torsdag, and my back has been breaking from this heavy heart.

min mamma är den största anledningen till att jag mår dåligt. det finns ingen som hon som kan klämma till tårna på mig i varenda dörrkarm. det är inte ofta jag får positiva kommentarer av min mamma, utan det är för det mesta gnäll och enligt hon så är jag bara snäll mot henne när jag vill ha något. och det känns väldigt kul att höra. när jag städat, har jag gjort det fel, har jag diskat har jag diskat fel, ger jag henne musik gnäller hon över när jag inte vill ladda ner något åt henne, hon gnäller på att min hårddisk är sönder för hon vill ha en film, hon gnäller att jag är hemma jämt, att jag är borta och inte äter rester, hon gnäller över min körning, hon gnäller över att jag aldrig ger mattips, hon gnäller att jag aldrig svarar på sms.. and so on.
hon tänker aldrig på att jag jämt plockar undan efter mig, iaf det mesta som jag inte använder dagligen. hon tänker inte på att jag kör utan gnäll och problem alls för mina körskolelärare, hon tänker inte på att MINA 60 gb bilder är borta från min uppväxt när min hårddisk inte fungerar :( jag blir så less på henne, ska jag behöva smeka henne medhårs 24/7 för att få höra en bra kommentar? man pallar inte att leva med pressen på att alltid vara så himla duktig och änglalik. jag gör ju jämt som hon säger, kommer hem när hon vill, hjälper henne med grejer och är alltid med på saker. vad mer kan jag göra för att göra ann-mari nöjd? hon har tom omedvetet skaffat sig smeknamnet minihitler för mina kompisar, ibland vill jag säga det till henne men hur mkt skit kommer man inte få då?
tur att helgen ska spenderas med vänner, viktor och pappa! människor som faktiskt får mig att må bra utan att göra ett skit, för jag vet att dom alltid finns där när jag behöver dom som mest.

det som triggade mig nu att skriva och fälla en tår var när jag och mamma gjorde en hallon/blåbärs paj, hur mkt kommer jag få njuta av den nu? ensan, i tysntad. fan jag är bäst på att tycka synd om mig själv det gör inte den här saken så jävla mkt bättre alltså. sen ska jag måla naglarna och kolla på film, kanske bada också med ipoden högt som satan <3


torsdag, livet är en fest håll med om det folk å fä

åhå jag njuter av att vara ledig, jag har knappt tid att sitta här vid min dator som jag brukar göra så mycket. fast det tar jag som något positivt, att jag har saker att göra på dagarna. har haft en sjukt bra helg som har bestått av: filmmys, viktor, tjejmys + fest, viktor, grillning + bubbelbad, matilda! det är vad gjort fram tills idag och jag har njuuutit.


det har gått två dagar till sen jag skrev dom där 3 raderna, livet levet sitt eget liv och jag har myst med viktor ons/tors :)

när jag och malin åkte buss till gräv i måndag så hade vi en väldigt mysig pratstund, men vi pratade om en rätt otippad person väldigt mkt, och nu drömmer jag om honom, drömmar jag inte vill drömma! jag känner min kropp väldigt bra efter 17 år, jag vet hur min hjärna fungerar och om jag fortstäter drömma såhär så kommer jag såra en människa som jag är väldigt lyckligt lottad att fått träffa.. efter att vi diskuterat denna människa ett tag så missade vi busshållsplatsen och fick gå 2 km på riksväg 70 :)
på lördag flyttar också en av mina bästa vänner, hur jobbigt är inte en sån grej? men det rår väl inte på förän alla splittrar pga av detta jävla slut på gymnasiet! jag vill inte? nu ska jag återgå till mitt underbara sommarlov och äta lite mat


