söndag, hello my love

precis hemkommen från dansträning, och idag har jag lärt mig jitterbug, swing och en viss vals. I'm loving it! dansa är så min grej och detta passar mig som handen i handsken och bekymmerna flyger ut genom dörren.



Förresten så har helgen varit fullspäckad med jobb och fest! det har varit väldigt nice men tärande jag är som en livs levade zoombie just nu. utgång och jobb är inte den bästa kombinationen men jag hade jätte kul på s2 igår! en toppen kväll med världsgoda drinkar och supersällskap :) <3 god natt


onsdag, där stålfåglar flyger om natten över dom som flytt sitt land

vem fan var det som kom på att UF-företag ska skriva delårsrapport och en sjujävla massa budgetar? jag känner mig ju dum i huvet som johan har påpekat en sådär sju gånger idag. och då hände en rolig grej i ljushallen:

malin till johan - ÅH! du är ju en idiot
jag - åh johan, det är någon mer som är en idiot :D inte bara jag. nej justja, jag var ju dum i huvet :(
johan - ja du ser, du är ju dum i huvet på riktigt :) du skulle nog passa bättre ihop med badass än vad vi tror.

pluggpluggplugg




söndag, alltid rött alltid rätt

Jag bokstavligen dör, nästan! kolla... leopardlakan det är ju min dröm <3 när lönen kommer klickar jag hem detta innan ni ens hinner blinka


söndag, i hans trädgård faller äpplen idag



Bara långsamt, långsamt lämnar vi
Och allting som är fel
Ìngen ser nåt, ingen vet, bara stänga av allting som är
som är nere hos er

Aldrig nånsin komma ner




tio stycken fingrar i en hypnotisk dans
tatuerar min kropp med allt fingrar kan
tio stycken fingrar min älsklingsdrog



söndag, don't wont to hear about it

hemkommen från träning, kupolen och malin! malin berättade en nyhet för mig som hon tyckte jag borde få veta och det gjorde mig mkt fundersam. eller inte fundersam bara lite nere men absolut inte ledsen :) det handlar om en person som alltid kommer betyda väldigt mycket men som inte är något att ha, ja precis han! han har tjej igen.. varför får vissa tjejer så lätt? vi kom fram till anledningen att han nog aldrig blir kär utan känner bara attraktion och kanske mår som bäst vid sällskap? så får det vara och nu släpper vi det här mikaela. get over it!





och åh, malin mitt hjärta vad hon är typ bäst! hur ska jag klara mig utan henne om vi kommer plugga på olika ställen? hon förstår sig på mig och får mig att sätta fötterna på jorden.
martina får också var med på bilden, för hon är också bäst. punkt slut. även fast vi inte ses så ofta så står hon sjukt närma mitt hjärta.

Oh and pestilence is won when you are lost and I am gone
And no hope, no hope will overcome

And if your strife strikes at your sleep
Remember spring swaps snow for leaves
You'll be happy and wholesome again
When the city clears and sun ascends





söndag, ladda grabbar

vissa människor får gärna åka dit solen inte skiner, jag ska iaf åka och träna nu för att bygga min kropp som alltid ska visas där solen skiner. jag är typ arg

lördag, i have been waiting hour for this

jag får ångest om jag inte har något att göra på helgerna, när jag vill göra något. jag skulle nog kunna göra mig själv rejält deppig och komma på 100 negativa anledningar till varför just jag sitter ensam hemma denna kväll. nu är jag sur och halv ihjäl stressad för att jag har inget planerat inför kvällen. jag har en som jätte gärna vill ha med mig till stora björn, men jag har inte pengar till det ;s då får jag ännu mer ångest. jag gillar inte det här

lördag, call on me

igår hämtade jag upp jennifer för lite bus ute i baggbo! det var såkallad korvfest ute i buschen och vi hade riktigt kul :) med samma gamla pojkar och bara fult nytt lammkött ;) vi kollade på eric pryds - call on me


och jag sa att sådär tränar jag på friskis, i baddräkt. jonas trodde stenhårt på mig och fråga hur jag fick sån kropp. chips var lösningen ;) eftersom jag satt med den skålen och smååt! jonas var stolt över mig som visste om såna bra videos, jag känner mig hedrad.

