tisdag, i hunt alone

igår vid middagen så frågade min mamma mig om jag var nöjd över mitt 09år, då sa jag att jag skulle vilja ha ett bättre kärlekår 2010 eftersom jag har blivit dumpad två gånger. men då sa min mamma att ja men du har ju haft lyckan att vara kär två gånger det här året? och hon har rätt, jag har haft det där pirret i magen två gånger, som hon la fram det. och hon sa åt mig att se bara på det positiva, så jag ska göra en liten lista över det bra som hänt 2009: 
varit kär två gånger
sett thåström två gånger
gjorde äntligen mina slingor i håret
blev 18
tog körkort
fått jobb
startat eget företag
haft praktik hos en fotograf, blivit erbjuden extra jobb
var med om roligaste P&L
leksand med gagnefbarnen i somras i spöregn var askul
piercade mig
varit på en del sjukt roliga hemmafester
varit på en del sjukt roliga krogenkvällar
kommit närmare malin vilket resulterat i ny bästa vän
fotade ebba gold och hamnade på deras hemsida
alla dom där underbara dagarna i skolan
fredagarna på waynes coffey
kruk och kullmåleriet med malin
Insjön med tim
talludden med härliga människor, fallet i spöregnet med viktor
All the One Tree Hill och OC

tisdag, suckers

dom här två dagarna suger ju, har ingenting att göra! men letade efter piercingar igår och vad ska man egentligen ha för piercing i bröstvårtan? hittade denna:
men hur snyggt kan det vara egentligen? skulle vilja pröva, men orka beställa hem bara för att prova (a) 






tisdag, enjoy the silence

en lovdag då jag har absolut ingenting att göra, så jag ligger som en pacha i soffan med knästrumpor stortisha och en virkad väst (y ) snyggare har jag aldrig varit..
men iaf så är varenda kompis på jobbet, upptagen, bortrest eller med sin partner så istället försöker jag läsa lite ur svenskaboken som skulle varit utläst ex veckor tillbaka. denna underbara lilla bok är skriven av August Stringberg och heter: Hemsöborna<3 (hatar boken) den är ju helt värdelös och jag förstår ingenting heller menmen bara att traggla på.

annars då? jag ska försöka se på filmen AVATAR på bio nåndag, om jag hittar nån polare som är ledig och inte har sett den ;o och igår hade jag fetaste träningsvärken på sidan av rumpan från spinningen, det var minst sagt spännande fast jag hoppas på samma ilande känsla efter kvällens pass också!  äntligen kommit på rätt spår på träningsfronten vilket känns oerhört skönt. men nu ska jag kika upp piercingar jag ska beställa i framtiden, funderar på samma tema på alla tre ställen ;) körsbär!

måndag, maybe i'm amazed

igårkväll låg jag och min Ipod i min nybäddade säng med nya snygga lakan och filosoferade. vet ni vad vi kom fram till? jag kommer få fira ett helt underbart nyår med mina aboslut bästa vänner för tillfället, malin malin findus johan johan oskar <3 sedan kommer lite mer folk och vi ska ha lite party, och de människorna som kommer då är också helt amazing. jag har länge oroat mig över nyår för att det enda stället jag var bjuden till var till 3 par.. att jag skulle börja känna mig så misslyckad och missnöjd med mitt liv som inte kunnat hållat fast vid mina partners medans dom där tre paren verkar kunna bryta is tillsammans. men vet ni vad?
i'm a believer, i walk alone. jag trivs bra med mig själv singel som i sällskap, jag är stark och vet vart jag har mig själv när jag står stadigt på jorden. och just nu står jag stadigt as hell på jorden, tror jag?

iaf igårkväll låg jag i min säng och log för mig själv, smsade med nicklasson och vi kom fram till att man kan strula med vem som helst bara man har en bra förklaring! sen trodde jag att jag kom på en jätte roligt sak, att just då i skrivande stund hände något coolt för exakt ett år sedan ;) men jag var en dag efter :( thats life! nu ska jag till kupolen med micki, önska mig lycka till att inte skrika på allt galet folk


söndag


lördag, i can show you the world

julafton var precis som alla andra år men det uppskattades iaf. vi hade nog årets roligaste tomte som delade  ut massvis med paket. jag fick bla det här:


stativ xbox parfym maskara muse lakan michael jackson skor pl-biljett skinnhandskar ramar.














