söndag, pop i topp

Fredag: Fika på stan med malin johan oskar findus, sedan shopping med linnea. På kvällen hämtade linnea upp mig, vi hämtade upp martina och sen bar det av mot årets första dopp i älven på 12 grader! Sedan hämtade vi micki på stan och handlade godis sen hem till linnea där det blev lite tjatter och färgning av mitt hår vilket resulterade i svart.. Sedan halv 12 tog jag och matilda en liten promenad.

Lördag: Buss med johan till falun 11.39 sedan en promenad på typ 7 km sen seaside och kolla på lite kända människor och såntdär trevligt. buss hem 14.55 och sedan efter en stund åkte jag och martina till malin och malin. Vi badade (jagochmartina) dock i pool sen grillade vi och hade det sjukt mysigt. En toppenkväll. Vi åt hela tiden, åkte PV till ica och snackade enormt mycket tjejsnack.

Söndag: 11.50 hämta upp mormor, torsång köpa blommor, romme äta glass, hem fixa i trädgården, hinna sola 2 h. Cyklade 1 mil sen nu sitter jag här och ska åka och träna SEN får jag andas. Helgen har varit proppfylld och jag älskar det.


torsdag, smooth criminal

Ensamt barn, ibland funderar jag vad jag har gjort för att förtjäna detta.. Föräldrar har ju alltid rätt, så är det ju bara (enligt dem) och då är det så alldeles ypperligt att alltid skälla på den enda dottern som finns. Om något blir fel: dotterns fel, är det stökigt hemma: dotterns fel, något går sönder: dotterns fel,  om någon är arg: dotterns fel,  om något verkar orimligt: dottern har fel.. Idag känner jag bara att jag inte räcker till och att jag blir antigen tilltalat som en 4 åring eller så gör jag bara fel, tänker fel, säger fel. Imorgon är det iaf helg igen, fredag blir det nog linnea sen lördag seaside och sen hem till
malin och grilla. 


några bilder från våran utflykt och sthlmbild


onsdag, love will lead us

Runt 13.20 kom jag hem idag, öppnade dörren och tog ett djupt andetag och tänkte "vad gott det luktar".. Efter 2 dagar i skogen och jag hade sån sjuk hemlängtan. Igår drog alltså klassen till falun, vi cyklade runnleden som var grymt vacker och solen sken så vi njöt hela vägen. Jag malin johan och emma låg i täten nästan hela vägen och sen kom alla andra med mellanrum och klassen höll ihop bra. Efter 3 mil så var vi framme vid gullnärsgården och skulle paddla kanot jag och malin paddlade och sjöng och hade det så sjukt härligt!
Sen märkte vi också att vi hade bränt oss totalt på ryggen, kommer upp bilder sen det är ju sjukt skrattretande..
Efter paddling bar det mot lilla vällan, alltså gamla faluvägen som är byggd på BARA uppförsbacke, vi cyklade i motvind och spöregn, jippie skrek vi och fick lov å cykla i samma uppförsbacke 2 gånger iaf några av oss också hmf (n)
Väl framme och typ sött blöta i svett och regn så satte vi upp tält och grillade korv, hade 5 kamp och sen satt jag malin johan emma och matilda och myste vid elden, åt godis och hade lite tjejsnack när andra sov, sjukt mysigt medans mina andra kompisar festade loss på flamman, pfft!
Morgon igen, göra frukost, packa ner tält, 5 kamp och packning av cykeln och det blåste så sjukt mycket så ingen hejade särskilt stort för 3 mil igen. Jag har skavsår på sittbenen. Och i uppförsbackarna stog man still även fast man trampade på som en idiot, men hem kom vi! och jag är stolt över mig själv jappjapp. När jag kom hem så slängde jag mig i duschen, sov i soffan och är fortfarande allmänt lat! snart blire Greys iaf (y)


