tisdag, guess i have to find a stranger

I helgen tog jag och alex vårt förhållande en halv nivå högre! :D den som väntar på något gott..
Jag har firat påsken hemma i dalarna, har även firat pojken min på hans stora 20 års dag. Det har varit trevligt, men tråkigt att jag inte fick jobba något.
Idag var jag hos läkaren, skulle upp till ögonmottagningen så jag stod i hissen och skulle upp till 8onde våningen. samtidigt som mig stod en kille som gick av på 5e, nyfiken som jag är så vände jag mig snabbt om för att se vad 5e våningen var för något. STD-avdelningen(sexual transmitted diseases), jag fnissade lite för mig själv..

lördag, jag ser en hövding

0720 slog jag upp mina vackra bruna, till solskenet i mitt flickrum. ja ni förstår ju vilken fredagskväll jag hade som vaknar utvilad nu ;) det är ronja rövardotter på tv och jag är kissnödig som få men vill inte tassa ner för trappan.. igår gjorde vi oss av med Elvis också, jag grät som ett litet barn :( en månad med världens sötaste hund kan sätta sina spår i en djurväns hjärta <3

tisdag, i wanna be irreplaceable

på min dator finns 8907 bilder, varav varenda en för med sig ett speciellt minne.
jag är nästan stolt över varenda ett och skulle inte vilja leva om mitt liv på ett annat vis, även fast man många gånger legat orklös i sängen över ångest för livet. men idag kan jag bara le, hur dum man har varit, hur roligt man har haft och hur helt underbara vänner jag haft med mig på min resa.
<3



RSS 2.0