torsdag, tack som fan

moral, vart har jag min moral just nu? det känns som om jag tar mig vatten över huvudet och tror att jag kan ta allting som en lek för tillfället. får man göra vad som helst, flörta med vem man vill utan att behöva få dåligt samvete? hur ska man veta om den andre också tar det oseriöst och bara har "lite kul" eller om den sitter där och småler och känner sig gladare bara för att jag lättar på hatten och bjuder lite på mig själv? jag kanske måste se upp på hur jag beteer mig inför andra innan jag måste ta alltför många konsekvenser. ibland känns det som om jag borde starta om på nytt, glömma allt gammalt trams som jag gått igenom som egentligen gjort mig till en starkare människa. men den delen behöver inte försvinna, jag skulle bara behöva stänga dörrar bakom mig och blicka framåt. så låter det nog i varje människas liv, men hur många är det egentligen som gör det? jag tror inte man kan glömma sitt förflutna utan man får nog göra det till sin vardag och lära sig hantera det. kloka ord, ska jag följa dom? jag tror det, nu ska jag fortsätta möblera om mitt rum, skapa nya ytor på rummet mitt, det här är ett sätt att glömma lite av mitt gamla liv här på regnbågsgatan. behöver se det från en ny synvinkel.


onsdag, somebody told me

västerås med mamma var nice, jag storshoppade och vi  hade det allänt trevligt som jag visste att vi skulle ha det :) men jag orkade inte smsa med alla mina kompisar som skrev, sen så fick jag skäll när jag kom hem att jag är en usel smsare och har betett mig konstigt. tänk att folk flippar ut på 2 ynka dagar :p eller flippa ur var väl att ta i men många påpekade mitt lata initiativ till att svara på sms. även jag har tjatat på folk som inte svarade förut, paybacktime? hehe.
solen skiner, och jag ut igen och visa min bleka kropp för solen


söndag, losing touch

imorgon drar jag och mor min till västerås, lite kvalitétid även kallad :) jag tror vi kan lugna våra nerver och vara sams i två dagar. det ska bli nice med lite nya affärer och hotellfrukost och mys med mamma, det var länge sen det bara var jag och hon borta sådär. vi står faktiskt varann väldigt nära bara att vi ryker ihop allt för ofta, vi är lika envisa, har samma temperament, olika åsikter lite för ofta om saker som gäller mig och ja vi kan bråka så det står härliga till men jag älskar min mamma ändå, för hon är jäkligt tuff och snygg för att vara 44. jag hoppas jag ärvt hennes gener på den delen, eller ja min pappa är också snygg för att vara 46 så det spelar väl ingen större roll (y ) mina föräldrar är coola individer och jag skäms inte för någon av dom, dom är ju en del av mig så att säga och jag skäms ju inte för mig själv


söndag, i've got to break free

komplex, japp vi alla har och nu sitter jag här och stör mig på en kroppsdel på mig som är för smal! jag förstår mig inte på mitt huvud ibland men ja mina knän och omårdet runt där är för smalt. mina knästrumpor faller ner, jeans sitter alldeles slappt, mina harembyxor ramlar på vaderna som ska sitta under knäna. jag blir lite sur att ingenting sitter som de ska. fast va är det och gnälla över egentligen, inte ett piss värt det men här sitter jag och vill slänga mina knästrumpor i papperskorgen eftersom dom veckar sig över knäna och faller ner från låren.
och mina externa vill inte fungera, 4 års bilder där på och jag ignorerar felet och tror den fungerar nästa dag.
har haft en väldigt bra helg ändå :)<3 och imorn åker jag och mor till västerås, shopping och hotell nästa!

torsdag, baby you look fantastic

master till master, apostlahästarna pegasus, sportfältet & benojerrys, kamerakortpåelstationer, studsmatta i lergärdet, fest, elias, mazariner, dålig kyckling + hb, bakisdagar i gräset, tändar tricket, kupolen, äta godis 24/7 förr, friskispass, slingor, kameror, pl, sms, KALLE, ungdomsmottagningen ;), sova till film, "dela" vårdnaden på hamster, nagellack, konfirmation, fruktsallad, glass, piercings, DC, bäsnafest, baginbox, HAJ!, gnu, rödkål, honey, fotografisk bild A, apelsin mani, PERRA kill yourself
min exakta 1 km granne förut, pusspårej

onsdag, don't need a microfon

jag gillar den jag är, jag gillar den jag blivit, jag gillar den jag skapat, inombords.
jag gillar min envishet, mina skrattanfall, min humor, mina blickar.. så började jag mitt inlägg, sen kom mamma