måndag, I en ren korridor klappar ormskinnsboots mot lackade golven

Gjort idag: skrivit klart 2 arbeten, lämnat in cykeln och fått den fixad, kollat på film, shoppat 1 klänning 1 linne svart nagellack armband, packat och nu ska jag bada och måla naglarna!
Dagen känns fin, förutom att morgondagens väder spår regn!! Fy fan säger jag om jag ska tälta i regn men som mamma säger "det är över på onsdag" och hon har rätt hon. Jag sitter och försöker knäcka mitt kodlås men det gör segt, undra vilket nummerkombination jag hade på huvudet när jag var 11? Den som visste vad som for runt i huvet då.. Nej nu ska jag ta och packa lite till, pumpa cykeln och hälla upp badvattnet.


sunday bloody sunday

Tja! Igår, stockholm baby med matilda och malin. Jag shoppe så lite så jag ångrar min visit, jag som hade så mycket pengar. Men så blir det när man går med människor som inte har samma stil som en själv så det blir det typ 5 VILA affärer men jag klagade inte. Jag gick lite själv till de affärer jag ville och prövade jeans själv, det var ingen hit då man blev fast med ett par jeans som satt fast mitt på rumpan och så ville man haft en större storlekt jaha hej kom och hjälp mig. Och nu läxar min pappa upp mig om att "djur är till för att ätas" och han verkar inte fatta att jag inte gillar att diskutera sånt här speciellt inte med honom då han vägrar ta in mina åsikter och bara kör på sitt envisa jäkla race. Pappa ligger inte på + i huvud taget just nu så jag längtar tills jag får åka hem till mamma faktiskt!
På tisdag drar klassen ut på en cykeltur till falun så jag ska upp till pappas förråd och leta sovsäck nu snart typ ciao

torsdag, låtsas som om det regnar

Det regnar så mycket så jag hör inte vad dom säger på One Tree Hill! mys


onsdag, this aint an arms race

Nu har jag ett kort lov om man nu kan kalla det så, 4 dagars ledigt det sitter fintfint! Sen på tisdag nästa vecka ska klassen cykla till yttre falun alltså sa 2.5 mil och mer än det för att paddla, sen cykla halva vägen hem och tälta i skogen, jippie! not..
Idag var jag mamma mormor och atilda på lägenhetsvisning, det var ingenting för oss men vi kämpar och letar vidare. vi var och kollade på en 3a i dagny, jag kan se mig själv att bo på dagny det var väldans mysigt. Bara man får tag på en fräsh lägenhet där ingen 80 åring bott! Fatta läget, nära till allting och helt underbart. Jag är ingen husmänniska!
Nu sitter jag här och har kollat på kläder på nelly.com.. hittade inget jag riktigt kände oj oj oj det där vill jag ha förutom en körsbärs bikin för 900 ;- som en unge från en arbetarfamilj inte har råd med.
Nu kom jag på mig med att sjunga med till Fall Out Boy, hehe jag borde skämmas.
Haha idag i bilen lät mitt och matildas samtal såhär:
tilda: mikaela vad ska du göra dom här dagarna då?
mikaela: jag vet inte riktigt, städa hehe ^^
tilda: jaha hela helgen? ;)
mikaela: ja självklart, skenande rent! nejmen jag vet inte, gagnef på fredag iaf. du då? :)
tilda: jag vet inte, kanske bäsna för andreas föräldrar åker iväg!
mikaela: jaha vad mysigt :)
tilda : MEN MIKAELA! vi åker ju till STOCKHOLM! :D
mikaela: hahaha jusjta!

min mamma la ett asgarv åt dom senila ungarna i baksätet!

tisdag, vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit

Kort skoldag, shoppingrunda på kupolen i 3 h, träning, solning & hem och äta! En sådan typ perfekt dag (y )
Har inte så mycket mer och säga, snar skolavlsutning och i helgen drar jag till Stockholm med min babe matilda<3



Dom skulle tänka sig för
Om dom förstod
Ett hjärta som slår som mitt gör
Det går på för det får aldrig nog