Igår så var jag hemma hos malin och johan, jag var inte ut med jag var fyllechaffis (y) hemma hos malin åt vi hårdmacka med julskinka i drivor, sjöng singstar och pratade en massa skit. malin och jag sjöng: en värd full av liv med lejonkungen och i början så är det ju text som sjungs såhär:
Nants ingonyama bagithi Baba 
Sithi uhm ingonyama          
Nants ingonyama bagithi baba
Sithi uhhmm ingonyama
Ingonyama

Om ni inte förstår vad jag menar kan ni lyssna här: http://www.youtube.com/watch?v=vX07j9SDFcc
Och det är körsång, det sjöng malin hela låten medans jag skulle sjunga texten. hahaha vi har nog aldrig skrattat så mkt, det lät förjävligt :) 
och efter att jag och johan kört lollo o emma till falun så åt vi chips i bilen och hade det nice, tills vi kom till nyckelby och jag får se badass bror gå på vägen (dom bor där) mikaela blir helt till sig och hoppar upp och ner i bilen :D haha

 

onsdag, i want to wish you a merry christmas

dan före dopparedan!

och inatt drömde jag helt härligt en väldigt njutningsfull dröm, en sexdröm! det kändes jätte verkligt och jag tror jag njöt på riktigt haha. fast drömmen var som vanligt med tim vilket börjar bli lite småtråkigt, men det var något nytt med i bilden inatt: sexleksaker! mina drömmar avancerar ;) fast jag har även drömt om att jag lärt mig matte i en kyrka med hjälp av prästen inatt också. kontraster?

idag så har jag och mamma gjort lite ärenden inför julafton imorn, kan knappt tro det att de är julafton IMORGON? jag längtar efter julklappar hihi. jag har bakat en kexchokladkaka, leverat present åt malins mamma som har varit toppen denna höst, handlat och chillat.

Bilden är från julavslutning
i 9an, och med det önskar jag er
en GOD JUL :D <3
tänka sig att tiden
går så in helvete fort :(



















måndag, if you like it doggystyle baby we can do it

Alltså sötaste händelsen i lördags som gjorde mig nästan tårögd.
Jag sitter på S1 och jobbar, sen kommer viktors mamma och hennes sambo in och det blev liksom som en chock att se varandra där så vi bara hejar. Sen kommer siv  ut till mig och sätter sig vid oss och pratar lite, frågar hur det är med mig osv.. sen nämner hon hur snabbt jag försvann ifrån dom och hur tråkigt hon tyckte att det var, hon tyckte viktor hade varit dum och gjort ett väldigt dåligt val.. sen säger hon hur mycket dom saknar mig och sa att jag alltid vad välkommen hem till dom om jag kände för det, deras hem var alltid öppet för mig :) NAWH! då måste man ju gett ett ganska bra intryck på folk om dom säger så :) jag blev rörd av hennes fina ord.

sen idag är det 1 år och 2 dagar sedan tim första gången var hemma hos mig, och mötte oskar kämpe på min gård ;) oskar mötte mig i bara klänningen och lite finurlig, han bara gapa och: Har tim varit hemma hos dig :O ? .. haha det var kul! det var också hagafest men jag kunde inte slita mina tankar från en människa.
om två dagar är det ett år sedan tim var hemma hos mig och hjälpte mig att baka polkagriskladdkaka och sen kollade vi på remember the titans, den kvällen var jag nog väldigt lycklig. den kvällen stod vi i köket och sjöng I'm yours samtidigt vi drog en vals :)
om två dagar är det också ett år sedan sebastian knackade på min dörr och gav mig en julklapp vilket resulterade i några fällande tårar och en lapp som sitter i en av mina thåströmtavlor.  


