söndag, sätt mig i brand

4 dagars festande, jag är så sjukt slut i hela kroppen men vet ni ändå är jag så sjukt typ lycklig kan man nog kalla det. nu har peace and love varit och jag kan då säga att jag har väldigt bra kompisar som jag har haft så roligt med, även fast jag var orolig att det skulle bli som förra året. jag blev glad i hjärtat, när jag hörde hur en kompis skrek: MIKAELA!! bara för att få säga hej till mig, och den här kompisen träffar jag inte ofta, utan vi har mer en gemensam kompis. men tur att jag kom närmare några kompisar som tex annika och viktor som jag spenderade nästa hela lördagen med, vi hade det asnice och skrattade som aldrig förr och satt på gräset och lyssnade på winnerbäck och sjöng. det kändes som om livet lekte och alla mina bekymmer hade flygit förbi.
onsdagen blev en lyckad dag på campingen då jag inte ens skulle dricka med fick en härlig liten fylla och väldigt mysigt sällskap, och jag kände i hela kroppen hur jag hade saknat de där, de där att någon håller om någon och hålla handen bara för att vara den andra nära. det bara sa pang och så satt vi nästan ihop ett tag men det är ju bra saker som varar för en kort stund. det är dom stunderna man ska komma ihåg och le åt. och det gör jag, enda ner ifrån tårna.

solen har stekt på alla människor som befunnit sig i borlänge och jag kan inte mer än att säga att jag har njutit.
ge mig mer thåström the sounds volbeat moneybrother laakso håkan winnerbäck florence babyshambles.
ge mig mer camping sol cider bränna kyssar
ge mig mer sömn mat vila pengar
ge mig mer glada vänner härliga skratt underbara kramar och bajamajor
ge mig mer snälla vakter kallt vatten flörtiga blickar söndertrampat gräs och en fyllt borlänge <3


måndag, sober

hemma igen, stressen äter mig innifrån och mina benhinnor skriker rakt ut. jobb jobb jobb, fixa fixa fixa, krångel krångel krångel. jag åkte hemifrån idag 06,50 kom hem 19,45 jag pallar nästan inte, när jag kom hem så bad jag mamma vara tyst en stund så jag fick sätta mig i soffan och stirra lite. hon fråga tom om hon skulle hälla upp badvatten åt mig, var för stressad så sa nej. ångrar det nu.. och gick med martina från stan till min cykel sen mot kupolen jag tror jag babblade på som satan när jag tänkte efter, ventilerade av mig om allt möjligt det var skönt. jag får ju inte så mkt till konversation på mitt jobb utan jag bara sliter, det tär! jag behöver ju babbla, ibland tror jag att jag säger saker bara för att få säga något. japp japp.

I don't wanna be the girl that has to fill the silence..
The quiet scares me 'cause it screams the truth
Please don't tell me that we had that conversation (I know we did)
I won't remember, save your breath 'cause what's the use?

P&L har börjat, det är så sjukt jävla nice just so you know
och jag är prylbög, så imorgon ska jag köpa mig en ny mobil och den råkade bara vara nästan dyrast på stället, jag blev inte förvånad


onsdag, hey little world

mikaela: "är svängen där borta vid väjningsskylten?"
mamma:"det där är en huvudledsskylt"
mikaela:"ojdå"

så går det när jag kör utan glasögon, såg en skylt och något gult
såg ju inte ens svängen

tisdag, right round

imorse vaknade jag av ett sms "det är blå himmel!!", det var faktiskt riktigt härligt och höra och jag steg upp ur sängen med en hoppfullhet när jag kollade ut genom fönstret. jo det var faktiskt blå himmel. äntligen känner jag. sen när mamma har vaknat en stund efter mig och ska gå ut och hämta tidningen säger hon "åh gud, är det minusgrader ute?" jag blev helt förvirrad men det var iaf 7 grader där vid halv 7 på morgonen.. jobbet gick så sjukt segt idag så jag och linn visste knappt vart vi skulle ta vägen för minutrarna bara tickade på som i slowmotion. sen åkte jag iaf och gratta min babe på hennes födelsedag, på hennes jobb :D alltså mitt på gina, lite generad blev hon allt när jag stod där med blommor men det är ju inte alla dagar man fyller 18.