Och jag kan höra alla snackare
Så mycket snyggare än jag och mycket starkare
Men du skall lyssna lilla stackare
När vi kommer åt ditt håll
ska du akta dig


hutterhutter

Man ska inte oroa sig, 150 kr + (Y)  tänk om dagarna flyter på såhär tills på lördagen då blir jag glad!
Fast sen låg jag i soffan och skakade tänder, frös som satan så nu ska jag krypa ner i sängen till en film :)

 fotografen fotograferar fotrografen!

bloody monday

Undra om jag pratar så mycket om allting så folk slutar lyssna på  mig? Ibland tror jag det, för då får man kommentaren "det där sa du ingenting om" så är man fullt medveten om att man sa något om det och pratade om det. Inte mitt problem,  ingen som stoppar mig! hoho.
Imorse 05.47 ringde min klocka och jag hoppade upp ur sängen för att göra mig ordning för körlektion kl 07. Det gick riktigt bra, och fick beröm!
Nu ska jag kolla på reprisen på Gilmore Girls som jag missade i helgen och bara njuta!
Jag är även orolig inför min budget inför sthlmresan på lördag, ser ut som att jag kan göra av med få se 900 kr - 390 (klippning) - 100 (bussresa) (N)(N)(N) då har jag lite pengar kvar för att spara till resten av månaden, och sen blir det att leva på luft till juni då lönen kommer..
STUDIEBIDRAG I MAJ? snilleblixt. jag kan andas ut

lördagens illness

Först tårar av One Tree Hill, tårar från min värld jag gömmer mig bakom. sedan tårar från min verklighet, min verklighet som bara far åt helvete hela tiden

I try my best to put on a brave-face


fredag, lalallahoho

Woohou fredag och mikaela har hunnit med 2 träningspass, den ni! Det känns så jäkla skönt, fast mindra skönt när jag måste gå i trappor för mina framsidalår är heeeeelt slutkörda ;o Men det var kul på friskis med så många unga hurtiga typer som man känner!
Ikväll blir det nog mest chill hemma hos micki, och träffa linnea igen (y) Just nu för tillfället är jag typ sprudlande glad, det var jag inte för 2 h sen, då var jag arg! jag ska nog ta tag i mitt hurmör och ringa ett samtal och få saker ur luften liksom. Sen så ännu ett woohou, 3 veckors sommarjobb!!!!!!!!!!!!! jag hör "kaaaatching"


torsdag, you help is here?

Jag klarade matteprovet! min ig-varning är bortblåst med vinden och min matte lärare sa att det var ett väl förtjänt G, så som jag slitit! Hurra det här måste nästan firas, fast jag är inte på firhurmör. Får jag gå ut och klippa gräset igen? för jag behöver fundera! Usch det känns som om jag simmar motströms, varför klättra på berg när jag lika gärna nöjer mig med att cykla i nedförsbacke..
Har bokat klipptid också, 1 juni smäller det så hej uppsatt hår tills dess eftersom min kallufs inte riktigt vill jag som vill längre men det är nice. Jag vill att malin a ska kunna dra med mig i helgen, snälla snälla i need it. det behövs ett godkännande sen jag och den bruden släppa loss, go oss


onsdagsproblem med mossa

Mossa i gräset är en glädjedödare, inte för att klippa bara vanlig gräs är så jäkla kul med mossa är tamme fan inte kul!

onsdag, från en kvinna som sa allting är förstört allt är bränt

Dagen har spenderat i skogen och hjälpa typ 10 åringar att lära sig orientera! Det hela slutade med sönderfrusna fötter (i maj?!?!) uppläxning av just en 10 åring som trodde att 3 gymnasietjejer visste att den där stenen vi hade lagt ut på våran verklighetskarta inte var proportionerlig till husen vi hade gjort, ja han helt enkelt dumförklarade oss, för självklart skulle den den stenen isånnafall vara ett berg och ingen sten. Sen kommer en annan unge och ställer sig mitt i våran karta på 9kvadratm och säger hur ritar man ut en jätte då? jag gillar inte barn

