han en fårmåga att bara bli finare och finare? nice egenskap säger jag.


lördag, det ekar i trapphusen droppar från fingrarna

torsdags:

jag och martina tog en bussutflykt till lager 157 och shoppade, vi provade rätt mycket kläder och kom ut med en varsin lagomt fylld påse (Y) sen njöt vi av en pastasallad innan bussturen hem på 1h väntade! det blev hem, byta om och packa ner grejer för det bar av till nybro och kvällsåkning. det var nice som satan.



Lördag och det var girlsnightout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! behöver jag säga mer?


tisdag, se you dancing for the young ones

buss 19, den tar mig till mitt nya hem för veckan! Malin Frelin <3 företagsarbetande hela jävla lovet, men vem är bitter? ;)

RSS 2.0