måndag, so little time try to understand

Ja! jag peppade ju för en höjdarlördag.. jag söp ner mig på 1.5 h, vinglandes till s2 med ett jävligt glatt humör och många skratt så stod vi där vid baren på happy hour och det blev både shot, cider och redbull+vodka! smart drag.. sen blev jag bjuden på en cider av någon snubbe men en nice kamera, undra om han var nöjesfotograf? haha japp det var han, fick lov å kolla upp det dära på en gång ^^ okej mikaela var väldigt rund under fötterna och jag tappade kontrollen. blev toaletten med elin... där ringdes massa samtal om folk kunde skjutsa hem mig och tillslut så hjälper viktor mig ner för trappan och ut till bilen, det var inte lätt det dära :) detaljer behöver vi inte gå in på! jag fick inte ens dansa :( haha


lördag, stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland

Nu sitter jag här och har avvekrat ett jobbpass, sen chillat en hel del och gjort mig ordning! nu ska jag snart åka och jobba ett till pass :) sen blir det utgång, tjoooho! jag är jätte pepp, så kvällen kommer nog inte leva upp till mina höga krav men kul kommer jag ha. för kan man ha något annat med det här humöret? har vetlat ut nu i tre veckor men har inte blivit något av, nu har jag istället tre partyhelger framför mig och vet ni? Det känns TOPPEN :D för jag är glad


En kvväll i somras i Dala-floda!
jag hade både ögon-bihåle
inflammation
den där kvällen, nice :)
det var helgen efter P&L


fredag, your in the jungle

ett bra tag nu har jag spanat in en kille på bf, för jag tycker han är snygg! men som vanligt så alla andra bara "nää" men idag på julfesten så tappade jag nästan hakan hihi. så snygg han är! så jag har gått och kära ner mig i honom i smyg, så jävla typiskt mig :P han vet säkert inte ens vem jag är, jag tror inte jag är hans typ om man säger så. sen idag på lunchen satt me and my crew att rabbla upp namnen på killarna vi spanat in. för om man ska prata om någon, måste man ju ha kodnamn ;) så genom åren har det blivit "rödtotten, All makt åt Tengil, Benen, rösten/emo och nu Badass!  sen är det ju lite annat folk vi kallar vid namnen också, det är många killar vi har surrat om.. och det roligaste är ju att allihopa är nästan mina span (a) mohaha.

Så jag och johan spånade lite idag, vi ska döpa mina ragg till den gode den onde den fule! (the good, the badass and the ugly" me like. sen tyckte johan att jag skulle önska mig ett wii i julklapp men jag ville ju inte röra på mig, så jag skulle använda dom där tre å spela åt mig. sen spåra det ur och blev: Badass, gå ner på knä! fortare, fortare, upp, ner, HÖGER! var så mkt roligare in real.

Badass heter han för det syns att det inte är mammas pojke ;) men ändå finaste leendet

torsdag, i'm trapped under ice

är jätte sur, jag skulle varit på caoz ikväll och sett florence valentin + goodlooking trash mfl men min planering var åt helvete så jag kom hem när det började och bilen var inte hemma förän 30 min efter det :( missade alltihopa! så istället pluggade jag, dammsög varenda cm av rummet, satte upp gardinerna, slog in julklappar, målade fat!

Nu ska jag sätta mig i sängen o dricka te, äta apelsin och kolla på tv

" I'm born a believer, i walk alone"


torsdag, now i am inside and out

gick upp tidigare än behövligt imorse för att skriva lite på min APU uppgift. så nu sitter jag här med fleecetröjan upp till hakan, en stor kopp te och adventsljusstakarna som det enda lyse på mitt rum :) på spotify spelas Kate Voegle som är min mys-utan-tänka musik, hon sjunger så ljuvligt! nu ska jag återgå till att skriva om hälsoperspektivet på min apuplats, have a nice day!