måndag, 1x2x3x4 stå upp om du kan

i lördags var jag tydligen på en peppa självkänsla fest. jag åkte på affes 18års fest med viktor malin och matilda :) det var nice, jag hade as kul och stuff. jag trivdes till tusen med mina gamla klasskamrater och hade verkligen så trevligt man kunde för tillfället kändes det som. jag pratade med nya människor, spelade asrolig ölspel och jag kände bara hur allt flöt på. på nattetid pratade jag, mattias, mö, kers, niklasson, jonas och billy kroppsformer och det lät som så att tjejer ska ha platt mage så drog kers handen över köksbordet "fast inte såhär platt och slog handen ner i bordet, utan mer såhär" och drog handen en cm över köksbordet. bäst förklaring tyckte jag vid tillfället och drog upp tröjan och sa "men såhär då, det är väl okej?"
 
det är sååå inte mig, jag måste mått bra tänker jag i efterhand för det skulle jag aldrig våga med mitt vanliga självförtroende. och min mage var ok. självpepp nr 1.
självpepp nr 2. rasmus sa till viktor "du är lycklig lottad som får vara med mikaela".. när viktor sa det till mig på morgonen efter ville jag bara gå och krama rasmus
självpepp nr 3. sebastian presenterar sig för jennifer och får den här responsen "hej ah jag vet vem du är, du är dum i huvet och du ska veta att du gick miste om en väldigt bra tjej" go jennifer
självpepp nr 4. morgonen efter och jag får ett sms "vad snygg du var igår" "tränar du fortfarande?" "det syntes, säger bara m-mm-mm :)"

har haft en sjukt bra helg, humöret på topp, känslorna är fortfarande som en gummiboll


onsdag, beat it

mitt humör, en bergochdalbana. av en mening sitter jag här i tårar och tänker vad jag har gjort för fel egentligen. jag är mån om mina kompisar och vill alltid deras bästa och jag är ärlig, säger vad jag tycker och känner särskilt om dom frågat och självklart får man ta konsekvenser om dom inte gillar mitt resonmenang. men jag gillar inte att höra vissa saker, särskilt från människor som inte har varit intresserade och insatta i mitt liv inom vissa områden och kan lägga vissa kommentarer ändå.

You wanna be tough, better do what you can
So beat it, but you wanna be bad

nu tappa jag självförtroendet helt. vissa säger att dom är så glada för min skull och verkligen unnar mig det som hänt men nu känns det bara jaha nu lägger jag ner. jag spelar fall out boy - beat it på repeat. jag är ledsen, god natt


onsdag, your creepy heart

I'm still young, but I know my days are numbered, 1234567 and so on. But a time will come when these numbers have all ended. And all I've ever seen will be forgotten
Ny favorit låt, den är så fin "crash test dummies - at my funeral"

det har regnat, haglat, blåsit idag men solen har även kikat fram. men jag mår bra, känner mig rätt chill och jobbet flyter på som aldrig förr och vi sover nog sammanlagt 1.5 h på alla raster, annars orkar vi inte.. slitet och sketet arbete jag har för 4 kr mindre i timmen än vad jag trodde. efter jobbet så träffade jag johan johan findus nicklasson en sväng och åh det var la härligt och prata lite och skratta lite. vi satt på waynes i 3 h tror jag. det regna in genom taket också, det droppa lite, det droppare mer exakt i 100 ppm/sekund! poplåtar som spelas på klubbar har ofta en takt på 120 ppm, det är vetenskapligt framtestat att människokroppen går igång på den takten sexuellt, jappjapp vad jag kan och vet.
idag på jobbet prata vi om svartsjuka, det var intressant. jag kan inte in påstå att jag är jätte svartsjuk. vi konstaterade att man litar på sin partner, det är omgivningen man inte litar på.