Sen vid 01 åkte en fullpackad fransyska hem mot borlänge och donken och jag har nog aldrig skrattat så mkt i en bil som jag gjorde då. jonas dansken och engstrand, dom är bäst. jennifer spelade in allt ihopa och jag ser mkt fram emot att höra detta! sen igår var det skönt att vara med skräddarbacksbarnen och slippa tänka på massa andra bekymmer jag byggt på mig under veckan. jag är sjukt orolig för vad som händer ikväll och jag vill helst bara blunda och lägga mig i sängen men ack ack. jag ska väl ta mig i kragen och visa vad jag går för?

måndag, i could..

vid middagsbordet ville min kära mamma påpeka hur tragiskt det är hur jag blivit. hur är jag? jag har tydligen en attityd som hon tycker är sorglig att se och uppleva. och att det är bäst att vi slutar prata antydde hon till.

jag pallar ärligt inte längre, så ikväll åker jag till malin och sover.

måndag, i'm a killer i would love to make you cry

veckans uppdrag var att kolla om badass luktade gott eller som johan kallar det "såna luktar Shaun Paul"..
står vid mitt skåp, badass och hans gäng sätter sig vid bordet precis bredvid och latjar och sånt. jag blir för det första helt till mig efter min dröm om honom och jag rodnar säkert som ett litet barn. men jag tar tillfället i akt och doftar såfort han går bakom min rygg, i extas tar jag mina grejer och springer till findus och berättar min upptäckt! tills stina knackar mig på ryggen och säger "Mikaela dina nycklar hängde kvar i skåpet och stod öppet" är man i extas så är man? ;)

Och jonas inne på s2 körde en rolig grej med nicklasson för att testa hur full han var.
"häng med nu vart ljuset tar vägen, sen gissar du" det var riktigt kul! :D vi skratta medan nicklasson hade lite svårt att hänga med ;)


måndag, wasted on fixing all the problems that you made in your own head

Jag säger bara "for the love of god" detta är bra !


söndag, all for one and all for love

Let the one you hold be the one you want,
The one you need,

When there's someone that should know
Then just let your feelings show

21.05 stod min hämting hos pappa och körde mig upp till skräddarbacken, när jag entrar mattis hus får jag kommentaren "vi går om en kvart". yeah vilken förfest :) och inne i vardagsrummet stod rökmaskiner och stroboler och det var väldigt nice även fast det blev en halvtimme i huset. och halt var det att gå i snön med mina nya klackskor, bambi på hal is varning. på stan vandrade vi runt och besökte nicklasson för att "provligga" hans nya säng. kl 23 blev det s2 med väldigt lite folk, och besvikelse uppdateringar på mobilen. men klockan blev mer och folk rasade in. det blev a hell of a lot of dancing med borlänges basketlag? och många ansikten man kände igen. en kille knacka mig på axeln och sa "hej" och jag rådissa honom :( sen var det två turkar som lyfte upp min kjol och tog tag om min rumpa :O! mitt uppe på scenen, tackar tackar. sen smekte den ena skrevet mot mig och då fick jag nog och gick därifrån. kvart i 2 hamnade jag i sängen hemma och uppdateringarna på mobilen var mkt roliga och givande, tillskillnad från missförstånden tidigare den kvällen. somnade med ett leende på läpparna.

lördag, pilla in en prilla och förstå att ni är kungar ikväll

inatt vaknade jag lycklig! jag hade drömt att jag blev tillsammans med badass och hur han också spanat på mig under en längre tid. jag bara njöt av att få bli kramad av den härliga famnen, även fast han snattade och hade polisen efter sig ^^ det var underbart! sen vaknade jag och insåg att allt bara var en dröm och att en viss person fortfarande inte svarat på ett sms som gjorde mig mindre lycklig. men den här drömmen har påverkat hela min dag positivt.