Nu ska jag ut och klippa gräset med handjagarn! alltså en gräsklippare utan motor vilket kommer reslutera i en slut mikaela efteråt, det är inte min specialité det där med gräset. Sen ska jag filosofera, jag och iPoden det är lite mer min specialité.

jag är sugen på bus


tisdag, don't worry be happy

Idag skrev jag nationellt prov i matte b! hurray tänka sig att detta kunde vara mitt livs sista matteprov? Det måste typ nästan firas, sen åkte jag hem för dagen var slut hur skönt som hellst. åkte hem och sov lite! Sen ringde Linnea, tösen har varit i Italien i 2 veckor så vi hade lite att ta igen, det resulterade i ett telefonsamtal på 93 minuter! Det var nice (Y) Jag vill också åka utomlands med en massa folk och göra massa roliga saker! Fast vad säger du martina, kanske blir av i sommar?!  Rhodos here we come? Det får vänta och se..
Nu ska jag göra lite läxor, ciao


morfar

Igår 9de maj, var det tre år sedan min morfar gick bort <3 tänker ofta på dig morfar, saknar dig



När Dina steg har tystnat, finns ändå ekot kvar.
När Dina ögon slocknat, vi alla minnen har.
Vi spar dem i våra hjärtan, tar fram dem då och då.
Så kommer Du för alltid, att vara här ändå.


filosofi

Jag är så bäst på att såra mig själv, jag undrar varför jag gör som jag gör. Jag hatar mitt jävla minne, jag kommer ihåg varenda detalj jag gått igenom med en spec person. En person som jag både älskar och hatar. och när jag tänker på det blir jag bara så sjukt ledsen, vissa människor lämnar spår. Spår som jag ville skulle fortsätte en lång lång tid, men som emot min vilja tog slut snabbare än vad jag tänkt mig och snabbare än vad mun hann säga det jag kände. Jag kan inte kalla det misstag för att jag tog chansen, men jag är fortfarande efter 5 månader så sjukt arg på mig själv. Antingen är jag sjukt arg, eller bara fortfarande så sjukt svartsjuk att jag inte längre får hålla om den jag vill. Man förstår sig inte på hjärnan ibland, just nu tror jag den har spårat totalt. Ett brustet hjärta allt för många gånger och jag börjar känna att det är lönlöst eftersom ingenting slutar lyckligt längre. Så många tårar är spillda över en människa, kan han kalla sig bra då? att man saknar en människa såpass mkt att det gör ont, då har han lämnat något positivt efters sig? en människa som lyckats lämna en massa känslor, borde vara innerst inne en bra människa? Dom sidorna som bara jag fick ta del av och ingen annan, dom måste vara speciella.. men egentligen är han en idiot

dansa dårar

Helgen har passerat, jag har spenderat mer tid ute i nyckelby än hemma tror jag :)
I fredags efter skolan mötte jag upp martina jennifer annasara och annika på stan för att göra det jag gillar mest? eller ja, jag gillar ju att utsätta mig själv för det här, men nu kollade jag på (y ) kanske borde säga att det är piercing detta handlar om, och jag är så sjukt sugen på att vara nypiercad igen men jag får vänta till efter 13 september då jag blir 18 och får bestämma själv över min kropp. Sedan efter det blev det is på donken, och sen hem till mig med martina! vi chilla väl mest, sen drog vi till malin och johan! Vi spelade spel, och gud vad kul det kan vara egentligen. Jag får puls av tävlingar, hehe men jag vann ju också så tjoho.
På lördagen träffade jag martina igen (Y) handlade en snygg kjol, som jag nog kanske ska ha på skolavslutningen. Sedan på kvällen cyklade jag till malin igen, spelade samma spel som på fredagen fast sen bastade vi :) Jag malin malin johan och johan! Riktigt mysigt sen spelade vi kort, jag sög på knackpoker. Nu sitter jag här med matteboken framför mig och rättskunskapsboken bakom mig ocdh idrottspapperet i väskan.
Jag håller även tummen på att Malin A får ta med sig 1 + på festen nästa helg, då ska jag ta mig i kragen och visa vad jag vill. För på annat sätt verkar det inte som jag kommer få något tillfälle, får bli att göra det som jag är bäst på! sköta mitt eget liv och om jag vill göra något så får se till att göra det på egen hand!
Fast jag kan inte sluta fundera, jag kanske borde ändra attityd? vet inte