onsdag, mitt blod rinner till när din svarta klänning åker av



just hemkommen från malin och åh vad jag älskar den där tjejen! åkte dit till halv sju för att måla lite krukor men sedan måla lite brickor som vi ska fylla med julgodis och ge bort i julklapp :) sen har vi pratat mycket skit också, mestadels så handlade det om sex idag och jag hoppas hennes lillasyster inte lyssnade för mycket på oss.. tiden bara svishade förbi och nu sitter jag här och måste duscha innan sängen kallar. jag hoppas på att jag får lika bra sömn som dom förra två nätterna, det har varit ljuvligt att sova en hel natt utan att vakna varenda gång man ska vända på sig! åt middag med pappa idag också, mycket mysigt

Sista dagen i skolan imorn innan julfest och lov! så sjukt underbart skönt så det finns inte


tisdag, i'll take you home if you don't leave at the frontdoor

1. jag har börjat sjunga på "å-ååååka pendeltåg, jag är en looser baby jag har inge körkort" när jag är glad eller sprallig. vilket har blivit rätt ofta på senare tid och denna melodisnutt har spridit sig till johan så vi sjunger den lite när som helst. och det är ju markoolio som sjunger den!

2. I lördagsnatt borde jag fått det som alla flickor får en gång i månaden. så igår när jag inte hade fått fick jag smått panik och dampade på malin om att jag är gravid! om att vi inte kommer kunna plugga i linköping tillsammns för att jag kommer behöva vara hemma och vårda mitt barn :)

okej nu till det "roliga", det var ju snöstorm i morse så jag ville inte gå till skolan. ringde till Tim för han hade ändå en biltur att ta igen, och han bara ah jag kommer om 5 min (Y) Lycka? när jag sätter mig i hans bil så spelar han: markoolio! haha jag blev lite finurlig och skrattade åt det. men sen i skolan, efter en biltur med maybe the blivande father så sitter jag på golvet och väntar på lektion samtidigt som jag leker med min tröja. madde går förbi och utbrister: ÅH GUD! jag trodde du var gravid när du gjorde sådär med tröjan :O ..

ÖDET? jag blev lite paff. och hur kan en människa vara så snygg? jag typ tappa hakan idag, men hey det underbaraste var att hjärtat hoppade inte till eller något. det vara bara lite chillsnack och sådant, inga känslor hoho<3

Hjälpte mormor att baka idag,
sötaste förklädet?
"godisglädje"

måndag, stackars barn men snart blir det varmt

här kommer mitt liv de senaste dagarna i bilder:



måndag, if i could reach the stars


idag är första dagen på jobbet, idag är första dagen i skolan på 4 veckor, idag är första dagen på mitt nya liv ;) nejmen jaha, snart sätter jag mig på cykeln för att jobba i 2 timmar eller det är mer en introduktion för mitt första egna pass i helgen. spännande, nervöst och roligt ska det bli hoppas jag på.

men nej nu är det dags att sätta tandborsten i munnen och dansa runt i lägenheten lite! have a nice day :)


lördag, ingen hör ingen ser ingenting



Där står jag i folkdräkten täkt med jacka och filt! bilden var faktistk med i BT. fy satan vad kallt det var igår, jag och malin höll bokstavligen på att frysa ihjäl. men vi höll humöret uppe med att stå och sjunga lucia / julsånger, folk log åt oss när dom hörde våran ljuva sång :) men nu har jag och malin ändå varit knallar nog!

sen efteråt med två övertrötta kompisar och ett sjujävla halt vägunderlag så kunde det gått åt helvete med igenimmade rutor och en för snäv sväng.. men vi höll humöret uppe och skrek: TACOOOS! för det var precis det som stod på schemat, det var ljuvligt! eftersom ingen av oss hade hunnit ätit sen lunch, och vi kom hem nio.. malin tog sig en drink, men jag skulle ju köra bil hem sen (y )

Nu ska jag duscha, sen ska jag joina Johan på kupolen för lite matpalats sen blir det Malin och luciashow med stora tuna folkdansgille!

torsdag, you went to sell your soul

det har uppstått ett fel, det var inte daniel som var sådär snygg. det var joel ;) så ingen tar illa upp eller något! men det är fortfarande grabben längst bak till höger på kortet ;) och han spelar trummor, ojoj. undra vart såna killar hänger på helgerna?

torsdag, will you stand by me

Jag är glad, lycklig och såjäkla finurlig!