och ikväll efter jobbet blir det ett besök på s2, fast först nu innan jag drar på mitt andra jobbpass så måste jag åka hem och hämta nya strumpbyxor eftersom dom jag har på mig har en maska på bägge benen :(

fredag, nerför backen över torget

It´s the feeling you get when your thoughts are far away.
You see her talking but you can´t hear what she says.

filmkunskapslektionen i morse var nice, vi började kolla på "hajen" och haha mitt i filmen sitter alla tjejer med händer över munnen och skriker AAH! även några mörka stämmor hörders så killarna blev också rädda, det var lite kul. på idrotten dansade jag och malin folkdans, sen spelades det innebandy. fan vad jag kämpade och vann gjorde jag också! haha mitt lag förstås och jag var bästa pepp-skrikaren på avbytarbänken när jag väl satt där :) det var på topp helt enkelt. det fortsatte med matsalen och ett långt snack om kärlek, sex, dejting och sånt där kul.

findus "åh alltså han i 1m han är ju faktiskt snygg"
mikaela "men han ser helt lost ut?!"
johan "HAHA påtal om lost, så jämt när jag ser badass tomstirrar han och har tungan påväg ut ur mun"

hahaha, det var så kul och dom har något emot min badass ;)
jag tror seriöst jag måste byta p-piller för mitt humör är ju som renaste bergochdalbanan

jag och johan i somras på moppen, när vi skulle köpa marshmallows

torsdag, du kan bli en stjärna som dom aldrig kan ta ner

denna simpla skapelse men med en sjujävla meningsfullhet kommer nog tatueras in i snarlik form i februari/mars om jag får som jag vill :) det är en global symbol för medicin och datumet är när jag fick diabetes. texten är ett litet "slag ord" från svenska diabetes föreningen och texten har jag även på ett tygarband. Det är för att peppa mig själv att ta hand om min diabetes och att påminna mig om att det är bara jag och ingen annan som kan göra det åt mig.


torsdag, in your head they are dying


Jag var ut och fota idag när jag kom hem från skolan, det var ett sånt underbart härligt sken ute :)


ondag, lämnar bara märken som en stilett kan ge

min och min mammas relation är minst sagt speciell.. jag vet inte om det kan gå en dag utan att det är tjafs eller spydiga kommentarer till varandra. och idag vid matbordet börjar vi prata om mogenhet och så sa jag att jag trodde att jag vuxit till mig och blev pskykiskt stark såpass ung pga mina föräldrar, som dels är skilda och är väldigt speciella individer. jag sa inget negativt men mammas påhopp blev ju minst sagt otäck och jag berättade att jag ventilerade mig till johan och malin om hennes och mina bråk och så sa jag det senaste tipset malin sa åt mig. hon reagerar "tänk om jag skulle säga allt till mina jobbarkompisar va?" ... jag vill hemifrån ett tag 
bilden är från 2006, jag saknar min stil litegrann faktiskt. 
                                                                                                                                                                                          

måndag, jag flyger över er alla nu

mikaela - "jag ska tvinga min kille att pierca sig i ollonet!"
malin - "det är därför du inte har någon kille mikaela"
johan - "hahaha"

malin är så positiv ;) tillbaka till skolan, det märks and i love it! jag ska njuta till fullo av min sista termin på gymnasiet. finns inget ställe som ger mig mer lycka faktiskt, lycka i att få träffa mina underbara och hysteriskt roliga kompisar varje dag. fast första dagen på sista terminen och jag fick inte se badass, dålig stil av honom tyckte både jag och johan. nu ska jag på spinning!


söndag, the girl can't help it she cant help it

igår var jag bjuden på fest! det händer inte så ofta i mitt liv, det brukar ju mer vara "får jag komma?" men iaf så firade vi jennifer och ja å matilda kom med blommor och halsband (y) det blev att dricka lite vin och mingla lite, det var roligt och det blev lite full rulle på vissa folk. sen knöka vi in oss 9 tjejer i en bil, som det redan satt två killar i ;) jag och elin satt i den underbara bakluckan och hade det mysigt. väl inne på s2 blev det cider, och under happy hour är det ju 2 för 50 och som jag och malin sa så var det "ett riktigt kap"



det bjöds på massvis med dans, en och annan puss med en trevlig människa som jag faktiskt hoppas på att se lite mer av. matilda lovade mig att fixa det och hon är ju bra hon faktiskt. efter en lång kväll har jag nu en sju jävla träningsvärk igen, i hela jävla bäckenet och allt som det innefattar. simning + dans i klackar gör susen.