igår köpte mamma ny mobil, idag bytte hon.. jag har också kikat lite för jag vill byta ut min cp mobil även fast jag tycker om den vädigt mycket så jag kollade på en lika dan fast nyare. jag är typ kär..
bra att man kan falla för något "bra" här i världen ;)

måndag, born under a bad sign

en ny bekfräftelse idag, en bekräftelse jag har bävat inför att möta nu i ca två månader. idag kom det och klumpen sitter i halsen. jag vill ha tillbaka skolan och kuratorn, jag vågar inte gå till en ny människa att öppna upp mig för


söndagens filosofi

tänk att humöret kan skifta så fort, så lätt, så oskyldigt. min mamma trampa på en öm tå och jag nästan brister ut i tårar, jag som kunde resonera med mig själv så bra imorse. nu vill jag bara ha den där klockan i harry potter igen. det finns 2 tillfällen jag vill spola tillbaka till, jag vill leva om, eller det finns såklart 10000 tillfällen jag vill uppleva igen men dessa två nya sår skaver så hemskt mig in i själen.
Och det är konstigt hur det kunde bli så här
du gömmer dej för min hand
två stycker jag känner stod igår och pratade om någon jag känner mycket väl, och jag blev så ledsen över något så litet och svartsjuka spred sig i hela kroppen. dom skulle egentligen lika gärna kunna stå där och prata om mig kändes det som, eller har dom stått så och pratat om mig? jag vet att dom har pratat om mig, frågan är om jag vill veta vad som sagt. jag är så sjukt dålig på att uppskatta det jag får, och dom små sakerna i mitt liv.
hoping for the best but expecting the worst
Jag ska krama jag ska jama jag ska ge mej du ska se mej

jag vill lätta mitt hjärta, det som bloggen var till för så läs det eller ej men jag vill skriva. jag skrev att jag somnade med ett leende på läpparna, det är bara pga av att jag fick erkänna en sak igår. erkänna något som jag så hemskt gärna vill ska bli till min sanning och vardag. jag vet att jag ger mig in i en kamp, jag stort kommer förlora såsom jag gjort en gång tidigare. men man ska inte ge sig om man vet vad man vill. så länge man inte framstår som jobbig för den andra. men igår fick jag höra av privat källa att han just gillade våran relation nu, att det är lätt att prata och kul att höra av sig ibland. jag vill höra av mig jämt, få hålla i handen jag en gång hållt i under några enstaka tillfällen. detta spårar
Om du kommer som du är.
lär mig andas i din tankevärld.
Ver en nyhet bland det gamla,
när man tröttnat på allt de andra

jag sitter och lyssnar på repeat: you and me baby ain't nothing but mammals! vad hände med livet som lektes så enkelt? sen i augusti förra året så känns det som om mitt liv varit kaos på min kärleksfront alltså nu i ett år. självklart har jag i många stunder tyckt att det varit härligt, men lyckan varade inte länge med något. jag måste börja inse att folk kan tycka om mig för den jag är och inte den som jag tror dom vill ha. igår hörde jag "hon är för fin för oss" av en kille jag dansade med, är jag för pryd eller har han sämre självförtroende än mig? jag är en bekräftelsehora
Jag föddes här i denna värld
för ingen skull av en tacksam slump
Om de e lögn så e de lögn
jag ger den till er med ett sorgset skratt
Ooh jag hör tysta trummor i natt


söndag, so let's do it like they do on the Discovery Channel

festat två dagar i rad och jag tycker livet leker, kind of. i leksand i fredags hade jag sjukt kul med malin och malin, som var mina partybrudar för kvällen :) för det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder så vi rockade loss i spöregn! men ingen klagade på det man ska ju vara glad på lovet (y )

Så här har vi partybrudsen nr 1, till bloodhound gang - the bad touch  http://www.youtube.com/watch?v=7Vk5BsM5EDQ
hemgång vid 2, sen så sov jag och upp duscha och 12 timmar senare så var jag med matilda my babe! jag sminkade henne, fixade hennes hår, sen handlade vi och sånt där grejs inför kvällen. kvällen bestod av fest som till en början var rätt lame men som tog fart vid 12 då det var knökat med folk och det dansades så golvet skakade! Jag hängde även på dasset med oliver och mattias och det var chill som satan. Jag kan summera hela kvällen med en stor jäkla tummen upp!!  hemgång vid 4, då jag smsade en massa och log hela vägen in i min sömn.

en veckas jobb väntar nu och klockan är redan 20 i 3 ;o oj

fredag, nu är det fredagsmyys!

igår tänkte jag hela dagen, imorgon är det fredag!! för att ens klara av att jobba dagen ut. idag är det fredag! ikväll drar jag och några polare till leksand, mysigt. imorgon är det paaarty för matilda ute i någon annan busch än vad jag är van vid men det kommer nog bli nice. igår handlade jag kläder, för 500 kr och min mamma blev vansinnig medans min pappa tog det chill och tänkte klart hon ska ha kläder. det är väl bara det att han ser inte hur min garderob ser ut, eller  garderob och garderob.. alla mina klänningar och tröjor är utanför garderoben eftersom dem inte får plats. jiha, nu ska jag sätta mig på gamla bettan och fara till jobbet

onsdag, hang myself in a christmastree

sitter hemma hos linnea. Det är mycket folk här, eller jag definerar att jag linnea micki och sanna framstår som jätte många i linneas lägenhet! dom kollar på fotboll, pratar om ketchupeffekt medans jag sitter här och nästan blänger för mina ögon är så trötta och torra så jag typ glömmar av att blinka. Ica maxi i falun, dagens upplevelse. Där kunde man göra sallad direkt på plats och välja vad man ville ha i, perfekt! fick allt jag gillade men dock för mycket räkor.. 


