torsdag, come fill me again

jag är trött på mitt stressiga liv, det tär på mitt humör och min förmåga att vara snäll hela dagen ut..
idag kom jag hem från skolan kl 16.00 då plockade jag undan i köket, skrev klart en psykologianalys och satte mig med min twilightbok! hann läsa i 15 minuter sen ska jag och mamma åka och äta, sen handla, sen gymma jag i 2h, hem och gjorde sallad till morgondagen och la kyckling i marinad, duscha och fota <3 andas andas andas :D tur att jag hitta två underbara fåglar i trädet här utanför och att dom satt stilla, älskar känslan att bli stolt över en bild. älskar även känlan när man kokar ett ägg, och det blir PERFEKT! (a)



måndag, she's my bitterpill

sitter på vad som kan vara min sista fotolektion, förutom betygsnack! för jag är så bra och klar med allt :) sitter och pillar med min aboslut sista uppgift för tillfället faktiskt. vad jag också sitter med bredvid mig är min STUDENTMÖSSA! wohou. fy fan vad pirrig i magen jag blev när jag satte den på huvudet, mmmh. melodin "för vi har tagit studenten" susar i alla våra blickar.

(sista uppgiften här nedan, scannat in en gammal bild från 1936 på mormor och hennes syskon och föräldrar. har även redigerat bort solfläckar och annat som skadat bilden genom tiden (: ) redigerad överst, sen oredigerad!



söndag, i touch myself

skulle egentligen ha jobbat hela helgen, men hon jag jobbar åt är såpass sjuk så hon ligger på akuten :( jag är ju personlig assistent så ni kan ju redan tänka er att hon är sjuk, men någonting måste ha hänt fredag natt för när jag kom till jobbet lördag morgon var hon inte hemma. hon öppnade inte dörren och jag fick ju världens panik, för hur fan skulle jag göra nu? min mamma hjälpte mig och efter typ 30 samtal så ringde vi akuten och frågade om hon var där.. det var hon. usch vad ledsen jag blev, så jag gymmade i två timmar för att tänka på annat!
jag mådde bättre, och de snygga killarna som gjorde chins fick min uppmärksamhet ;) jag är ju inte mer än människa..
och på eftermiddagen hängde johan med mig och tvättade bilen, han tvingade mig att sitta inuti medan, jag var livrädd ;o tur att vi hade volbeat på hög volym!
Och nu till den stora händelsen i Mikaelas liv. Mikaela har aldrig läst ut en bok som hon fått i skolan, utan bara gått på charmen och lyckats gjort alla uppgifter iaf ;) hon har kanske läst sammanlagt 5 böcker i hela sitt liv. Men på fredagskvällen gav malin henne en bok, och HON ÄR FAST! redan läst 250 sidor på 1½ dag <3 boken är: Twilight.. jag skäms, så in i helvete. faktiskt.

söndag, allt det där om att va påväg nånstans

idag har jag dansat jätte mkt folkdans! och jag har övat så in i helvete på denna halling-dans som vi ska uppträda med :) det går framåt och det är så sjukt kul men ack så jobbigt! får träningsvärk i benen efter varje träning. men ja man ska ju självklart alltid utmana ödet så nu sitter jag här med en överansträngning i armbågen eller något? AJ

Detta är iaf Halling: (om ni kollar igenom kanske halva så förstår ni nog varför det är lite drygt)



Hur jag lyckades med min lilla olycka idag var som så att jag och Emmy skulle hjula in, i takt till musiken! så vi testade lite först men kom fram till att vi måste ha jätte mkt fart i hjulningen men sen sakta in.. så jag tänker bara "1 2 3 4, 1 2 3 4, 1 2 3 4"  tänker inte på hur jag landar med handen så sätter ner den snett och mitt i hjulningen virds den åt nått jävla håll .. (Y)


tisdag, silent night


det är rätt mycket jag saknar







tisdag, save a lonely soul

och hörni!! ni ska bara veta hur bra mikaela gjorde ifrån sig idag på nationella i svenska b, den muntliga delen<3 jag är sjukt stolt över mig själv som pratade med min publik och kunde hela mitt tal nästan utantill. sen att jag fick kommentaren av min mentor att det var bland det bästa hon har hört skadar ju inte ;)


tisdag, börjar här livet ut

här kommer den !
och jag vill inte ge ut en bild med den på, det får vänta till studenten ;) en enkel klänning med nitband runt höften, sen avslutas klänningen med två stora volanger! jag är rätt nöjd, jag måste bara platta till min mage haha, eller ja för mitt eget bästa.

torsdag, this sex is on fire

har varit på underverket med ett gäng damer och malin! det var kvällsvisning av deras senaste nyheter och lite allmänn fakta. det var intressant och kul! sen fick man självklart prova det man ville och få lite proffesionell hjälp :) och jag har på H&M storlek 75/80 B på mina bh'ar.. efter lite trix och så så har jag på underverket storlek SJUTTIOFEM JÄVLA D! :O jag? med mina hyfsat små tuttar.. haha det var skrattretande fast ändå lite kul, 75 D är ju rätt stort. okejdå jag är lite nöjd :)

'


torsdag, spinning all over the stage

MIKAELA:

Namnsdag: 29 september
Färg: gul
Element: luft
Lyckosten: diamant
Lyckoblomma: begonia
Ursprung: Hebreiskt namn på en av ärkeänglarna. Betyder "Vem är som Gud?"
Karaktär: En konstnärlig själ. Mikaela tror på skönheten, musiken och konsten. Hon söker en humanist men finner honom sent.
Själv är hon unikt vacker - en blomma i asfaltsöknen

onsdag, on the radio stereo the way you move aint fair you know

om impulsaggressitivitet var en sjukdom, eller en bakterie skulle jag gå igenom en penicillinkur stup i kvarten. jag kan inte kontrollera mig själv när någonting går mig på nerverna, det är dessa gånger jag skriker och blir upprörd och ingenting kan lugna ner mig förutom ensamhet. detta händer förjämnan med min mamma och om det händer i skolan drar jag till med ironi eller en anklagelse. thats it

onsdag, i'm here whitout you baby

det mesta bara suger idag! hade inga lektioner idag, så har pluggat all by my self här hemma. jag har skrivit naturkunskap, skrivit på svenska tal, läst häfte, kikat in skövde-kommuns folkhälsoarbete.. sen av jag upp! alla var upptagna, borta eller sjuka så jag tog en cykeltur ner till stan. prövade alla klänningar som föll mig i smaken, när mamma kom hem drog vi en snabbis till falun. INGEN KLÄNNING PASSAR! dom sitter antingen jätte fult, är fula eller ser fula ut på galgen :( min drömklänning som jag beställde hem var för lite också, jävla onesize. det är skit, allting. tjock känner jag mig ockå, megafet :)

jag kan gärna gå tillbaka till 13 år, smal var jag iaf! kommer ihåg mina replay i strl 26 <3 dom går fan till knäna nu ;) men så kan jag inte tänka, jag har ju kvinnliga former nu, rumpa höfter och bröst! fin jag som är eller hur ska det låta?

söndag, i will hold on hope

varför känns det som om större delen av livet(ungdomen) går ut på att hitta kärleken? det vill säga om om nu inte redan lyckats med detta "uppdrag" och har någon kär. det känns som om jag jämt går runt och  känner mig misslyckad att jag inte har någon just nu att hålla kär. jag måste komma underfund med att bara för att man träffar en ny människa som visar det minsta lilla intresse så måste inte denna vara min framtida boyfriend. desperata känslor dyker upp titt som tätt. men inte fan är man onormal bara för att man leker denna lek, eller inte lyckats vunnit än?

jag har två par i min omgivning som jag kan se på och bara känna avundsjuka. Johan Helsing och Malin Frelin, lever par-livet så som jag vill att det ska levas! dom två är så sjukt kära i varandra efter 2 år och man kan se på dom i sina ljusa stunder hur lyckliga dom är. dom lever på varandra. Matilda Andersson och Andreas Larsson är det andra paret som efter 2.5 år är nykära om jag får säga så: jämt! och jag vet som känner matilda att det inte bara ytligt eller på rutin, det är äkta. jag har fått höra av bägge paren orden "jag älskar verkligen henne/han" från ögon som bara lyser av välbehag och framtidstro.

And I'll find strength in pain
And I will change my ways
I'll know my name as it's called again

Cause I have other things to fill my time
You take what is yours and I'll take mine
Now let me at the truth
Which will refresh my broken mind

So tie me to a post and block my ears
I can see widows and orphans through my tears
I know my call despite my faults
And despite my growing fears

But I will hold on hope


torsdag, i wanna dance with somebody

Dags för dansuppvisning!



onsdag, i dont no why she's leaving or where she's gonna go

haha vilken dag!

Började jobbet 08.45 och efter mina 75 minuter så åkte jag och gymmade. När jag kom hem lagade jag mat, satte igång en tvättmaskin och kokade kaffe! sen åt jag maten, hängde tvätten och drack kaffet ;) jag ringde också och fixade sommarjobb (y) Tillbaka till jobbet 14.00 och där strök, vek och hängde jag hennes tvätt. gick en promenad, handlade och lagade mat! sen kom jag hem 17.00 och lagade mat åt mig och mamma! yeah

tur att jag ska iväg och göra ungdomliga saker nu! fika och bio ;)



måndag, du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst

mikaela lindroth känner sig dum i huvudet medans hon pluggar till högskoleprovet! jesus, kom och rädda mig?

roligast igår iaf: det kördes straff/stripp-poker som gick ut på om man förlorade så fick man ett straff, ville man inte det då fick man ta av sig ett klädesplagg!

malins straff: gå ut och gör kullerbyttor i snön! och det gjorde hon lullig som hon var ;)
oskars straff: gå till norrmännen (som hyrde en stuga bredvid malin) och fråga efter tampong/kondom! och på oskars straff hängde jag med och spela in.. så när han frågade efter tampong stod jag där som ett fån ^^ kul var det iaf


lördag, it's only rock'nroll but i like it

Jag har löjligaste flinet, eller vildaste fantasin! jag blev jätte pirrig i magen när jag såg detta på fb ;) det kändes lite spännande och så liksom. liksom vilka har mikaela lindroth som samtalsämne såhär på påsk? ohlala haha



fredag, honk if you are horny

Jag är inte uppvuxen med att fira påsk, så jag och mamma har ätit "påskmiddag" på resturangen Fortuna idag (y) mums säger jag till kycklingplanka. Sedan har vi gått på kupolen, varit till morfars grav och sedan handlat på ÖB. en riktig mor och dotter dag, och se på jag överlevde ;)

nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag får träffa lite underbara vänner! såsom jag gjorde igårkväll! jag johan och malin kollade på new moon (andra gången denna vecka för mig) och var allmänt hyper under hela kvällen. jag mår som bäst då <3 nu ska jag återgå till att försöka få ihop ett teckengäng som vill spela lite kort med mig


RSS 2.0