1, har ju varit och fotat goodlooking trash i studio och HEJHEJ vilka SNYGGA killar <3 jag är totally in love with Daniel (joel), det där smilet, den där kroppen. den där kroppen som bara skriker smalaben i stuprörsbyxor och jag har ju sett han i bara brallorna. finns inget att klaga på där inte :) ojoj. fast han var basist, jag hatar bas ..
sen richard, tappade hakan han var så jäkla nice framför kameran. den där blicken han sylade fast in i kameran kan man ju nästan dö för.

2, Henrik från jobbet skjutsade hem mig och jag får höra orden "du skulle inte kunna tänka dig ta ett jobb någon gång när jag och hasse har mycket eller i sommar när vi har semester?" jag svarade "det skulle vara min dröm" :O kan inte förstå, hihihihih.

Richard står längst bak till vänster, daniel (joel) längst bak till höger ^^

torsdag, bitterpill

klockan åtta imorse satte jag foten innanför dörrarna på ungdomsmottagningen, jag var jäätte trött efter en natt med hemska drömmar om mord och diabeteskrångel! sen åkte jag till tågstationen och fick häcka där en timme för att jag var tidig.. blev många sms, och jag känner bara åhå åh hå, ehe eh he? jag är så dum som frågar vissa saker till vissa personer :) men det är väl skönt att vissa kan träffa nya människor så lätt..
sen blev det direkt därifrån ut till haganäs för att fota tyo 50 pers som tog emot sin guldklocka eller skål -.- SKATTEPENGAR som går till självgoda människor men en lön på 50000 i månaden :) som delas ut av generaldirektören med en månadslön på 130 000 (y) yeah. det tog 3 timmar! så ingen lunch.. nu har jag precis ätit lite tortelini <3 underbart med något i magen!

nu ska jag tillbaka och fota albumomlsaget till dessa herrar även kända som goodlooking trash:

onsdag, det finns inge sorg eller smärta kvar bara en tanke då o då

jag är för egoistisk för att köpa julklappar! igår handlade jag klappar till mina föräldrar och vips 500 kr borta, dom pengarna kunde ju gått till mig :o hemsk jag är (a) blev iaf väldigt fina julklappar, om det är något jag kan så är det ju att shoppa.

och i helgen vil jag ut och festa för att glömma lite bekymmer och annat nagg men då har alla mina kompisar bestämt sig för att stanna hemma! det var ju inte det jag hade tänkt mig. så jag får se hur denna helgen slutar, jag hoppas så det med ett leende och inte några dystra miner för sånt orkar jag ju inte med längre :)

sen har jag bestämt mig efter många tårar och stora bråk med morsan, jag ska börja jobba! varannan helg, 11-13 18-21 ! lördag o söndag.. jag har lite dåligt samvete över detta pga att jag varannan helg bor hos pappa och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta. dom 2 gånger i månaden min pappa får träffa mig så ska jag jobba? det känns bara så taskigt. och självklart förstår sig inte morsan på varför jag känner så, hon som har mig varje vecka och märker inte när en helg försvinner för mig.. men jag tror jag har en lösning, som kära sebastian förslog ;) 2 helger i rad hos vardera förälder, då får dom mig en jobbhelg och en vanlig helg (y )

varit med malin idag och levererat kulla! sen hängde jag med henne som socialtstöd på avrkröntningen av lucia eller vad man ska säga :p var backstage bland alla luciakandidater och hörde kacklet! jag skulle hellre vilja se denna som lucia (jag vet, jag är bäst i ps)


tisdag, i ask for more than life can give


Once a failure, always a retard

I think love will come towards me
like a warm summerbreeze
I got my head among the clouds
and I will never be free
























måndag, det är såhär det känns när det passerar i revy

Godeftermiddag världen! lasse my man och jag har varit på eftermiddagsuppdrag till aftonbladet (y ) i bilen till ludvika så satt jag och dagdrömde åh jesus vad jag älskar det! jag hamnar som i psykos och uppfattar ingenting från omvärlden medans jag bestämmer helt själv vad jag ska drömma om.. blev ett hemskt kärleksproblem som löste sig underbart haha! fast ändå när jag vaknar till så känns det inte som om det är jag som styr. mina nattligadrömmar är ju bara helt ur spår.. inatt fick ica maxi lägga ner för när en dam hade köpt kokosfett så låg en ödla i förpackningen ist.  igår körde jag hundspann runt sportfältet med två st schäfrar efter en fotbollsträning haha.