söndag, tonight gonna be a good night

träffade matilda i fredags, vi åt en varsin happy meal och skänkte våra leksaker till dagbarnen hemma hos henne ;) dagens duktiga flickor! på kvällen bowlade vi med andreas och viktor sen efter det drog vi till förfest och var sociala. kvällen bestod av gitarr + sång i massor. jag säger bara mys :)



fredag, vi är pojkarna som busar med flickornas små ...

ibland vill man bara skrika och slå händerna i luften! jag blir så less, arg och känner bara hur min mur faller sönder. just nu sitter jag här och bara åh det är synd om mig som är ensam. jag som nyss skrev att jag känner mig stadig på jorden och allt annat.
var i en lägenhet idag som jag senast var i när jag var tsm med viktor, så jag satt där och bara jahaja tyckte smått synd om mig själv. till vilken nytta? i dagsläget saknar jag inte förhållandet med viktor, jag har gått vidare så att säga.
sen någonting jag jämt gör, är att kolla tims facebook om han har kommenterat någons status, blivit vän med någon mm. till vilken jävla nytta? för att sitta och muttra över killen som jag aldrig kommer komma över men inser att han är ingen jag vill ha egentligen. fan ta känslor !! och på nyår fick jag höra frasen ex antal gånger: jag hoppas du hittar kärleken i år mikaela, någon som verkligen bryr sig, men inte heter tim!
jag ska nöja mig med hädanefter att glo på badass i skolan tills jag har modet att göra något med mitt liv :)

ta mig tillbaka till den här tiden. då man var allt på o: orörd, orädd, okomplicerad, ovan, osårad, okrossbar! jag villl inte vara nedkladdad med händer och blickar, rädd för vad som kommer hända i framtiden eller rädd för folk, komplicerad för folk att förstå, van att må konstigt samtidigt vara så glad, sårad av människor jag trodde stod mig nära, krossbar av ytlighet och känslor! detta år jag vill tillbaka till är 2007


torsdag, jag kan hoppa över bockar i mina plastiga sockar

när man går nerför en trappa, så går man ju inte sakta. inte jag iaf och nu när jag trippar ner för trappan här hemma så gör det fruktansvärt ont i mina bröstmuskler för jag har sån träningsvärk! den ni :( det är ju pina och pest där här men samtidigt så underbart det känns liksom att man lever. kan bli 5 träningspass denna vecka och det sitter så jävla fint för jag lever som bäst när jag får träna. glömma alla bekymmer på spinningcykeln eller stå på jympa golvet och svetta arslet av sig! för det är just det jag gör, jag svettas när jag tränar och det är ett komplex jag måste bli av det. det är ju ändå typ en av de naturligaste sakerna du kan göra :) dock svettas jag typ bara i ansiktet, så jag tar det som ett +! och det är ju ett tecken på att jag tar i och inte mesar mig på träningen, yeah på mig 


torsdag, we got a love so strong so i think it's alright

nu har jag fått till en header, och nu body och allt! heja mig :) men jag är inte nöjd än, headern slängde jag ihop på 2 sek så den jag ska finslipa imorn (y)
och ja jag gillar orange!