  linneajagmartinapåbild, dock ej det gamla gänget, det nuvarandragänget!
Det är det gamla gänget som samlades ikväll, själv har jag nog inte träffat sanna på ett år och länge sedan vi var allihopa såhär :) ungefär som när vi gick i mellanstadiet, högstadiet! mysigt tycker jag. Mina flickor. påtal om mina flickor så vill jag ha hämtning i leksand på fredag?

tisdag, hold the line

jorden är rund, kossor har fyra ben, min mobil är röd, februari månad har 28 dagar och JAG ÄR HELT SLUT! Söndag kväll ringer magnus "när sa du att du kunde börja" och 06.10 gick man upp nästa morgon och slet arslet av sig. Och med att slita arslet av sig så menar jag att städa! japp, jag jobbar åt en städfirma och jag kan knappt tro det. Jag?städa?gå i mjukisbyxor? Jag är en människa som inte missar ett tillfälle att få klä upp sig extra mycket, jag älskar att vara fin och går aldrig till skolan ej fixad. Inte för att jag är as fåfäng, utan för att jag älskar att göra mig ordning och välja kläder som jag tycker att jag ser "snygg" ut i. that's me! Och nu måste jag städa tvättstugor där det hoppar upp paddor ur avloppen i mjukisbyxor och en marinblå tisha, marinblått är inte ens en snygg färg! Varför valde MB;s städservice marinblåatröjor? Dagens i-landproblem

söndag, i dont know what is wrong or right but i know what's right to fight

I fredags hade vi skolavslutning och studenfriande i hela borlänge! Det var sjukt nice, och man blev glad trots det fula vädret! Efter en stor lunch på thai med bästaste folket så kollade vi på utspring och så. Jag hoppar direkt till kvällen då det jäklar stod FEST på schemat. Jag och martini drog till linda där lite folk var. dom grillade, vi snodde mat från kylskåpet som vi dock inte åt utan som martina gömde hehe. Innan detta folket drog vidare mot falun drog jag till färgegårdarna till ännu lite folk och festade vidare. väder blev fint och jag hade kul, visade mina skills på basketboll (har alltid velat börja spela!) jag och malin cyklade in till stan och där fortsatte den finfina kvällen :) Jag hade så sjukt kul, folket var så fint och åh en underbar början på ett underbart sommarlov?


torsdag, kom om ni kan kom om ni vill

Mitt rum luktar blommor, hela lägenhet luktar nybakta kolakakor och utanför smattrar det lite regn!
Finn ett fel, jag kan inte göra kolakakor! Det är nu kaksmet  i helaugnen, halva blev bränd och den är inte stelnad? Måste ringa mormor

tisdag, must touch you right now

måste bara säga att jag älskar mina kompisar, även fast ingen av dom vet om det så sitter jag och bara stor ler och mår så sjukt bra pga dom just nu för tillfället <3

tisdag, drinkplanerings lullaby

Fredag, skolavslutning och idag fixade jag och martina fintfint vin till kvällen :) ett ungdomligt vin med en touch av ananas, papaya, kiwi och vanilj! det smakade faktiskt gott och sen så vill jag blanda detta med grenadine som är röd saft framställd av hallon eller granatäpplen och lite soda! woala, vi har en wine-cooler drink.
Sen nästa lördag har älsklings matilda sin 18 års fest, då står tequila flaskan på bordet och vi ska blanda det med apelsinjuice och grenadine, woala och vi har en tequila sunrice!

tisdag, upp på sociala och ner på systemet

Idag i skolan var det mösspåtagning för 3orna, det var sånt sjukt drag och jag blev verkligen avundsjuk på dom som fick stå där uppe och tjoa. Själv har jag ett år kvar och sen är det min tur att få stå där och skrika ner på dom andra: ni har bara ett år kvar ett år kvar ett år kvar, vi har bara festen kvar festen kvar festev kvar!
Så sjukt härilgt med ändå så jobbigt. Man måste skaffa nya kompisar? Folk flyttar och pluggar i andra städer och andra börjar jobba någonstans men inte i borlänge. Jag vill jobba i borlänge och flytta hemifrån innan jag sätter foten på en högskola. Jobba i ca 2 år sen börja plugga igen, drömscenariot för mig. Men tänk då alla mina kompisar som kommer flytta till uppsala och plugga, göra lumpen, flytta till göteborg, spanien? Man har ju ingen aning om vart alla tar vägen, så nu vill jag nästan sitta där nere i ljushallen och få 300 pekande fingrar på mig och skrik som låter "du har bara ett år kvar ett år kvar ett år kvar" i evigheter!


RSS 2.0