torsdag

Jag är helt slut i kroppen, slutspurt i skolan är inte nice! Matte nationella, eng nationella, hemtenta på 22 uppgifter, eng semenarium, svenska bok! är ju nästan bara början, tjoho. Tur att man kan chilla och arbeta samtidigt med klassen, den combon är jag och johan bäst på. Hade förövrigt min första körlektion idag, det gick rätt så galant.. Fast jag är ju där för att lära mig och inte vara bäst från början hehe. Jag längtar efter körkortet och mitt mål är att boka in uppkörning den 15 sep :) 2 dagar efter min födelsedag.
Imorn ska jag äta pizza med malin johan och findus! nice säger jag, sen på lördagen vill jag dra uuut, på något tjohejigt! men alla bara går på krogen.. Sen mitt förra typ deppinlägg över livet, det består lite faktiskt.
Men nu ska jag åka och spinna med malin, glömma alla bekymmer och svettas lite!


söndagens filosofi

En tråkig helg, resulterar i att jag filosoferar alldeles för mycket. Igår var varenda kompis upptagen så jag satt bara hemma. Jag är en person som behöver vara social för att klara av mig själv, så såna här helger gynnar mig inte för 5 öre. Koppla av, släng dig i väggen. Mitt rum är i princip skinande rent och mina tanker i botten. Jag börjar tvivla på mig själv som kompis, för den senaste tiden har jag mött alldeles för mycket jobbigt och negativt, jag får inte vara delaktig och då undrar jag om jag gör något fel? Att vara sig själv verkar inte duga, vem vill alla andra att jag ska vara? Jag behöver få uppskattning även om det låter fjortisaktigt, men det behöver alla and i know it. Många är bara med sin partner hela helgerna och andra gäng hittar på saker, gäng jag står som i hälften i. Allt känns bra så länge jag orkar och vågar bjuda in mig själv, men det tär på insidan.


fredag kväll

Idag har jag solat, det var himlans skönt! äntligen kanske sommaren kan komma nu, yes yes yes. Sen drog jag och morsan till mormor och skulle grilla, vid 4 på dagen!! Kändes inte riktigt klokt, värme x3 men jag överlevde och 2 h senare låg jag och sov i solstolen i skuggen som ett litet barn. Nu kom jag precis hem från stan, där jag varit med martina. Det hände inte så jätte mkt, men det är alltid trevligt att komma ut :)


vi gjorde en ritual som vi har (Y)

sista april

Sista april igår då, jag kom till matilda i det fina vädret och möttes med skratt och grillning det kändes som en jäkla bra start. Det babblades på och senare kom lite släkt till mig :) Det blev välkomms drink och sen lite käk det var jätte gott även fast jag hade ätit innan jag kom dit, men man får ju alltid plats med mer och det fann ju så det räckte och blev över till ett fotbollslag! Sen lite drinkar med vin och så bestämde vi vad vi skulle göra. Det slutade med att vi cyklade upp till kvarnsveden och där så "spårade" allt, ingen fest, 3 pers, jaha tänkte vi? lite bråk och tjafs men sen cyklade vi hemåt igen. Sådär ja och vi avverkade 1 mil på cykel! hem igen, till dom lulliga 40 åringarna sen åkte vi vidare till min kusin som hade hemma fest. satt där ett tag, man kändes något år för ung med det dög nog mkt väl :) folket där sen skulle till krogen så då åkte vi till 40 åringarna igen! allsång med gitarr så slutade kvällen och jag la mig i sängen halv 3, slutkörd och nöjd :)


RSS 2.0