onsdag, tårarna får stanna hemma det brinner i mitt hjärta, det brinner i min själ

jag kommer ihåg känslan av att få mitt hjärta krossat, känslan av ensamhet, känslan av ovisshet, känslan av lycka och känslan av missförstånd. men varför kommer jag inte ihåg känslan av att vara kär? är det för att när jag tänker på dom människorna jag varit kär i så har det ett slut som tog över alla andra känslorna? jag tycker det här är en negativ sak med hjärnan. hjärnan brukar ju kunna förtränga sådant som är för jobbigt för oss att hantera men jag tycker uppenbart att min hjärna väljer att förtränga helt fel känslor. jag känner fortfarande igen känslan i magen jag kände för ett år sedan då jag mådde som sämst i hela mitt liv, den där känslan som dök upp i magen såfort mattallriken närmade sig min näsa eller hur matsalens dörrar i skolan var som en port in i helvetet och alla kommentarer man fick när man inte kunde få i sig någon mat. den där känslan vet jag exakt hur den känns även fast jag inte har såna problem längre. jag vill ha tillbaka fjärilarna i magen, leendet när man filosoferar och blir lika glad av varje sms. känslan när man får en omfamnande kram, en puss på munnen, eller när man ser personen på ett kort avstånd. jag vet hur det ska kännas, men varför kan man inte få känna det?


ni kanske förstår mitt budskap med bilderna, findus och nicklasson var dom enda som fick en egen bild bara för den är så  underbart söt


onsdag, det stod att du var snygg men du var ful

jag får fan inte till en header, hopplöst!

måndag

min blogg är under ombyggnad

måndag, det kallas tidsfördriv !

Namn: Mikaela Mari Lindroth

Kallas för: mikaela bara faktiskt

Stjärntecken: jungfru

Höger eller vänsterhänt: högerhänt

Piercingar: naveln, tungan, bröstvårtan + töjning i ena örat

Tatueringar: blir iår

Längd: 174

Skostorlek: 40/41

Hårfärg: normalt brunett, nu lite kopparslingor i

Fräknar: på sommaren

Motto: skrattar du så skrattar jag

Kär? nej, jag står på egna fötter

Önskar du att du bodde någon annanstans? alla mina kompisar bor ju här

Tycker du att du är attraktiv? ibland så ja lite

Dricker du? inte mjölk

Röker du? nej :)

Vilket schampo använder du? schwartzkopf, för färgat hår

Vilken parfym använder du? Christina Augilera, bruno banani - pure woman, ralph lauren - rock'nroll

Vad är du rädd för? ensamhet i sällskap

Gillar du att tvätta? gillar och gillar, vem gillar det?

Gillar du berg- och dalbanor? bara dom inte går på höjden gillar jag det

Senaste…

Filmen du hyrde? barnhemmet

Filmen du köpte? minns inte det

Låten du hörde: framing hanley - 23 days

Låten du laddade ner? Mustaschs biografi hihi

Personen du ringde? mamma

Personen som ringde dig? linnea

TV-program du såg? det var något i morse som gick i bakgrunden

Person du tänkte på? tänker för mkt för att komma på en enstaka person

Favorit…

Låt: saker som hon gör - imperiet / double nature - mustasch

Sak att göra: snacka skit

Sport: SPINNING!

Dryck: grönt te mint

Kläder: strumpbyxor :D

Film: fight club? döda poeters sällskap?

Bil: HONDA CIVIC ju

Serie: one tree hill <3

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? japp, en gång för mkt

Gråtit över en flicka? njae inte i samma syfte om över killarna iaf

Ljugit för någon? ja, bortförklaringar och sådant sker ju

Varit i slagsmål? verbala japp, det äger jag i

Blivit arresterad? nope

Träffat någon från internet IRL? ja :)

Antal…

Gånger du varit kär? riktigt kär, 2 gånger

Gånger ditt hjärta brustit? f y r a

Hjärtan brustet på grund av dig? skulle toppa på 1½

Tjejer du kysst? haha några stycken

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? närmare 10 st

Gånger ditt namn varit med i tidningen? 3 gånger tror jag

Senaste…

Boken du läste? håller på med august strindberg - hemsöborna

Personen du fick e-mail av? blogg.se

Personen du fick brev av? min syster inger tydligen haha

Personen du fick sms av? gangisngjohan

Gången hela din familj åt middag tillsammans? min artonårsdag

Saken du köpte? leopardtights hihi

Vad har du gjort idag? duschat, promenerat till linnea, besökt sågmyra aka lager 157