Här är jag och Malin in action på gammelgårdensjulmarknad (y)



Dalkullan Ulla/Anna!

söndag, let me steal this moment from you know

okej eftersom jag mår rätt bra denna dag så ska jag passa på att gratta viktor som fyller 18 år imorn! :)




idag har jag stått i en lada på gammelgården hela dagen och sålt krukor och kullor! vi tyckte hela försäljningen gick jätte segt och att ingen handlade men vips när jag räknade igenom kassan när allt var slut stog vi där som två glada fån! lovely. nu har vi iaf klarat av sista säljtillfället och det känns väldigt skönt, bara mässan som vi måste stå på nu och den är ju i mars typ så det är chill.

igår så softade jag bara hemma men hade en jobbig känsla i magen men jag hakade på matilda och deus till hemmakväll för att komma ut en sväng. matilda makes me feel happy :) kvällen avslutades med toppfilmen "gone in 60 seconds" åh ge mig mustan shelby gt500 -67! <3



Malin, the one and only right now!


lördag, its just a ride

 

Life, it’s ever so strange
It’s so full of change
Think that you’ve worked it out
then BANG
Right out of the blue
Something happens to you
To throw you off course
and then you

Breakdown
Yeah you breakdown
Well don’t you breakdown
Listen to me
Because

It’s just a ride, it’s just a ride
no need to run, no need to hide
It’ll take you round and round
Sometimes you’re up
sometimes you’re down
It’s just a ride, it’s just a ride
don’t be scared
don’t hide your eyes
It may feel so real inside
but don’t forget it’s just a ride









lördag, genom regnet av dina tårar ska jag skicka dig ett brev

jag är elak mot min kropp och jag vet om det men kan inte göra något åt det. 
mitt matintag igår var ett ägg till frukost, lunch endast lax och broccolli, middag bara grillad kyckling.
mitt matintag idag: ingen frukost, ingen lunch, middag: tonfisksallad..
jag äter inte ens något mellanmål som jag alltid gjorde förut, för jag har varit största fanet av mackor! nu får jag inte ens i mig en brödbit till frukost.  

jag har börjat fått problem med att äta igen, så fort jag sätter mig med tallriken framför mig så mår jag illa och vill egentligen bara springa till toaletten. förra gången jag hade problem med maten så ville jag gå ner i vikt och det satte sig på hjärnan att mat fick jag inte äta! så jag psykade mig själv till att aldrig känna hunger. nu vill jag inte gå ner i vikt, jag tycker faktiskt jag har trimmat till min kropp och ser rätt bra ut nu. varför varför säger mitt huvud åt mig att mat är äckligt? kött finns inte på mitt register i huvutaget just nu, det har börjat gått för långt..

fredag, i wanna dance with somebody

mår bättre efter ett par timmar hemma hos matilda (y ) vi pratade om en rätt så rolig grej eller ja rolig och rolig var det inte utan bara lite hypotetiskt flum! viktor har ju nu träffat en 93a efter att ha varit med mig och jag är 91a. kan man då säga att jag var för mogen för honom? ;) men efter att tim var med mig så träffa han en 89a så var jag för omogen för honom? ;) vart ska man sätta mig på mogenhetsskalan? det diskuterade vi :)
nu ska jag hugga in i min Ben & Jerry halfed baked, jag slår vad om att den får mig att må bättre



Här är jag tidigare idag vid väntan på bussen! och här nedanför våra kullor Anna och Ulla ^^


fredag, is it that time again?

sitter här och är väldigt ledsen, det är som en stor bomb har släppt från mina axlar.