måndag, we are like animals

ensam hemma, sjukt härligt att bara kunna spela musik på mammas bärbara i soffan och njuta av livet för det är vad jag gör. jag träffade mina gobitar malin och johan en stund ikväll och åh dom får mig på bra humör, dom tar mig för den jag är och bara ler åt mig när jag gör saker som är typiska mig. älskar dom. jag vet andra saker som får mig på bra humör också, en annan bra människa. jag trodde nästan inte man kunde vara så underbar som just den personen var mot mig. jag förstår inte vad jag levde i för bubbla förut som jag förälskade mig i när man skulle kunna ha det såhär. att ligga vaken med en person hela natten och bara prata för att lära känna varandra och känna hur magen bara knyter sig såfort människan pussar mig i pannan det är underbart, det är livet, det är vad jag har längtat efter, det är vad mitt hjärta behöver. nu vill jag inget mer än att drömma mig bort till lördagsnatte och uppleva den igen. men jag kommer inte ännu öppna mitt hjärta förän jag vet om man får samma känslor och needs av den andra personen. men ack det är svårt och inte bara slänga sig på cykeln för att få se han in ögonen igen haha nu lät det som jag kärat ner mig men jag kan hålla band på mig faktiskt.
idag på jobbet hade jag sjukt kul, 2 tjejer 2 killar och vi var så barnsliga och lekte mest på jobbet idag faktiskt. sånt måste man få göra ibland också.
ps det är tråkigt att äta själv ds


söndag, live it up

det var nu jag satt och borstade tänderna framför datorn i 15 min, jag bara drömde mig bort. jappjapp jag mår bra, prima, lycklig, livnjutare för tillfället

fredag, looking out a dirty old window

jag kom till dala-floda igår och det var fett nice även fast jag var sjukare än sjukast just då. mitt ena öga hade börjat vara, jag hade ont i öronen och tandvärk. men ögat var tydligen pollenallergi, tänderna har jag ingen aning om men idag är all borta :D jag behövde höra lite livemusik. det kanske var som att ta en återställare på en bakfylla, jag behövde ett gigg efter peaceandlove! där har vi det. idag är jag mycket piggare, jag börjar låta som en kvinna på rösten och all värk är borta, jippiekayey. nu får vi se vad som händer ikväll, jag hoppas på talludden då jag ska undersöka undersöka och spekulera, haha jag känner bara hur glad jag blir :D jag börjar tillfriskna rejält, mer å mer för varje minut som går, mer å mer för varje ton som kommer ur mina högtalare mer å mer för varje andetag.
ge mig mera jobbtimmar
ge mig mera mat
ge mig mera kärlek


onsdag, she got the world

det gör sjukt ont i halsen och gråta, men jag är så sjuk att jag inte orkar någonting och jag svettas så fort jag rör på mig. och om jag inte pallrar mig till jobbet så får jag inte åka till dala-floda och se på empty bottles vilket jag så sjukt gärna vill. det skulle vara så stort och se andreas spela och sjunga, så mycket som jag lyssnar på honom och han frågar mig om personliga råd om saker och ting låter bra. han litar på mig och jag vill fan vara där och fota åt dom och lyssna på vad dom har åstakommit. sen ska alla mina gangsingpolare+ malinmalin på fredagen äta pizza och sen hem till johan vilket jag också missar pga detta jävla jobb och förkylning. jag vill bara lägga mig och stirra in i väggen.

onsdag, no one is singing for me now

En storm på väg i natt, rannsaka och bekänn.
Guds son ska komma nerstigen från himmelen igen.
Du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval.
Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral.

jag är sjuk, på jobbet kunde jag inte vara för jag kunde knappt stå upp på mina egna ben utan jag cyklade hem halvt levande, halvt död. och imorgon ska jag på festival, jag måste bli frisk tänker jag. sitter och lyssnar på lite ted gärdestad, den mannen kan få en bra på humör och sen pratar jag med en människa jag inte vet om jag kan lita på, jag har hört att jag inte ska ta det på största allvar men den här människan kan sin sak och jag sitter här med ett litet leende på läpparna och kan inte sluta. men ska man in i leken, så måste man leken tåla. hur mkt tål jag egentligen? jag är så sjukt lätt att få på fall, tragiskt men så sant. eller inte på fall så jag blir kär i kärleken, men att få på fall och flörta med.
jag gillar och flörta, har alltid gjort och kommer nog alltid att göra.

jag dricker minst 3 koppar te om dagen nu förresten, för min hals.
min nya drog, och det är sååå gott.

RSS 2.0