onsda, i wanna be a big star

jag har aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv som just idag ungefär. just idag känns det som om jag har ingen att vända mig till och kunna träffa, vart tog alla mina kompisar vägen? har jag betett mig som ett as och svikit alla? jag vet inte vad som hänt men mitt liv är så jävla tråkigt nuförtiden, jag jobbar och träffar alex vilket jag för det mesta är jävligt nöjd med men med 4 dagar ledigt i månaden hinner man inte med så mycket annat. men när jag får avslag från äsklingen (ja han vill nog vara ifred ibland) så känner jag mig helt tom, vem ska jag umgås med? hopplös dag

lördag, am i more?

vet ni vilken upptäkt jag har gjort, om man pratar med den man han dilemman med så löser det mesta sig ;) varför sluta sig och bygga upp känslor när man kan prata och reda ut? det som står i alla böcker men som är så inåt helvete svårt att göra.

men nu gäller det att ladda om för ikväll ska jag ut ! andra gången denna sommaren (ja jag säger sommar fram tills jag fyller år)

så nu ska jag försöka vara glad, glömma alla andra hormonbekymmer och så klackarna i taket. önska mig lycka till


torsdag, i'm not a robot

jag har en fundering och det är ju då jag brukar använda mig av bloggen för att ventilera!

jag är i ett underbart förhållande, jag är dödskär och jag svävar bland moln (fortfarande) :) men det som bekymmrar mig är hur mycket får man klaga och bli besviken på småsaker?

dilemma 1: han bor i gagnef, jag i borlänge. jag jobbar till 4 varje dag och jobbar varannan helg. Han har apu just nu och jobbar till 4. detta innebär att man inte har tid för varandra som om det vore vatten :) jag vill spendera varenda ledig stund med honom men jag har ingen bil och buss är krångligt för man tar sig nästan aldrig hem. men dom dagarna då vi inte ses som faktiskt är majoritet i veckan så brukar han och hans gäng åka till borlänge och jag vill att han ska höra av sig så jag vet att han är i borlänge så man kan få chansen att säga hej och få en puss. men detta tänker inte alltid min lilla 92a på. får jag störa mig utav helvete på det? okej han kommer faktiskt förbi IBLAND och säger att han älskar mig och är så kär i mig så jag blir tårögd men varför kan inte det hända varje gång

mitt andra dilemma är att jag tjänar pengar, vilket betyder att jag har friheten att göra det mesta som jag vill haha :) han tjänade pengar i somras men la allt på en ny bil...... vilket tror ni prioriteras i hans plånbok? jo bilen :) han kan lägga ut pengar på bensin för att åka runt överallt, äta ute och roa sig med sina polare. men när jag frågar om han vill hänga med han ut så har han helt plötsligt inte pengar, jag vill bli sur på honom..

och det där med sms, jag blir sur när han inte hör av sig, svara på sms eller undanhåller mig fakta på vad han gör.

men HEY allt det där glömmer ju jag såfort jag får se hans söta tryne <3


RSS 2.0