Brukar du svära mycket? haha fan ja :)

När stiger du upp på morgonen? när jag känner för det, annars en timme innan jag ska någonstans

Vad har du på dig? träningstights, linne, huvtröja

Vad ska du göra ikväll? se på departed och spela xbox

Vad är du allergisk mot? Häst hund katt (alla pälsdjur) träd gräs ogräs pollen damm hö

Var har du ont? axlarna, om jag känner efter

Använder du hårspray? nästan varje dag, love it

Kan du stå på händer? det kan jag faktiskt

Håkan Hellström eller The Ark? the ark

Salt eller socker? salt

Gillar du ketchup? bara till korv med bröd, och hamburgare

Är du glad nu? nej, missade träningen

Var du glad igår? när skyffelnoshörningarna gick till attack i Avatar blev jag skitglad :D

Vad dansar du till? THE SOUNDS! och queen

Stockholm är… ? våran huvudstad :)

Göteborg är… ? en stad nedanför sthlm och besökt kanske 3 ggr

Kan du sjunga? Malin konstaterar att jag kan, eller hon säger att jag åtminstone inte sjunger falskt

Spaghetti eller makaroner? makaroner helt klart, med rhode island dressing!

Land du vill besöka?  har alltid velat cypern och nu blir det av i sommar! :)


söndag, det är nu som livet är mitt

Det är nu som livet är mitt
jag har fått en stund här på jorden
och min längtan har fört mig hit
det jag saknat och det jag fått

Jag vill känna att jag lever
all den tid jag har
ska jag leva som jag vill

Jag vill leva lycklig
för att jag är jag
kunna vara stark och fri
se hur natten går mot dag



Nu ska jag snart gå på bio med martinahoney aka min gnu :) länge sen sist!

söndag, my heart belongs to


lördag, can you help me find the beat?

nyårsfirandet som skedde är en rätt roligt historia faktiskt :) jag kan berätta den för er..

dagen börjades med lite tid med pappa, sen började min makeover till partyutrustningen! jag begav mig till malittan för knytis med 9 pers som innehöll: förrätt (tortillatårta med ost och bacon) varmrätt (potatisgratäng, kycklingfilé, sallad, bea) efterrätt (cheesecake!) dryck: öl och vin. Detta hade vi alla nio gjort tillsammans, så det här kunde ju inte gå fel? om inte alla trefasproppar gick ... när varmrätterna står i ugnen så bara blir det svart och musiken la av, yeah! panikslagna, halvlulliga som vi var försökte vi lösa problemet men vi ringde istället grannen och lånade deras ugn, stereon pluggade vi in i ett annat eluttag och så var det problemet löst :) trodde vi.. värmen hade slagits ut, diskmaskinen ur funktion, lyset i halva huset fungerade inte hehe.

men partyt drog igång, och vi röjde vardagsrummet för att få ett dansgolv (y) det dansades, buggades, dirtydansades och a hell of a lot of talking and laughing. bästaste människorna var där, vi var väl typ 20 + så det var lagomt för en bra hemmafest. för vissa bar det ur, för andra blev det en lyckad fylla men kl 5 stupade de flesta i säng I DET SVINKALLA HUSET :( jag sov med byxor, sockor, tröja, filt och täcke och ändå huttrade jag. så jag konstaterade det när jag väckte malin och johan i dubbelsängen dagen efter. johan sa "ja men det var för att du sov själv mikaela" tack tack johan, för att du påminde mig :) men under kvällen var jag med om den där klassiska situationen när man sitter bredvid en kille i soffan, och han tar ett djupt andetag och sträcker på armarna och lägger den ena runt om kring mina axlar. haha jag blev lite fulliskratt.
som jag berättade var diskmaskinen utslagen, och 9 pers som åt tre rätters var det en jäävla massa disk, jag och helsing hjälptes åt tills jag hade russinfingrar.

och tills jag kommer hem till morsan och för över nyårsbilder bjuder jag på en från min skolavslutning i 9an :)
btw, kolla in mina albinostickben


RSS 2.0