inatt drömde jag en sexdröm, vilker är väldigt trevligt men inte när den handlar om viktor. jag vaknar ju upp och mår så dåligt. tidigare idag så tog jag bussen till kvarnsveden och varje gång jag ser en falubuss tänker jag på honom och att han kan sitta på den bussen antingen hem eller till skolan. sen har han skaffat en ny tjej, han har alltså gått vidare. men jag förstår inte, jag trodde inte jag tyckte om honom fortfarande? this is still killing me

sen ska jag till pappa i helgen och det är någonting jag verkligen inte vill! fair enough så är jag rädd för min pappa och jag kan inte vara den jag verkligen är hos honom. för det tilllåter han inte. man ska vara den där dottern som alltid ler, är glad och inte protesterar medans det enda jag vill göra framför honom är att skrika ut allt som tynger mitt hjärta med att han alltid super när jag är där, sover hos olika fruntimmer varje jävla helg, lagar ingen mat, hör inte av sig och beter sig inte som en pappa. 

igår kom jag hem 23.45 för att jag och malin målade på våra kullor hela kvällen, konstant utan stopp. vi målade tills vi såg i kors och fnittrade åt allt och alla eller bara la av en suck. VI HATAR BILLACKERINGSFÄRG! nu är dom klara iaf men det är så mycket med det här jävla uf företaget så jag vill bara lägga mig ner och dö en liten bit.  

jag har inte hunnit ställt upp adventsljusstakarna på mitt rum, bakat lussekatter, städat mitt rum, lyssnat på julmusik, handlat julklappar, pluggat naturkunskap. jag är ledsen och när ska ljuset i tunneln komma?


torsdag, i'm not ready to make nice

har haft en heldag i ludvika idag! fotat nå jäkla elgrej på ABB, och jävlar vilken säkerhetsskit man fick gå igenom för att komma in där.. sen ströa jag och the man hasse runt på stan för att invänta någon viktig snubbe vi skulle fota för tidning! typ 15 kort på han efter 3 h väntan.



Kil.len som står där i tisha, han var 25 år och spanade in mig totalt haha. antingen tyckte han att jag var ful och konstig eller sexig och snygg ;) ögonkontakt hade han hela tiden och han stirra på mig när jag pratade med andra. det knöt sig lite i magen där. sen hade han snygga tatueringar på armarna och en stjärna på halsen (y ) det bara kryllade med snygga pojkar i arbetarbyxor ojojoj


Hasse the man, the myth, the legend!

onsdag, we will shine together


Jag och hasse fotade månen igår (y ) nu ska jag till honom igen, nästan så jag kärar ner mig i Hasse 50 +, vilken man!




tisdag, det räcker att se dina ögon

 
Dagens humör: Nyfiken, missnöjd & finurlig
Dagens borde: plugga naturkunskap
Dagens frisyr: hänger och slänger
Dagens klädsel: jeans, svart tisha, blommig väst + converse!
Dagens planer: titta på OC, träna
Dagens vill ha: intimitet
Dagens längtan: thåström i februari
Dagens beroende: pepparkaka
Dagens tråkigaste: träningen
Dagens person: Hasse Eriksson!
Dagens kommentar: -

Dagens onyttiga: pepparkaka (a )
Dagens dryck: vatten
Dagens bästa: fotografierna på Thåström tagna av Hasse
Dagens lunch: pastasåsgrejs + apelsin
Dagens sötaste: månen
Dagens plus: att imorn är en ny dag
Dagens minus: graderna!!!! kallt

tisdag, hey little world

okej, jag hade en rätt så dålig dag igår. mår lite bättre idag vilket är ett plus. är på min nya APUplats också, hos fotograf Hasse Eriksson AB (y ) det är rätt nice att hänga med på fotosessions och vara paraplyblixt hållare hähä. sen ger jag tips på vinklar och sådant som skulle kunna resultera i en bättre bild. min kamera känns dock jätte mesig i jämförelse med deras, fast dom fotar med canon! dåååligt. mestadels dåligt för annars skulle jag fått lånat objektiv/bixtar osv. sitter och skriver på ett mac-tangentbord och jäklar vad skönt det är att skriva på! ge mig?

RSS 2.0